Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niestety kula postawiona, bywa, obrońcy SzO Pozdro dla sojuszu, buddy i wytrwałych. Dnia 29-12-2018 11:01:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Niszczyciel 5 Mały transporter 187 Ciężki myśliwiec 1 Lekki myśliwiec 366 Okręt wojenny 169 Pancernik 48 Krążownik 131 _________________________________________ Obrońca pokuciak [ABSO] ________________________________________________ Duży transporter 34 Krążownik 35 Okręt wojen…
-
U mnie jak zwykle, nie dość, że ledwo w progu, to na dodatek w momencie w którym wrzucam rw na board, próg już jest nie aktualny Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i wytrwałych. Moon służy. Nie przypilnowana stacja, złapana na fali. Dnia 28-12-2018 07:06:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Niszczyciel 5 Pancernik 28 Lekki myśliwiec 773 Ciężki myśliwiec 2 Okręt wojenny 56 Mały transporter 180 Krążownik 134 ______________…
-
Jak zwykle z opóźnieniem Pozdrowienia dla sojuszników, buddy i @mismalinowy Dnia 23-12-2018 18:24:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Krążownik 95 _________________________________________ Obrońca Commander Altair ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 783 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1 Sonda szpiegowska 382 Satelita słoneczny 3 ______________________…
-
Nie pisałem ze była akta na tej kolonii tylko w 3 gali. A na koniec napisałem ze ładnie pogratulowałes. Wiec nie rozumiem co za bzdury ty piszesz. Chciałeś się zemścić za poranny farming. I wszystko poszło po mojej myśli. Tak jak sobie to zaplanowałem. Żeby nie powiedzieć jota w jotę. Do tej pory nawet nie wiem czy jeden skan w miesiącu dostawałem od ciebie. Ale działanie z mojej strony podrażniło wielkie DT. I dobrze. Dla mnie dobrze.
-
Cytat od Marshal C: „Cytat od wishmaster: „Heheh ładnie, ladnie. Hehe @unavit ma racje moim zdaniem. Niszczenie to osobne starcia. Wiec rw z niszczenia jest dla agresora. Dla niego na plus jest również zebrany z gsow złom. Reszta dla MNS. Bawcie się dalej ” gsy nie łapią progu do wojny więc o czym Ty mówisz? ” No to jeszcze lepiej dla MNSow. Nie łap mnie za słówka tylko zczaj ogólny sen wypowiedzi. Gratki dla MNS
-
Heheh ładnie, ladnie. Hehe @unavit ma racje moim zdaniem. Niszczenie to osobne starcia. Wiec rw z niszczenia jest dla agresora. Dla niego na plus jest również zebrany z gsow złom. Reszta dla MNS. Bawcie się dalej
-
Dzisiejszy dzień jest dla mnie wyjątkowo udany. Nie dość, że chęci od rana do gry miałem, to jeszcze właściwie wszystko wchodziło. Ale w sumie i plan na ten dzień od rana był. Planetę pod Wacka przeniosłem już chyba ze 3 miesiące temu. Poszły GSy. Jednak obronił moona. Moja strata. Pamiętam, że po tamtej nieudanej akcji odeszły mnie chęci na grę. Długo nawet nie farmiłem. Później wpadły dwa STeki na starymdobrymgraczu. I znowu posucha. Do tego zostałem bez sojuszu, bo MNS całe na urlopach, a w A…
-
#57 wishmaster vs. Lord Ultraviolet [Duszki] ~ 239.39% Dnia 23-12-2018 01:03:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster ________________________________________________ Lekki myśliwiec 92.486 Mały transporter 6.666 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 19.505 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Lord Ultraviolet [Duszki] ________________________________________________ Duży transporter 300 Satelita słoneczny 420 Wyrzutnia rakiet 31.021 Lekkie działo las…
-
No fajny %cik już wykręcony, Gratki i przetapiajcie
-
#56 wishmaster vs. Marshal Midas ~ 432.26% Dnia 22-12-2018 11:45:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster ________________________________________________ Mały transporter 16.400 Lekki myśliwiec 100.000 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 17.950 Okręt wojenny 4.968 Niszczyciel 437 Pancernik 8.889 _________________________________________ Obrońca Marshal Midas ________________________________________________ Duży transporter 1.200 Recykler 1 Satelita słoneczny 380 Wyrzutnia rakiet 8…