Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od pvo: „jesteś taki nie miły bo dokończyłem za Ciebie Risardi? ” Mhyy dokończyłeś? Z tego co pamiętam to w 2 dni na Risardi padło 18k% więc nie było co tam dokończyć. Nie nie jestem nie miły wyrażam swoje zdanie i tylko tyle ... A Ty byś ujawnił nick w grze a nie tylko z podziemi piszesz Edit; Co do dobierania znajomych to miałem na myśli Malibu chyba jeszcze pamiętasz
-
Gratki Sorro wszystkie bunkry wyczyszczone Trzymaj tak dalej i top na lm
-
Taki farminng o miałem nie wrzucać no ale.. Już nie śmieszkuje lecim ze stejkiem Kolejny stejk kolejna historia Wczoraj sobie falowałem moje okolicę i znalazłem 80gs chwila kalkulacji i policzone. Trzeba było poczekać kilkanaście godzin i obstawić czasy. Postawiłem na początek 100% i 90% pierwszy niestety nie siadł ale drugi już tak. Tylko jakoś dużo złomu się pojawiło wchodzę w raport a tam 140GS padło Obrońca zaczął szybko wiosłować ale i tak nie narzekam Podziękowania za pomoc dla @sorro03 @Z…
-
Graty Obi nadal lubisz sobie poklikać co ? Przetapiaj na ekko bo już CI na ogonie siedzę Jeszcze raz graty i do naSTępnego! ..... SZO
-
Witam w moim 20 stejku siadło nawet ładnie. Flotka wyłapana po minutkach a kiedy już siadł atak postanowiłem przezkanić inne moony bo trochę gęsi brakowało i ukazało się moim oczom 110 kolejnych gąsek ale niestety obrońca zalogował 3min przed wlotem, ale i tak nie narzekam. Pozdro BS, GG, Znajomi Obrońcy Szo! Dnia 06-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.748 Pancernik 29.363 Sonda szpiegowska 1…
-
Graty Obi salejesz Ale pamiętaj nie ilość tylko jakość Obrońcom Pakiecik.
-
Graty Kobra ładnie z nimi lecisz Przetapiaj sobie i leć dalej Obrońcy
-
Pierwsza gala przeskanowana i pierwsze efekty. -Flotka na minutkach Pozdro dla B-S każdego z osobna i wszystkich razem Znajomków, Buddy i GG. Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 41.488 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca MaDz [PZL] ________________________________________________ Mały transporter 2.718 Lekki myśliwiec 698 Krążownik 2.775 Okręt wojenny 641 R…
-
Witam w moim kolejnym Stejku. Flota wyłapana na fali na transportcie Myśleliśmy, że obrońca zawróci chwilę przed dolotem ale jednak nie doleciał zostawił 93kk surki i poleciał z powrotem na moona Chwila kalkulacji locik w acs bo nie wiadomo co tam w krzaku piszczy. W końcu dużo tu camperów ostało Obrońca bardzo miły pogratulował porozmawiał także SZO! (no i więcej takich fs ) Pozdrowionka dla Ghosta, Tommiego śpiocha // Ramka, Złej// <-- dwie wredoty (wy już wiecie o co mi chodzi) Obiego ekipę z…
-
Obi ja Ci zaraz dam kraść mój dexik. Masz 2kkk i jeszcze Ci mało o nie tego to za wiele . No i nie mówiłeś że konkurs na rozbijanie się po bunkrach otwarty Graty, Tommy Szo śpiochu
-
Cytat od nikers: „Cytat od Adam525: „Oj chłopaki chłopaki ile czasu minęło od mojego ostatniego lotu jak brakowało planetki... No cóż takie czasy, że na uni same campery zostały co się boją wystawić nosa poza swojego moona Gratki waszego "Odwetu" co prawda dużo wam brakuje jeszcze do nas ale jest to jakiś psztyczek w nos. Kobra Szo! ” hehehehhe, cerata się teraz będzie nad wami brandzlował do końca uni graty Panowie, przynęta chwyciła. Adam, co do tego postu, pozostawię to bez komentarza, co jak…
-
Oj chłopaki chłopaki ile czasu minęło od mojego ostatniego lotu jak brakowało planetki... No cóż takie czasy, że na uni same campery zostały co się boją wystawić nosa poza swojego moona Gratki waszego "Odwetu" co prawda dużo wam brakuje jeszcze do nas ale jest to jakiś psztyczek w nos. Kobra Szo!
-
Graty Obi Ty zawsze coś znajdziesz nawet jak jest posucha na uni. Obrońcom Szo.