Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gratulowalem na PW pogratuluję i tu Widzialem aktywke 25 minut przed wlotem i miałem poczekać kolejne 15 minut aż zniknie (myślałem że to skan). I w tym czasie ogarniałem domek (sobotnie sprzatanie) i to ogarnianie mnie pochłoneło. Gdy sobie przypomniałem o ataku bylo 5 sekund do wlotu xd. Efekt powyżej. Tak juz wczoraj odbudowałem wszystko Mam nadzieję, że nastepne starcie bedzie po dobrej stronie i jedynej słusznej hehe
-
s&d. Jest fajne bo co do zasady mobilizuje graczy "flociarzy" do aktywnej gry. Często zdarza się że latają po Multi innych graczy co widać na forum i o to chodzi!!!! Nawet na minusie jest fun bo przecież chodzi tylko o procent dla drużyny. Ja wczoraj miałem niespodziankę wlatujac po procent do S&D w gracza 1910[Komornic] otóż napisał mi na PW jakieś brednie i podpisał się GRU. Domyślam sie że to gruby na perma, gdyż to jego Multi
-
25-10-2019 21:21:14 FatalError [Meraxes] ~ 268.24% Agresor FatalError [WPower] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 666.666 Krążownik 66.666 _________________________________________ Obrońca 1910 [KOMORNIC] ________________________________________________ Duży transporter 2.062 Lekki myśliwiec 60 Ciężki myśliwiec 2 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 6.091 Wyrzutnia rakiet 69.692 Lekkie działo laserowe 15.000 Ciężkie działo laserowe 2.849 Działo Gaussa 974 Dział…
-
@zygunia nie wiem kim jesteś, ale wiem jedno lubisz robić gównoburzę na forum. Mowilem tyle razy i niechce sie powtarzać, że z kimś mnie mylisz. Dziękuję graczom, że nie sprzeciwili się mojej późnej porze zgłoszenia do projektu s&d Bawmy się i już dajmy spokój tym biednym Komornikom, oni poprostu zbyt serio biorą tą grę do siebie. Może to ich jedyne zajęcie i nie widzą poza tą grą czegoś innego co sie nazywa życie, rodzina etc. Wiec przepraszam za moje późne zgłoszenie jeszcze raz !!
-
cyt: "Zmieniamy narracje, od teraz jestem czysty i kazdy kto bedzie pisał o mnie puszer, zostanie oskrażony o pomówienie." Czyli wcześniej nie byłeś ?? Graty starcia obrońcy Szo !!
-
- FatalError - WPower - 9147751 Flota: Lekkie Myśliwce 8400000 Ciężkie myśliwce: 424 Krążowniki: 550000 Okręty Wojenne: 21000 Bombowce: 25000 Niszczyciele:33000 Gwiazdy Śmierci: 2090 Pancerniki: 116000 chcę chcę chcę @Ruda i tak jak pisałem wyżej chciałbym do drużyny z @Wojownik Kajaczenko może podzieli się wiedzą