Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 249.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bo JB na 100% Jak to mówią nie ma bunkra nie do zaorania Pozdrawiam cały sojusz Mns Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku Dnia 31-12-2020 13:26:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Bombowiec 4.025 Niszczyciel 53.724 Reaper 245.306 _________________________________________ Obrońca Smok ________________________________________________ Mały transporter 50 Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 1.910 Krążownik 14.696 Recykle…
-
nudno to zaczynamy orac pseudo bunkry Fakt na celowniku sasiad obroncy ale ze tam pusto a tu % na st to co Stachu nie poleci? xD youtu.be/nfzq0XJru5s Ave Mns Dnia 30-12-2020 04:24:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Bombowiec 4.046 Niszczyciel 53.738 Reaper 245.321 _________________________________________ Obrońca PiotrekPe ________________________________________________ Mały transporter 6.551 Duży transporter 3.820 Le…
-
Ogolnie akcja standard wbilem lotka w uklad gdzie ściągam moona i ze mam dużo czasu skanuje nowa okolice pacze a tu minutki na moonie to cyk redukcja dwójeczka i skan leciałem na pale ale się opłaciło Pozdrowienia poraz kolejny dla Sojuszu Mns Dnia 27-12-2020 15:45:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 109.909 _________________________________________ Obrońca Darohan [LPR] __________________________________________…
-
Obronca polecial w to samo miejsce co ostatnio na stacje xD znow pod falanga... to co wystarczyło wstać i zrobić bum xD Wracamy do ręcznego liczenia % Pozdrawiam cały sojusz Mns Dnia 27-12-2020 15:41:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 118.840 _________________________________________ Obrońca QbaFasst ________________________________________________ Duży transporter 4.464 Lekki myśliwiec 3.000 Ciężki myśliwiec 30…
-
Wrocilem Chwile mnie nie było ale tak to jest jak Ci się stejki loguja Mala debunkryzacja bo bunkry sa bleee i trzeba je bić Pozdrawiam cały sojusz Mns oraz emeryta Indusa @smitty1 Lecimy szukac kolejnych % Dnia 27-12-2020 02:43:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 110.000 _________________________________________ Obrońca PiotrekPe ________________________________________________ Mały transporter 5.382 Duży transp…
-
By tradycji stało się zadość Wiadomo buziaki dla calego Mns Dnia 25-12-2020 18:29:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 70.000 _________________________________________ Obrońca Sylwan [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 783 Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 113 Ciężki myśliwiec 146 Krążownik 318 Okręt wojenny 5 Recykler 20 Sonda szpiegowska 400 Bombowiec 1 Satelita słoneczny…
-
Świat ciag dalszy Przeglądając gale stwierdziłem sprawdz se somsiadow falanga i ot pacze a tam flota na transportuj (poraz kolejny) Telepek gasek cel moon i spac wstałem rano moon się zlozyl jak domek z kart sprawdzone o której powrót i dalej spac. Wstalem wysłałem atak i pojechałem z rodzinka na spacer wróciłem wszystko pięknie siadło. Nawet moona oddałem. Pozdrawiam cały sojusz Mns oraz @smitty1 Dnia 25-12-2020 15:39:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] _____________…
-
Wesołych świąt! Mikołaj w tym roku coś dziwny nie dość, że się dzień spoznil to jeszcze z pustym worem wbija i pakuje wszystkie zabawki Pozdrawiam cały sojusz Mns Spokojnych świąt Dnia 25-12-2020 10:25:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 700 _________________________________________ Obrońca QbaFasst ________________________________________________ Duży transporter 5.160 Lekki myśliwiec 10.040 Ciężki myśl…
-
Co tu dużo pisać.... inny pan byl na celowniku moon padl pusto nastapil smuteczek wiec na otarcie łez stwierdziłem że poskanuje nowych somsiadow i wyszło jak wyszło Okazuje się że można farmic czymś innym a nie tylko rippy, rippy i rippy wez ciągle licz % ręcznie xD Tego pana przedstawiać nie trzeba dość częstym gościem tutaj jest. Pozdrawiam cały sojusz Mns oraz moja ulubiona lamke @smitty1 ;* Dnia 24-12-2020 03:47:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________…