Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mój temat, więc zaczynam #1 SOLO: AvangeR [MNS] vs. Harry----- 141,27% Floty za bardzo nie mam póki co, ale na jakieś drobiazgi zawsze starczy Dnia 02-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AvangeR [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 283 Lekki myśliwiec 918 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 463 Okręt wojenny 2 Pancernik 8 _________________________________________ Obrońca Harry ____________________________________________…
-
hehehe, a wczoraj własnie mialem sie nim zajac zabrakło czasu, gratuluje szybkosci
-
Nam?? Chyba tobie raczej, jakieś rozdwojenie jaźni masz, od tego równoczesnego grania na 2 kontach Tak czy siak, zysku brak Ale że kask zaorany, to mimo tego, że multi, to 2/5 dam
-
Ja ładuje w kakao wszystko co się rusza. Dzięki temu jestem na tej pozycji na której jestem. uprzedzając co niektórych: tak licza się dla mnie tylko cyferki. Po to w to gram i poświęcam temu czas. Jak już to robię to fajnie być w to dobrym. I mieć z tego satysfakcję. Chyba każdy, jak zaczyna coś robić, nie ważne co to by było, to robi to po to, żeby być w tym dobrym. Logiczne. Takie mam podejście do wszystkiego w życiu. Rób coś dobrze lub w ogóle. Z fsami tak mam. Nie robię dobrych, wiec nie rob…
-
Nie mogę.... Czemu ja nie mogę zielonych atakować?? Gratki, przetapiać
-
Dobrze wam, możecie latać na tych co dla mnie są na zielono Przetapiać, będzie na co latać.
-
Cytat od an112: „znajc cos sam w koncu a wszystkim pozdrowienia a tobie ten srodkowy paluch pokonanemu odbudowy ” znajDŹ, braki w edukacji na każdym kroku widoczne. Nie dziwne, że i poziom wypowiedzi równy zeru. Znalazłem, na 6:306 ale lama tchórzliwa, na urlopie siedzi
-
Bez historii. Kolejny przykład pseudoflociarza, który mając moona, puszcza ataki z kolonii, bo wierzy w kask. Dzięki Malina za cynk, przed wczoraj nie było czym lecieć, ale tak jak mówiłeś: trafi się jeszcze Obrońcy mniej wiary w bunkry. Pozdrowienia dla brygady czyszczących budowlańców, oraz dla lojalnych znajomych. Reszcie standardowo, środkowy paluch. Dnia 22-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [B R B] ________________________________________________ Ok…
-
Cytat od WhiteTajger: „Cytat od wishmaster: „Cytat od WhiteTajger: „nie pogratuluje. Jak dla mnie Buga dostał zloma przez łamanie zasad, a więc skoro zasady zostały złamane czego konsekwencją był złom to idąc tym tokiem rozumowania zlom powinien wylądować u GO. 14 dni wakacji to jeden wielki huj w porównaniu z tym co powinno nastąpić. Ale skoro się płaci ładna kase za anty to GO ci i tak palcem nie machnie bo go wykastruja za robienie pod górkę kurze znoszacej złote jajka, których sama "kura" ni…