Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kiedyś miałem podobna sytuacje. Rozpatrzona na moja korzyść. Na jednym z uni na którym grałem gość dostał zloma. Stracił większość floty, ale cześć została. Zdjęli ja jego sojusznicy żeby ktoś inny tego nie trafił i tez złom został u nich. Innym razem gargamel na rhea zdjął flotę swojego”kumpla” (pushowka) i opisał sprawę ze kumpel napisał do niego ze kończy grać objął chce to niech zlomuje. I tez sura została u gargamela, mimo tego ze zgłaszaliśmy. Wiec jak mi teraz dadzą bana to przysięgam ze …
-
Zaczęło się od tego, że zobaczyłem na fali 3x200 recków obrońcy, lecące na leżącego jeszcze pzta. Na planecie była jeszcze flota, więc przeliczyć musiałem, czy starczy mi floty, żeby obstawić wszystkie fale. Szybka kalkulacja i lot: #1 Dnia 12-01-2019 17:20:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Duży transporter 71 Mały transporter 800 Lekki myśliwiec 1.650 Krążownik 588 Okręt wojenny 100 Pancernik 70 __________________…
-
#1 Wishmaster [T R] vs. Mogul Alpha [PPP] ~ 73.97% Dnia 09-01-2019 04:28:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Mały transporter 222 Lekki myśliwiec 4.300 Krążownik 390 Okręt wojenny 140 _________________________________________ Obrońca Mogul Alpha [PPP] ________________________________________________ Mały transporter 181 Duży transporter 24 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 5 Okręt wojenny 79 Recykler 20 Sonda szpiegowska…
-
Pozdrowienia dla buddy, sojuszników i znajomych. Oraz dla wszystkich którym się ciągle chce i którzy wytrwale kulają nowe stateczki, tylko po to by za chwile skończyć w reckach TR Trzymajcie tak dalej, bo, cytując klasyka, "najlepszym eko są sądziedzi" Dnia 09-01-2019 01:26:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Krążownik 459 Okręt wojenny 249 Pancernik 147 _________________________________________ Obrońca Cricket [ZIF]…
-
Specjalne pozdrowienia dla @mismalinowy Bez niego to RW nie pojawiło by się. Pozdrawiam sojuszników, buddy i znajomych Dnia 08-01-2019 17:04:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Mały transporter 1.207 Lekki myśliwiec 5.303 Krążownik 304 Okręt wojenny 249 Pancernik 147 _________________________________________ Obrońca Madona [PPP] ________________________________________________ Mały transporter 346 Lekki myśliwiec 656…
-
Wczoraj leciałem na stojaka, ale uciekł. Dziś złapany na fali. Chciałem dać mu szanse, dlatego dostał 2s na ucieczkę Złom oczywiście zabezpieczony. Pozdrowienia dla sojusz, buddy i znajomych. Dnia 02-01-2019 33:88:77 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.929 Niszczyciel 5 Krążownik 314 Okręt wojenny 222 Pancernik 73 _________________________________________ Obrońca Peterio [THC] _________________________…
-
Hehehe, gratki, ładnie siadło, no i zawsze pare niszczarek mniej
-
Zysk nie powala, ale po: 1. statki przewietrzone 2. kask zaorany 3. lepiej 2kk zysku niż 2kk straty Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i znajomych. Specjalne dedykacje dla @mismalinowy Bez niego to RW nie ujrzało by światła dziennego. Może i dobrze Dnia 30-12-2018 09:45:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Mały transporter 69 Duży transporter 66 Lekki myśliwiec 123 Krążownik 149 Okręt wojenny 166 Pancernik 47 ___________…
-
Cytat od andy501: „Pewnie że się cieszy Gratulacje akcji Panowie. Wyczaic flotę na falandze jest też sztuką, a mnie cieszy że musieliście we dwójkę lecieć bo sami byliście zbyt słabi i to na top 400 Wierzę że szybko się podniosę bo mięska w okolicy aż nad to, wtedy powalczymy uczciwie jak dorośli ludzie. SZO dla mnie jest i działam!! ” Było za mało reckow. I reszta floty w locie. A zasadę mam taka, ze jak pytam o recki to i wspólny lot proponuje zawsze. Choć nie zmienia to faktu, ze zysk miał by…
-
Fala działa, jej czujniki nie stygną. Dzięki Omka za lot. Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i znajomych, Obrońcy SzO, dostał kule, i zawinął, 4 recki złomu, więc ma szanse się odkuć. Dnia 29-12-2018 15:13:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Krążownik 114 Pancernik 47 Okręt wojenny 166 Mały transporter 103 _________________________________________ Agresor Omka [T R] ________________________________________________ Mały …