Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Lord L kasujesz "niepasujace" posty do tematu a ostatni post ciap jest tylko odpowiedzia na czyjes posty i mimo to zostawiles i jest jak jest? Czemu tak a nie inaczej? Czyzby dlatego, ze ciap jest w team?

• Cytat od Cortes: „Co tak cienko? Zemszcze się już niedługo a obrazki obleśne pewnie swoje dziecko fotografujesz a fuuj pilnuj się ” Farme wziales do soja i placzesz teraz. Jestes chyba jedna z tych lam co tylko krzycza a sami niewiele potrafia zrobic. Dobrze, ze nie przyjalem Twojej propozycji co pisales mi na priv

• Cytat od Cortes: „NoM jest cienkim sojuszem i nie zasługuje na miano TOP 1 - nOm bierze wszystkich jak leci i jest zbieraniną cieniasów i lamusów ” Potwierdzam Cytat od Cortes: „bo neska nie umie grać i jest cienka jak wypłata imigranta na polu szparagów ” To sie usmialem dzieki za poprawe humoru, niby krystaliczna i uczciwie gra na jednym koncie a na banie ostatnio zawisla Cytat od Cortes: „bo władca mordoru kłamie na pw ” Tutaj to bym mogl referat napisac ale szkoda mojego czasu i baterii w la…

• Cytat od Almera: „Ktoś tam wyżej wypowiedział się nieprecyzyjnie. Na wszystkich Uni można atakować sondami. Jednak nie na wszystkich sonda przywiezie 5 sztuk surowca z ataku. ” Przeciez chodzilo komus o farmienie sondami wiec tylko na wybranych uniach jest ta opcja...

• Widzisz @pit od poczatku zdecydowales, ze bedziesz gral eko i tak tez sobie planety rozlokowales. Ja budowalem konto ekowe z rozlozeniem flotowym. I gdyby nie kilku idiotow jak @wladca mordoru i top 1 draco czyli Hogan nie grozili na pw w grze, ze beda mnie niszczyc za to, ze latam po niby ich idlerach i kilku pajacow co sie mscili za moje ogrywanie ich na aukcjach gdzie kosilem wszystko jak lecialo to bym nie mial dzis floty i ktos taki jak Locutus dalej by dzis pewnie gral na draco. Miedzy inn…

• Cytat od pit: „Nie jestem na nie ale też jakimś wielkim fanem pomysłu ze wzgledu na małe zuzywanie deuteru na fs. Tyle w temacie. ” Kiedys pomysly co do zmniejszania spalania wcale mnie nie interesowaly bo gralem eko tak jak Ty. Po kilku latach klepania budynkow zbudowalem troche floty i gdyby nie turborecki, ktore pala tyle na fs, ze lepiej urlop zapiac niz przepalac po kilkadziesiat milionow dexu, gralbym normalnie jak dawniej gdzie przy czystej grze eko urlop byl u mnie swietem. Dzis urlop dl…

• Cytat od john malkowitz007: „pit i Truck driver Po co te przepychanki ? ” Bo ktos nie ogarnia, ze zmniejszenie spalania nie spowoduje, ze gornicy beda mieli ciezej grac tylko zwiekszy sie aktywnosc flociarzy i beda oni polowac na innych flociarzy a nie na Dt gornikow a gornik jesli sie pilnuje to nic sie bac nie musi.

• @pit jak sam przyznales, grasz eko wiec o czym rozmowa. Chocbys nie wiadomo jak duzy mial bunkier to i tak jestes do zrobienia kiedy ktos sie uprze. I nie pomoze nawet potencjalna strata jesli ktos za wszelka cene bedzie chcial ubic gornika.

• Cytat od pit: „zeby gra miala sens i szanse były równe musi być zachowana równowaga na zasadzie zeby flociarzom opłacało się latać a gornikom kopać. Jesli spalanie bedzie za duże nie bedzie opłacalo sie latać (wliczajac przypaly deuteru idzie wiecej) natomiast jesli spalanie bedzie za małe straty deuteru beda mniejsze i flociarze częsciej będą kosić górników bo ryzyko bedzie mniejsze. Dlatego zachwianie równowagi moze oznaczać szybką smierć uniwersum. ” Ubic gornika nie jest zadnym problemem dla…

• Kazdy pomysl na zmniejszenie spalania jest dobry. Plusy dla flociarzy i dla gornikow. Cytat od pit: „Jedynie co mnie marywi to zaburzenie rownowagi miedzy flociarzami i ekowcami. ” O jakiej rownowadze miedzy flociarzami a ekowcami piszesz?

• Cytat od Kuciapa: „Gram lepiej niż ty. Dziwne że jeszcze ktoś cię nie trafił. Obserwowałem cię 2 dni i popełniasz błędy jak dziecko. Bfs to jak nie robi się nic a nie jak minutki są. Naciągane to ST. Lepiej ci wychodzi latanie o 3 w nocy dla 500k zysku. ” Zlapales mnie na jednym moonie z 1,5kkk sury bo od kilkunastu godzin cala flota stala na bfs i tylko idlaki farmilem po co mam robic fs-y skoro i tak juz moja flota widnieje na forum i kazdy wie czym latam? Cytat od wladca mordoru: „kuciapa już…

• Cytat od Kuciapa: „Nie rozumiem? Czyli ktoś zrobił FSa ale nie odebrał. Bo tak rozumiem tą akcję. A nie, że nic nie zrobił a ty trafiłeś. To różnica albo pusch ” Poczytaj troche co to bfs. Byly minutki na moonie kiedy skanowalem, kontrola pozostalych moonow gdzie nic nie stalo do podstawki i na planetach tez nic co mogloby spowodowac moja wtope wiec pozostalo tylko telepnac flote i efekt taki jak widac. Ale skoro nie ogarniasz co i jak to widac ile wiesz na temat gry flota.

• Owszem, speed eko niewiele zmienia co do kolejnosci budowy kopaln ale wiele zmienia wzgledem amortyzacji. O wiele ciezej wyjsc na plus badajac astro na x1/x2 wydobycia w porownaniu do x5/x6 wiec tutaj nie ma co porownywac.

• Cytat od Truck driver: „Na x5 eko raczej sie oplacilo ale na x1 pewnie nawet by o tym nie pomyslala. ” Cytat od ciap: „Nie ma to jak być za pan brat z matematyką. ” Nie ma to jak czytac ze zrozumieniem na pewno na x5 astro jest bardziej oplacalne niz na x1 i nikt mi nie wmowi, ze nie mam racji. Amortyzacja mowi samo za siebie a co do stwierdzenia "z matematyka za pan brat" to bez bicia przyznaje, ze mialem z matmy dwoje z wielkim wysilkiem i poza tabliczka mnozenia do niczego mi sie ta matma w z…

• Cytat od john malkowitz007: „Wiec czy warto badac astro nalezy jeszcze uwzglednic zysk z nowo skolonizowanych planet ” To jest bardzo dobre pytanie. @ciap ktora jest slynna z ekonomii i przeliczania wszystkiego na oplacalne i nieoplacalne, machnela 27 lvl astro. Na x5 eko raczej sie oplacilo ale na x1 pewnie nawet by o tym nie pomyslala. Oczywiscie nie czepiam sie. Wyrazilem tylko swoja opinie.

• Cytat od Munio_Uni 1: „Niestety nie dam rady przeskanować bunkrów. Jestem za mało rozwinięty jeszcze i widnieje napis NO DATA na skanach. ” Moze ja nie wiem, moze sie nie znam ale z tego co mi wiadomo to wystarczy chyba tylko dac wiecej sond do skanowania i problem zniknie.

• @wladca mordoru zarowno w jednym jak i drugim miniSt procent bitwy jest glownie z Twojej floty wiec wyciagnij wnioski a po drugie to naucz sie wklejac rapory we wlasciwym miejscu

• Zwykly bfs zlapany na minutkach. Kupie dex. Dnia 03-05-2018 20:59:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 500.000 Okręt wojenny 20.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca malanga [STA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 55 Recykler 303 Sonda szpiegowska 100 Gwiazda Śmierci 137 Wyrzutnia rakiet 22 Mała powłoka ochronna 1 ___________…

• Rekordy Uni68 Speed x5

Truck driver - - DiD U68

Cytat od ciap: „@Truck driver Kiedyś pisaliśmy o przemeblowaniu konta. Pisząc wtedy "przemeblowanie" miałam na myśli logistykę przy robieniu Astro przy duuużo mniejszej ilości DT. Nie każdy chce budować DT na jedno badanie. ” Problem w ilosci dt do pomieszczenia surowcow wymaganych do danej inwestycji to zaden problem. Stosunek ceny dt do ich pojemnosci jest na tyle rozsadny, ze oplaca sie je budowac by potem miec z tego profity wiec nie mam zielonego pojecia dlaczego wciagasz mnie w ta dyskusje…

• @wladca mordoru pochwal sie jakim cudem wtopiles gesi lecac na planete jeden uklad ode mnie gdzie miales falange i skanowales jak glupi przed samym dolotem zarobiles przez moja nieuwage 300kk i sie podniecasz a pod starciem gdzie wtopiles floty za 3kkk milczysz