Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 87.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam.Może w porównaniu z Szanownym Panem Blokersem nie mam co konkurować, ale coś tam wywiozłem Zlamiłem przy środkowym dofarmie Pozdrowienia oczywiście dla naszego KAC - a, Mafii z Wasat oraz dla całego Draco. Mam jakiś sentyment do tego Uni Dnia 03-08-2018 11:54:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Seth-oddam [KAC] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca 0000 ____________________________________________…
-
[Suma: 9.306.621.000] SANDER90 [WIP] vs. s0meag [GoE] & djstres (A: 8.510.000.000, O: 796.621.000) 54570.65% 1/3
SETH - - Hall of Fame
PostTakie rw to i trzeba się wpisać Gratuluje obrońcom przemyślanej akcji i zezłomowanej sporej ilości pancerników
-
Marcus [WIP] & Ja Inkwizytor [WIP] & WinneR [WIP] & cichyPL [WIP] & Full_Contakt [WIP] vs. ESB193782 [KAC] ~ 457.476,72% Nowe TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
SETH - - Hall of Fame
PostTrzeba zachować się fair play i pogratulować. Najpierw jednak szczere SZO dla Esb. Mam nadzieję, że nie skończysz z ogame, jednak czego byś nie wybrał to życzę powodzenia Dla WIP gratulacje za zorganizowanie i zmontowanie takiego starcia. Ubolewam, że na sojuszniku, ale floty, które poleciały i samo starcie robią duże wrażenie. Trochę w średni sposób padły te gs-y. Przede wszystkim złą porę ESB wybrał na powrót - kiedy większość ludzi pracuje:) gdyby był czas to chociaż złom próbowalibyśmy podeb…
-
ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA
SETH - - Hall of Fame
PostNo szczere gratulacje Ruda, to starcie po którym nie musisz już pracować do końca życia hehe Całej ekipie gratuluję akcji i życzę szybkiego przetopu