Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kiedyś Showek go przeczyścił to teraz ja poprawiam Pozdro dla ekipy z dissa, no to co kasujemy bunkierek Dnia 09-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 99.999 Okręt wojenny 950 _________________________________________ Obrońca Admiral Neso [aShin] ________________________________________________ Mały transporter 101 Duży transporter 39 Lekki myśliwiec 748 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 141 Okr…
-
Dzięki za locik Kolejny bunkier skasowany
-
Smerfny poranek Smerfny Pozdro dla Gumisiowej konfy bonusik: ogotcha.universeview.be/en/rep…3e-559b-a8e0-8001c894287d Dnia 08-12-2019 08:15:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 42.779 Lekki myśliwiec 160.915 Krążownik 13.691 Okręt wojenny 6.115 Pancernik 815 _________________________________________ Obrońca smerf samolub [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 7.777 D…
-
Jak najbardziej nie mamy nic do ukrycia Równierz rekrutacja na GO jest otwarta
-
Kolejny do piachu To jest to jedziemy z kokosem
-
Nie ma to jak nocka w tygodniu, Brawo my
-
Dobry acsik nie jest zły Pozdro Gumisie Dzięki Popaolny styku za zabawę Dnia 06-12-2019 03:29:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.363 Pancernik 825 Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Agresor popalone styki ________________________________________________ Krążownik 550 _________________________________________ Obrońca Focus [WDK] ______________________________________________…
-
Dzięki Wierzba za zapkę, nawet fajnie wyszło Pozdro Gumisie misie moje Dnia 05-12-2019 --------- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.876 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Wierzba [MNS] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca cybul ________________________________________________ Mały transpor…
-
,,Skanuje.. latam po nocach a o ST ciężko mimo, że mam pokaźną flotę" Latać to trzeba umieć Wiesz co do tych ataków to nawet nie wiem jaki masz nick w grze także ten no Nie potraficie się zorganizować to nie złomujecie nie mówię o wszystkich ale płaczków na tym uni nie brakuje [ciach] Jak masz zastrzeżenia napisz ticket, bo ja się logów z mojego konta nie wstydzę Pozdrawiam i miłego wieczoru Administrator Forum Toadie:Prowokacje
-
Siema chciałbym zaprezentować TOP 1 Acs na Kalyke, Nic bardziej nie cieszy jak fajny % Torchę nad Imperialną się posiedziało i przyniosło to odpowiednie skutki było i nima amba fatima Obrońcy Szo, Dzięki chłopaki za lot fajnie nawet wyszło Dnia 03-12-2019 --------- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 16.150 Lekki myśliwiec 106.529 Okręt wojenny 3.287 Pancernik 825 Krążownik 10.996 _______________________…
-
Dzięki za zapkę, No nie powiem bez moich krk byłoby ciężko, Zainteresowani wiedzą czemu tak a nie inaczej W dobrym towarzystwie dobrze się lata dzięki i do następnego
-
KUPIE DEX
Adam525 - - Handel Kalyke
PostNie chcesz sprzedawać dexu bandytą z innych sojuszy? Świetnie się składa Gumisiowy miś chętnie od kupi deuter na loty krajoznawcze. Przelicznik 2,5:1 met-deu 1,5:1 kris-deu PW na Forum lub w grze nick Adam