Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od WhiteTajger: „nie pogratuluje. Jak dla mnie Buga dostał zloma przez łamanie zasad, a więc skoro zasady zostały złamane czego konsekwencją był złom to idąc tym tokiem rozumowania zlom powinien wylądować u GO. 14 dni wakacji to jeden wielki [ciach] w porównaniu z tym co powinno nastąpić. Ale skoro się płaci ładna kase za anty to GO ci i tak palcem nie machnie bo go wykastruja za robienie pod górkę kurze znoszacej złote jajka, których sama "kura" niema. ” Hehehe i kto to mówi?? Koleszka kt…
-
Cytat od RFasgard800: „no i co sie cieszysz ??? jak by byl ban odrazu za przekroczenie atakow to bys nic nie zrobil bo bym sie obronil.. 9 atak GS zniszczyl moona co juz jest ban !! przez to ze support do dzis nie odpisalo na wiadomosc mam to co mam... chwalenie sie graniem bez zasad bo co tam farma jest a ban na 14 dni co to tam jest.. i takie cos zniecheca ludzi do dalszej gry bo po co robic cos skoro ktos ci to zjedzie dostanie bana na 14 dni i wraca do gry i dalej cie jedzie ... jaki sens je…
-
Marek to starcie solo, żeby było acs to musza być wiedzę floty towarzyszy, zdaje się ze minimum 5% floty głównej.
-
Starcie z dość długą i ciekawą historią. Nigdy nie widziałem floty obrońcy, być może dlatego, że nigdy jej nie szukałam. Aż któregoś razu gadka szmatka w soju i padło słowo BugaBugaJeee. No to myśle, rzucę okiem po tych jego moonach, zobaczymy co tam ma. Na jedym z nich pokazała się flota, więc zapisałem sobie w notatniku. Sojusznicy obstawiali, że lata z moona na moona, bo drugiego miał w układzie obok, ale ja czułem, że lata na pz, lub na swoje pushowki w układzie. Postanowiłem go poobserwować…
-
heheh, dobry bunkier nie jest zły:E zwłaszcza do zaorania gratki
-
Mniej wiary w bunkry. Nie jeden się już o tym przekonał, ze nie ma kasku którego nie da się zaorać. Nawet te warte 2-3kkk pójdą w piach jak tylko się odpowiednia ilość ślimaków na uni pokaże. Inwestowanie w bunkry to najgorszy sposób na grę. Flota możesz uciec. Kopalni nikt ci nie zniszczy. A kask?? Stoi i czeka na oranie a ty nic zrobić nie możesz... nawet żebyś był podczas ataku. Graty wlotu. Obrońcy lizaka. Podejrzewam ze lubi. A jaszcze [ciach] się przy jedzeniu aż miło Moderator Ruda:Pseudo…
-
#28 SOLO: wishmaster [B R B] vs. daras404------164.29% Dnia 14-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [B R B] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca daras404 ________________________________________________ Mały transporter 400 Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 196 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 1 Okręt wojenny 50 Recykler 280 Bombowiec 40 Satelita słoneczny 50 Pancernik 50 Wyrzutn…
-
Zaczęło się wczoraj wieczorem. Maliniak napisał mi, że widzi 206 gs na fali i że może byśmy polecieli. Mnie namawiać nie trzeba, więc od razu się zgodziłem. Nie powiem, że nie było wątpliwości. Głównie chodziło o to, czy to przypadkiem nie podpucha, bo gsy leciały w jedym slocie, a w moim układzie stoi gargamel, z którym delikatnie mówiąc mam kosę. W okolicy jeszcze kilku innych by się znalazło, którzy by chętnie mu pomogli. Jednak, zdecydowaliśmy się lecieć mimo to, jak fun to fun. Bez względu …
-
#27 SOLO: wishmaster [B R B] vs. WhiteTajger [Herold]-------- 376.88% Dnia 12-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [B R B] ________________________________________________ Krążownik 10.450 _________________________________________ Obrońca WhiteTajger [Herold] ________________________________________________ Mały transporter 7.209 Okręt wojenny 60 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.048 Sonda szpiegowska 2.554 _________________________________________ Po bitwi…
-
Podbija podbija. Tylko chyba ktoś mu musi wyjaśnić, ze przegrane starcia się nie liczą w tym jego podbijaniu. Stary, po PRAWEJ stronie musisz być. Na ZIELONO!!!!
-
Gratki obrony. Rozszalałas się widzę. Pokonanemu dziurawego kondoma
-
Stało---------> nie stoi. Bez historii. Skan, lot, bum jak mawiają niektórzy. Straty miały być mniejsze, jednak w międzyczasie obrońcy wróciła część floty i okazało się, że mogłem dać więcej pancków Zysk jakiś tam jest, więc nie narzekam. I tak dziwne, że zeskanowałem pare us Pozdro dla ekipy remontowej, stokrotki i lojalnych znajomych. Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [B R B] ________________________________________________ Pancernik 22.222 ___…