Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stało----> nie stoi Pozdro dla sojuszu i znajomych Dnia 02-09-2018 01:55:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wishmaster [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 1.214 Lekki myśliwiec 7.281 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 1.684 Pancernik 47 _________________________________________ Obrońca Calinlol [AHH] ________________________________________________ Mały transporter 113 Lekki myśliwiec 456 Ciężki myśliwiec 85 Krążownik 997 Okręt wojenny 236 Recykler …
-
Zaczęło się od lotu na gościa w układzie obok. Wystartowałem całą moją, maleńką flotą, na to co zobaczyłem u obrońcy na fali. Przeszło mi przez myśl, że Dorodo może chcieć mnie kontrować, tym bardziej, że już kilka razy na nie startował, ale szczerze mówiąc, nie sądziłem, że się odważy. Na wszelki wypadek, puściłem jednak flotę w jednym slocie, tak na zachętę Po kilku chwilach, ku mojemu zaskoczeniu, pw od Dorodo: Dorodo27.08.2018 19:12:13 oj na 100% lecisz na atak? Banan na ryju i szybkie pw do…
-
Napisałem o antyreckach i każdy się spinać zaczął nie rozumiejąc mojego przesłania. Wiec i ja sprostuje. Sam używam antymateri. I pewnie wyzbieral bym się antyreckami jak by była taka sytuacja. Chodzi mi tylko o to, ze bez niej było uczciwiej. Bardziej liczył się skill i umiejętności graczy. A nie siano. Pamietam jak były czasy kiedy nie było takich akcji. Jak stawiałem pierwsze grawitony na u2 to 15 osób z sojuszu mi satek broniło. A na uni grało 8k osób mimo ze serwer miał już kilka lat. I to …
-
Gratulacje dla sojusznika. Ciekawe kiedy ja się ruszę??
-
Gratki Malyna, jedziesz z nimi obrońcy SzO!