Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 585.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Stało--------> nie stoi Kolejne kupione konto Pozdro dla lojalnych znajomych Dnia 22-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 25.143 _________________________________________ Obrońca Hortega [LBN] ________________________________________________ Duży transporter 187 Lekki myśliwiec 8.535 Ciężki myśliwiec 193 Krążownik 6.175 Okręt wojenny 2.944 Recykler 2.185 Bombowiec 3 Pancernik 575 Wyrzutnia ra…

• #20 SOLO: wishmaster [PUSH] vs. Gebo [SMURFS]-------322,08% Dnia 21-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 169.570 Ciężki myśliwiec 20 Okręt wojenny 10.000 Niszczyciel 7.001 Pancernik 25.175 _________________________________________ Obrońca Gebo [SMURFS] ________________________________________________ Duży transporter 519 Lekki myśliwiec 3.925 Krążownik 100 Sonda szpiegowska 150 Satelita…

• Zlapane na fali zatrzymaj. Złom niestety u obrońcy, niech mu wyjdze na zdrowie SzO życzę, to chętnie wpadnę po resztę Dnia 21-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Mały transporter 5.176 Ciężki myśliwiec 20 Okręt wojenny 9.985 Pancernik 25.143 _________________________________________ Obrońca Quguarr [DsM] ________________________________________________ Krążownik 8.998 _________________________________…

• No za taki kask wypada pogratulować. Obrońcy więcej wiary w bunkry

• #19 SOLO wishmaster [PUSH] vs. Hortega [LBN]-----------128,56% Niestety zawinął 25kk surki z planety na którą lecialem Dnia 15-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Niszczyciel 7.001 Duży transporter 1.000 _________________________________________ Obrońca Hortega [LBN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 833 Krążownik 371 Recykler 1 Satelita słoneczny 200 Pancernik 21 Wyrzut…

• #18 SOLO: wishmaster [PUSH] vs. Nehoroshiy [WOMBATS]-------- 125,93% Dnia 14-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Nehoroshiy [WOMBATS] ________________________________________________ Krążownik 87 Okręt wojenny 77 Recykler 53 Satelita słoneczny 782 Pancernik 120 Wyrzutnia rakiet 2.500 Lekkie działo laserowe 150 Ciężkie działo laserowe 1 …

• Leciały do mnie dziś rano, żeby zdjać mi moona. Kolega zobaczył aktywki i pozawracał ataki. Żal było dać im spokojnie wrócić. Ciekaw jestem tylko dla kogo "pracował", bo raczej na pewno nie dla siebie lub swojego sojuszu. Łącznie nie mają wystarczającej ilości floty, żeby wyrządzić mi jakąkolowiek krzywde, Pozdro dla lojalnych znajomych. Dnia 14-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Niszczyciel 7.000 Pa…

• mi ostatnio uciekł 4 minuty przed wylotem. Ehhh. Żal.pl

• Fajnie siadlo Franki. 60baniek dexu..... Parę lotów wyjdzie Gratki.

• Gratki Franki, więcej udanych pushów życzę, przetapiaj

• TOP 9 SOLO: wishmaster vs. doriankhar [STSR]------ 9856,94% + MOON KILLING + ZBIÓRKA+900KK ZYSKU!!!

• #17 SOLO: wishmaster [PUSH] vs. kruszynka------292,20% Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 70.000 Ciężki myśliwiec 21 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca kruszynka ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 829 Recykler 25 Sonda szpiegowska 55 Satelita słoneczny 247 Wyrzutnia rakiet…

• #16 SOLO: wishmaster [PUSH] vs. Hortega [LBN] -------162,62% Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 100.000 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca Hortega [LBN] ________________________________________________ Mały transporter 340 Lekki myśliwiec 3.000 Okręt wojenny 37 Recykler 9 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 200 Wyrzu…

• heheh. Kolejny ekonom. tak trzymaj i udanego topnienia

• Widze ty jak zwykle trzymasz fason. Ciekawe za co ostatnio na banie wisiałeś?? Rzucasz oskarżenia, których nie umiesz niczym potwierdzić. Nie wiem czy wiesz, ale jak dostajesz bana za push, to musisz oddac cala surke do GO. Tak więc to co nielegalnie ugrałem, tak czy siak musiałem oddać. Skończ już te żałosne wypociny wrzucać. Monotematyczny się robisz. To co miałem za uszami, to wyszło na jaw. Oddałem co byłem winien, plus łącznie 3 tygodnie na przymusowym urlopie przesiedziałem. Takie małe zad…

• A co tutaj niby było do zrobienia inaczej, żeby było bardziej strategicznie? Latał na kolonizuj, nie ma praktycznie żadnych szans na to, żeby złapać taką flotę inaczej, niż przez zdjęcie moona, tym bardzie, że odbierał fsy. Strategocznie można liczyć pzty, zawrócone stacjonuj czy kontry, a nie kolonizuj. Gra będzie Cię mniej rozczarowywała, jak poznasz wszystkie zasady i "triki" , a nie tylko do fsa do fsa. Nie tobie oceniać czy to było fair czy nie? A od kiedy zdjecie moona, przeniesienie kolon…

• Jakiś czas temu miałem delikwenta w układzie, pare razy wywiozłem od niego kilkadziesiąt baniek dexu. Po kolejnym wlocie- uciekł do innego układu. Tam już zdecydowanie lepiej się pilnował. Braciak zdjął mu moona, ale floty nie było. Sojusz szybko obdudował mu rogala, a nawet wyposażył go w kilka nowych, co nie ułatwiło mi zadania unsure.png Jedank warto było być nieustępliwym Dzisiejsza akcja przyniosła oczekiwany rezultat i przepalony dex odzyskałem z nawiązką. Mimo, że obrońca zalogował się c…

• Gratki Franki, ładny zysk wyciągnąłeś z takiego % Najlepiej tłustego ekonoma trafić Przetapiaj!

• POZDROWIENIA DLA LOJALNYCH ZNAJOMYCH SZACUNEK DLA OBROŃCY ZA POSTAWĘ ORAZ Dnia 01-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster ________________________________________________ Niszczyciel 5.059 Lekki myśliwiec 138.829 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik 35.000 Okręt wojenny 9.941 Pancernik 19.500 _________________________________________ Obrońca tommy ________________________________________________ Mały transporter 5.172 Duży transporter 7.215 Lekki myśliwiec 16.223 Cię…