Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oooo jest i sprawca zamieszania
-
Gratki marchewa i reszta kosmicznego %. Nawet na speed uni nie łatwo taki zrobić. Tak sobie myśle gdzie ja bym teraz bul jak bym na u66 zloma nie dostał. Do końca uni został Top1 Szukajcie dalej i dobijać to co jeszcze nie dobite
-
Ode mnie tylko jeden komentarz. Dawno już słyszałem ze gebo to multi gargamela. Od kilku nie powiązanych ze sobą osób. Uprzedzając wypociny co niektórych —- tak, sam robiłem kilka pushow na tym uni. Dlatego tez dokładnie wiem jak się w takich sytuacjach tłumaczy. Dokładnie tak jak robi to gargamel. Tyle ze ja już za swoje pushe odpokutowalem. 4 tygodnie na pręgierzu plus odsylka surki plus utrata 4 tygodniowego wydobycia. Nawet jeśli, w co szczerze wątpię, to starcie było czyste i GO niczego się…
-
Dnia 24-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor alfer ________________________________________________ Krążownik 9.980 _________________________________________ Obrońca Pivko2002 [AMEN] ________________________________________________ Mały transporter 2.283 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 98 Ciężki myśliwiec 8 Okręt wojenny 27 Recykler 2.119 Sonda szpiegowska 1.300 Bombowiec 7 Niszczyciel 200 Pancernik 27 Lekkie działo laserowe 19 Wyrzutnia plazmy 32 ________________…
-
Historia tego starcia jest długa i interesująca Flotę obrońcy zobaczyłem już dawno temu.. Latał między dwoma, zabunkrowanymi moonami na stacjonuj. Oto kask na jednym z nich: Obrona Wyrzutnia rakiet 39.004 Lekkie działo laserowe 44.275 Ciężkie działo laserowe 3.453 Działo Gaussa 235 Wyrzutnia plazmy 986 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 Na drugim było troechę mniej, ale i tak bardzo dużo. Jasne było, że nie jest to cel na spontaniczną akcję. Więc napisałem do brata, żeby wbił w ukła…
-
Hehehe, gratki Krzychu, dobrze, że cię zaprosiłem Bo nic by z tego nie było, a tak zawsze pare kilo przytulone Odwaliła się niezla akcja, wszystko się ze wszystkim porozmijało, a jednak i tak weszło Obrońca powiedział, że zostawiłem mu 7 sek musze zimenić net, bo coś mi zamula gratki jeszcze raz dla nas obu, a obrońcy pakiet i czego tam sobie tylko życzy, bo przyjemny koleszka, nie raz na niego leciałem i nie raz rozmawialiśmy, sympatyczny
-
A nabije sobie posta, co mi tam #26 wishmaster [PUSH] vs. BugaBugaJeee [Abordaz]-------------------175,66% Dnia 04-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.000 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca BugaBugaJeee [Abordaz] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Sonda szpiegowska 60 Satelita słoneczny 1.030 Wy…
-
Gratki Krzychu, widzę- szalejesz Ja już nie mam tyle zapału co kiedyś Polecam się na przyszłość
-
ACS: wishmaster [PUSH] & krzych129 [DarkBlue] vs. Mintaj [IwiWiwI]--------4510.59% oranie bunkra!
PostZysk nie powala, ale lot spokojny, na niewielkim %cie no i kolejny ka ka kask zaorany, więc jest zabawa :D Dnia 22-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 290.000 Ciężki myśliwiec 12 Okręt wojenny 20.000 Niszczyciel 10.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Agresor krzych129 [DarkBlue] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 784.627 Ciężki m…
-
#25 wishmaster [PUSH] vs. King Kong [Abordaz]------- 181,67% Dnia 22-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca King Kong [Abordaz] ________________________________________________ Duży transporter 1.643 Krążownik 230 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wishmaster [PUSH] ______________________________________________…
-
#25 SOLO: wishmaster [PUSH] vs. LordYabol [SPZ]--------131,88% Dnia 06-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [PUSH] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca LordYabol [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 233 Duży transporter 13 Lekki myśliwiec 258 Ciężki myśliwiec 75 Krążownik 70 Okręt wojenny 67 Sonda szpiegowska 384 Bombowiec 52 Niszczyciel 14 Panc…
-
31-10-2017 17:33:14 - wishmaster [LEMURY] - 23.7% Dnia 31-10-2017 17:33:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [LEMURY] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca gremlinwytrwaly ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 2.758 Lekkie działo laserowe 7.701 Ciężkie działo laserowe 676 Działo Gaussa 113 Działo jonowe 96 ______________________________________…