Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Avalon to zbiór puszkont różnych sojuszy. Wystarczy popatrzeć na Ule topowych sojuszy. W owych ulach avalon pełni rolę zapychacza. Często "gracze" z sojuszu Avalon pełnią rolę kont pomocniczych o których wspomniał @nscr. Celowo napisałem w cudzysłowiu gracze, gdyż poprostu są to multi tych topowych graczy. Graty soczek !! Lataj niszcz i baw się. Obrońcy odbudowy
-
po wpisie @nscr ciśnie sie na usta wiele słów. Lecz milczenie jest złotem wiec ich nie powiem. Wszystkiego dobrego na emeryrurze ogejmowej. Dobrze, że złom trafił w ręce Twoich znajomych, o których wspomniałeś w poście. Pozdro for all
-
FatalError [ANGELS] vs. Procurator Nova ~ 720.12% Dziś same przepały, ale coś wlazło pozdro dla Aniołków i dla dominatora tego działu czyli @john malkowitz007 KOLOROWANKA Dnia 11-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Procurator Nova ________________________________________________ Duży transporter 15.000 Statek kolonizacyjny 1 _________________…
-
patrze rano w staty i widzę wszyscy w górę o oczko myślę było buummm I było Graty i owocnych nastepnych. Obrońcy zerwania z nałogiem
-
Hulk-Wita
Fatal_Error - - DiD U68
Postjeja z kim Wy się wdajecie w rozmowę ?? Kolega Hulk był "biały" i już jest "zielony" ktoś go pocisnął hmmm czy On jako Hulk będzie zawsze "zielony" ??
-
Wirtualny pogrzeb.
Fatal_Error - - DiD U68
Postnie znam Cię. Gratluluje podjęcia decyzji. Ktoś zyska na Twym odejściu, a ktoś straci. Pzdr. Tło
-
FatalError [ANGELS] vs. jj1 [DTB] ~ 1200.75% Nie wiem czy zadowolę co po nie których, ale wstawiam pozdrooo dla sojuszu i znajomków obrońca pohandlował z Dagusią i DT wracały puste. może trafi się coś pełnego Dnia 03-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Krążownik 150.000 _________________________________________ Obrońca jj1 [DTB] ________________________________________________ Duży tr…
-
groo osób twierdzi że ten piotr to puszkonto komornic, ale to chyba ploty Grary za akcję. Też sie czaiłem na tego grororororo