Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 249.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czekałem na to St. Gratulacje wyliczenia patrząc na stan floty śmiało mogę szepnąć ze gdzieś jeszcze 40k pancy jest do trafienia Miałem nadzieje otworzyć 2021 ale się nie udało Przetapiaj na latajki za miesiąc znow pewnie trafi do tego działu moj ulubieniec

• Graty! To teraz kto rozpocznie nowy rok Stekiem?

• górnicy oraja górników Graty moze na koniec roku strzelimy jakiego ACSa?

• Bo JB na 100% Jak to mówią nie ma bunkra nie do zaorania Pozdrawiam cały sojusz Mns Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku Dnia 31-12-2020 13:26:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Bombowiec 4.025 Niszczyciel 53.724 Reaper 245.306 _________________________________________ Obrońca Smok ________________________________________________ Mały transporter 50 Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 1.910 Krążownik 14.696 Recykle…

• nudno to zaczynamy orac pseudo bunkry Fakt na celowniku sasiad obroncy ale ze tam pusto a tu % na st to co Stachu nie poleci? xD youtu.be/nfzq0XJru5s Ave Mns Dnia 30-12-2020 04:24:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Bombowiec 4.046 Niszczyciel 53.738 Reaper 245.321 _________________________________________ Obrońca PiotrekPe ________________________________________________ Mały transporter 6.551 Duży transporter 3.820 Le…

• Na gwiazdkę dostałem talon na k**** i stejka zrobiłem kilka kopii i tak jakoś wyszło

• Stachu troche jak Rosja sąsiaduje, kim chce xD Podzielimy się farmami

• Graty! Nie ma to jak zostawić flotę pod nosem Kickiego xD

• Ogolnie akcja standard wbilem lotka w uklad gdzie ściągam moona i ze mam dużo czasu skanuje nowa okolice pacze a tu minutki na moonie to cyk redukcja dwójeczka i skan leciałem na pale ale się opłaciło Pozdrowienia poraz kolejny dla Sojuszu Mns Dnia 27-12-2020 15:45:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 109.909 _________________________________________ Obrońca Darohan [LPR] __________________________________________…

• Obronca polecial w to samo miejsce co ostatnio na stacje xD znow pod falanga... to co wystarczyło wstać i zrobić bum xD Wracamy do ręcznego liczenia % Pozdrawiam cały sojusz Mns Dnia 27-12-2020 15:41:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 118.840 _________________________________________ Obrońca QbaFasst ________________________________________________ Duży transporter 4.464 Lekki myśliwiec 3.000 Ciężki myśliwiec 30…

• co to to całe eko?

• Wrocilem Chwile mnie nie było ale tak to jest jak Ci się stejki loguja Mala debunkryzacja bo bunkry sa bleee i trzeba je bić Pozdrawiam cały sojusz Mns oraz emeryta Indusa @smitty1 Lecimy szukac kolejnych % Dnia 27-12-2020 02:43:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 110.000 _________________________________________ Obrońca PiotrekPe ________________________________________________ Mały transporter 5.382 Duży transp…

• coraz bliżej druga setka coraz bliżej druga setka Pisałem już jakiś limit steków czy coś:D Graty i dawaj nastepne

• Święta święta i po świętach wrocil i juz stekami sypie Graty

• Cytat od Beljal: „No to takie ST to ja rozumiem. Zysk jest. Straty zerowe. Oby tak dalej. Klep eko ” ten eko to jakiś nowy rodzaj statków?

• dwa razy nie trzeba powtarzać Graty i przygotuj się na wulgarne wiadomości xD Obroncy dystansu bo to tylko cyferki

• By tradycji stało się zadość Wiadomo buziaki dla calego Mns Dnia 25-12-2020 18:29:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 70.000 _________________________________________ Obrońca Sylwan [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 783 Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 113 Ciężki myśliwiec 146 Krążownik 318 Okręt wojenny 5 Recykler 20 Sonda szpiegowska 400 Bombowiec 1 Satelita słoneczny…

• Świat ciag dalszy Przeglądając gale stwierdziłem sprawdz se somsiadow falanga i ot pacze a tam flota na transportuj (poraz kolejny) Telepek gasek cel moon i spac wstałem rano moon się zlozyl jak domek z kart sprawdzone o której powrót i dalej spac. Wstalem wysłałem atak i pojechałem z rodzinka na spacer wróciłem wszystko pięknie siadło. Nawet moona oddałem. Pozdrawiam cały sojusz Mns oraz @smitty1 Dnia 25-12-2020 15:39:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] _____________…

• Wesołych świąt! Mikołaj w tym roku coś dziwny nie dość, że się dzień spoznil to jeszcze z pustym worem wbija i pakuje wszystkie zabawki Pozdrawiam cały sojusz Mns Spokojnych świąt Dnia 25-12-2020 10:25:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 700 _________________________________________ Obrońca QbaFasst ________________________________________________ Duży transporter 5.160 Lekki myśliwiec 10.040 Ciężki myśl…

• Co tu dużo pisać.... inny pan byl na celowniku moon padl pusto nastapil smuteczek wiec na otarcie łez stwierdziłem że poskanuje nowych somsiadow i wyszło jak wyszło Okazuje się że można farmic czymś innym a nie tylko rippy, rippy i rippy wez ciągle licz % ręcznie xD Tego pana przedstawiać nie trzeba dość częstym gościem tutaj jest. Pozdrawiam cały sojusz Mns oraz moja ulubiona lamke @smitty1 ;* Dnia 24-12-2020 03:47:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________…