Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 249.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ło panie co to się dzieje Graty i wal nastepne

• Coś cicho się zrobiło wiec oto jestem. Pozdrowienia dla całego Mns Dnia 29-11-2020 21:53:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 60.000 _________________________________________ Obrońca Robin [RDR] ________________________________________________ Duży transporter 26.000 Recykler 42 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 540 Wyrzutnia rakiet 100.000 Lekkie działo laserowe 50.000 Ciężkie działo laserowe 30.000 Działo …

• SzO wiem co to znaczy przysnac z dzieciakiem Agresorowi gratulace bo % spoko

• tankowanko pierwsza klasa % jak na pustynię też niezły nic tylko przetapiać gratulacje. Obrońcy SzO bo nie ma gdzie latać .....

• Gsy dobite Stachu zadowolony Specjalne pozdrowienia dla @smitty1 Kolejne pozdrowienia dla całego Mns Dnia 18-11-2020 17:15:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 155.430 _________________________________________ Obrońca Fy-dzi [LPR] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 43 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Stachu [Mns] __________________________________________…

• co mogę o tym starciu powiedzieć.... Obserwowałem obrońcę dłuższy czas skanując mu każdego moona poza tym na 6 gali gdzie dość często się palił wiedziałem że na noc może na U czmychnac więc postanowiłem strzelić partyzanta w biały dzień kilka kolonow poszło jak tylko się palił zawracalem ale dłuższy czas minutki kolon usiadł szybka prośba o moona i w tym miejscu pragnę serdecznie podziękować Belialowi za moona. Niestety dobić gsy zostało zobaczymy czy mi się uda. Pozdrawiam cały sojusz Mns Dnia …

• za duża ilość logów? Pfff niech jeszcze częściej wypierdala z gry.... Zminimalizuje chroma odpalę FB max 2 min przeglądam durne posty wracam na Ogejma już wylogowany, odpalę jakaś gierkę pogram chwilę idę zerknąć ile do ataku znów relog. Zaznaczę że gram 100% z komórki i relogow dziennie mam od groma. Nie nie zmieniam ani sieci ani nic lecę ciągle z neta z telefonu

• Wstalem wypiłem kawę postanowiłem poskanowac. Dzieciaki nie pozwoliły policzyć więc leciałem na pale. Pozdrawiam cały sojusz Mns Dnia 17-11-2020 14:11:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 156.532 _________________________________________ Obrońca Benek [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 4.040 Duży transporter 36.100 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 1 ______________________…

• długo Cię nie było mam nadzieję że to dopiero rozgrzewka

• Poraz kolejny FS na transportuj Krótkie oklaski dla obrońcy.... Graty i oby więcej takich akcji

• zaczynam lubić de-bunkryzacje Pozdrawiam cały sojusz Mns Dnia 13-11-2020 18:24:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Niszczyciel 57.680 Reaper 155.132 _________________________________________ Obrońca Commodore Pandora [LAPD] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 1.502 Ciężki myśliwiec 32 Okręt wojenny 3.088 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 8.269 Bombowiec 1 Niszczyci…

• Pacierza i acsa nie odmawiam Dzięki za wspólny lot i polecam się na przyszłość. Obrońca taki ni jaki ani to słowem się przez cały dzień nie odezwał ani nie pogratulował tylko zaraz U zapodal. Mimo to SzO

• Graty! Oby więcej pięknych steków @Kicki chyba przewidziałes czarna serie

• Jak to mówią na bez rybiu to i tak ryba Pozdrawiam całe Mns Dnia 11-11-2020 01:12:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 50.000 _________________________________________ Obrońca QbaFasst ________________________________________________ Mały transporter 51 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 100 Okręt wojenny 1.000 Recykler 2.000 Sonda szpiegowska 200 Bombowiec 10 Satelita słone…

• oddaje swój głos na @Paskuda88 jako pierwszy na uni rozpoczął trend UFS, poskanowac przyfarmic odebrać ataki i Urlop na 2 dni. Coraz więcej graczy korzysta z jego pomyslu więc śmiało można powiedzieć że stał się wzorem do naśladowania.

• Ledwo bo ledwo ale ST jest Pozdrowienia lecą jak zwykle dla całego sojuszu Mns Dnia 08-11-2020 03:02:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 40.000 _________________________________________ Obrońca Technocrat Uranus [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 11.261 Duży transporter 4.262 Krążownik 2.413 Okręt wojenny 1.181 Recykler 300 _________________________________________ Po bitwie..…

• wykorzystalem okazję że @Kickiemu nie chciało się leciec dzięki za cynk Buziaki dla całego Mns Dnia 08-11-2020 02:55:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 40.000 _________________________________________ Obrońca Shark010 ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 101 Lekki myśliwiec 1.204 Ciężki myśliwiec 51 Krążownik 34 Okręt wojenny 58 Sonda szpiegowska 157 Bombowiec 585 …

• Graty Kicki. Szkoda że zyski nie wyszły tak jak planowałeś Następnym razem się uda

• Poraz czwarty graty mam nadzieję że piąty raz dziś nie będę musiał się wpisywać?? Czy jeszcze jakaś wisienka na torcie czeka?

• Przed chwilą pisałem o większy % mogłem zobaczyć najpierw wszystkie steki..... Graty i to jest wlot na herbatkę