Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 249.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wyuzdana Nel [LPR] & Stachu [LPR] vs. Commodore Pandora [Cien] ~ 2859.38%
Stachu - - Starcia Indus
PostGraty, miał być na później jak nic nie znajdę a tu proszę.... Zaproszenie do acs patrzę miła niespodzianka Obrońcy SzO bo tak
-
Dobrze że siedzę bo bym [ciach] wiadomo co Graty akcji. Myszki nie czyść tylko ja wywal!!! Obrońcy SzO bo chłopaki pewnie będą chcieli jeszcze raz steka upiec Super Moderator Ruda:pseudocenzura
-
Jak na sarkazm : "kit dla kitu, żeby nie wyjść na leszczyka... Tylko winny się tłumaczy, ale jest to zawsze słabe. Sam przegrywam, ale mam resztkę godności żeby nie pisać takich bzdetów" Gdzie tu sarkazm ? Wbijasz jak dzik w szyszki i post z dupy piszesz.... Tak jakbyś całego opisu sytuacji nie zauważył Poczytaj jak wspomniał @Belial o której co się działo jak się Aki zapaliły i co zrobił wybrał dzieciaka (normalne podejście) Zdenerwowałem się ....
-
Cytat od Iron Dragon: „Ale bawią mnie te posty z tłumaczeniem się po straceniu floty na ogame zająć się synem vs uratować flotę budowaną przez rok/ zrobić grilla z rodziną vs ratować flotę budowaną przez rok / wyspać się vs ratować flotę budowaną przez 10 lat / dopić 10 browara vs ratować flotę budowaną 100 lat - zawsze te powody są tak zabawne kit dla kitu, żeby nie wyjść na leszczyka... Tylko winny się tłumaczy, ale jest to zawsze słabe. Sam przegrywam, ale mam resztkę godności żeby nie pisać …
-
DZIK [Mns] & Kicki [Mns] #110 & Kot na kacu [Mns] vs. Gniotas [M_S] ~ 64430 %
Stachu - - Starcia Indus
PostObroncy SzO poszło pełną parą wstałem umówiłem się gdzie podesłać jego złom i z tego co wiem stocznia ruszyła pełną parą. Coś tam dok też odda więc nie wyjdzie na tym najgorzej Pozdrawiam
-
DZIK [Mns] & Kicki [Mns] #110 & Kot na kacu [Mns] vs. Gniotas [M_S] ~ 64430 %
Stachu - - Starcia Indus
PostGratulowałem prywatnie już akcji ale teraz na spokojnie przeglądając to rw muszę powiedzieć "łał" akcja fajnie zorganizowana. Obrońcy Szo bo jak już wspomniałeś będzie miał z czego.
-
Chcialbym zaznaczyć jedna ważna rzecz Gracz poleciał z sojuszu przed zmianą nicku. Za dziecinne zachowanie nie jesteśmy odpowiedzialni. Co do samego ataku to złom pod dom to najlepsza rzecz jaka może się przytrafić więc gratulacje szybko tanio i przyjemnie bez przepalania paliwa Agresorowi proponuje hmmm zostawiać częściej flotę bez opieki napewno nikt nie poleci.....
-
Stachu [M_S] & Nightmare [M_S] vs. Fy-dzi [Anioly] ~ 70 813 % --> Top 3 ACS
Stachu - - Starcia Indus
PostJak to mówią trafiło się ślepej kurze ziarno. Cieszę się że mogłem pomóc sojusznikowi w tak soczystym steku. Obrońcy Szo bo to tylko cyferki dok zawsze coś tam odda.