Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 449.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ruda a gdzie mam napisac ?? Bo temat gdzie są zgloszenia jest zamkniety.

• a nie lepiej będzie @kasai jak każde ST w wykonaniu sojuszu KOMORNIC po prostu zamknąć po jego opublikowaniu przez gracza z tegoż sojuszu ?? Myślę, że już każdy wyrobił sobie zdanie o pewnych graczach i wstawiane przez nich Starcia zawsze będą "okraszane" epitetami o nieuczciwe granie. Więc zadaj sobie ten trud i zamykaj dyskusję zaraz po opublikowaniu Starcia. dziękuję i myślę, że to było by najlepsze co możesz zrobić dla tego forum Nie jestem także po jakieś stronie tej barykady. Ale wiem jedn…

• można jeszcze wbić ??? Bo przegapiłem zapisy

• Agata zaraz sie dowiemy dla kogo ten dex zbierał Roland bo myślę że nie dla Ciebie. Ty w tej układance jesteś tylko pośrednikiem.....

• FatalError [WPower] vs. Procurator Nova ~ 1440.12% Patrząc co się dzieje w gali odechciewa się grać Nie wiem czyje to konto, ale jak się daje łupać to łupię Dnia 15-10-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [WPower] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Procurator Nova ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Statek kolonizacyjny 1 _______________________________…

• Cytat od Włosiu: „Brawo Gruby! Świetnie pomyślane, genialnie wykonane Przesiąść się na konto z jak mniemam czystą kartą... zrobić numer na kilka baniek... odbębnić swoje - mistrzostwo (właściciel ambergold by się nie powstydził ) Powodzenia! Ps. Z góry zaznaczam, że nie jestem na bieżąco z zasadami więc mogłem gdzieś walnąć babola ” Zasada jest jedna i tak stara jak ta gra, a mianowicie. Grać tak, aby być o krok od tych co myślą, że są o krok przed Tobą

• FatalError [WPower] vs. D D M4rcinSZ_PL [Nomad] ~ 607.61% Patrząc na to wszystko co się dzieje na gali odechciewa się gry Dnia 12-10-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [WPower] ________________________________________________ Mały transporter 22.222 Lekki myśliwiec 1.000.000 Krążownik 55.555 _________________________________________ Obrońca D D M4rcinSZ_PL [Nomad] ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Recykler 200 Satelita słoneczny …

• Witam Czytając te komentarze jedne przychylne drugie trochę mniej śmiem twierdzić, iż Pan Marcin ps. Gruby to taki folklor tej gry. Fakt trochę psuje obraz gry, gdyż każdy myśli, że aby być wielkim trzeba kombinować. Poniekąd to racja, gdyż życie realne też pokazuje, że kombinatorzy mają łatwiej. Tutaj jednak są jakieś zasady (w życiu realnym też są lecz można je naciągać lub znając kruszki prawne omijać) czego dowód mamy w gali. Grubyy na banie (przypuszczam, iż jest to ban za multi z graczem 1…

• Cytat od SzamanU68: „Cytat od Zatkao_Kakao: „Wy macie w sojuszu Dex02 swoje konto zwie się PedoF więc Inker dziwie się, że wklejasz to starcie nawet jeśli to jest mST ” PedoF to moje konto wiec wypraszam sobie! ” To graty wtopy I Szybkiej odbudowy I lojalność dla swojego sojusz

• Wy macie w sojuszu Dex02 swoje konto zwie się PedoF więc Inker dziwie się, że wklejasz to starcie nawet jeśli to jest mST

• o kurczaki Moja puszówka znów w akcji @Wisior to chyba palpitacji dostał bo jego teoria spiskowa dała w łeb Graty @Tukan

• Czyścioszek FatalError [WPower] vs. Procurator Nova ~ 960.12% Dnia 28-09-2019 13:43:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [WPower] ________________________________________________ Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca Procurator Nova ________________________________________________ Duży transporter 20.000 Statek kolonizacyjny 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor FatalError [WPower] __________________________________…

• oooo moja puszówka w akcji Graty @Tukan

• nie mnie to oceniać czy coś było czyste czy nie stwierdzam tylko fakt, że konto Jan III Waza, które jest sojuszu Komornic gra teraz w sojuszu GÓRNICY i tyle. Jest administracja gry i niech ona roztrzyga co i jak Także ten tego

• przypadek że konto komorników jest w sojuszu GÓRNICY?? a zwie się Jan III Waza Nie sądzę, że to przypadek Także ten tego

• Cytat od Wojownik Kajaczenko: „john malkowicz - czlowiek ktory jest prawie na dnie łancucha pokarmowego tego uni, ale nie do konca rosnij rosnij john. ST to ST - gratulacje ! ” a Ty już w porcelanie Brawo Johny rośnij i jak to mówią będzie z Ciebie wiekszy procent. Obrońcy teadycyjne Szo!!

• brawo @john malkowitz007 tak naprawde to wystawiłem side200 Obrońcy Szo !!

• Cytat od Rzezimieszek: „Matko Bosko, co za żenada. Trzeba było się nie czaić i lecieć gąskami, byłby większy zysk. Pjoter, już tu taki jeden był co się odgrażał i został sprzedany przez @Zatkao_Kakao Skończysz tak samo jak on ” jak już nie bedzie potrzebny to napewno sie na nim spuszują. Popatrz na to starcie, które komentujesz. @KKS wyłapał dzwona i konto, które już mu nie bylo potrzebne czyli Oddam1 (...). Resztę już @Rzezimieszek wiesz