Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#14 Wishmaster [SOFV] vs. grusss [N N] ~ 122.28% Dnia 10-10-2018 15:15:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wishmaster [SOFV] ________________________________________________ Krążownik 1.111 _________________________________________ Obrońca grusss [N N] ________________________________________________ Recykler 1.023 Satelita słoneczny 415 Wyrzutnia plazmy 2 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Wishmaster [SOFV] _____________________…
-
#13 Wishmaster [SOFV] vs. SzaKaaL [PRD] ~ 334.92% Dnia 09-10-2018 18:45:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wishmaster [SOFV] ________________________________________________ Krążownik 2.873 _________________________________________ Obrońca SzaKaaL [PRD] ________________________________________________ Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 118 Krążownik 853 Okręt wojenny 151 Niszczyciel 51 Wyrzutnia rakiet 123 Lekkie działo laserowe 194 Mała powłoka ochronna 1 ______________________…
-
#12 Wishmaster [SOFV] vs. grusss [N N] ~ 125.41% Dnia 09-10-2018 16:41:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wishmaster [SOFV] ________________________________________________ Krążownik 1.111 _________________________________________ Obrońca grusss [N N] ________________________________________________ Recykler 1.052 Satelita słoneczny 407 Wyrzutnia plazmy 2 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Wishmaster [SOFV] _____________________…
-
#11 Wishmaster [SOFV] vs. Omka ~ 340.49% Dnia 08-10-2018 08:04:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wishmaster [SOFV] ________________________________________________ Krążownik 2.500 _________________________________________ Obrońca Omka ________________________________________________ Mały transporter 11.332 Duży transporter 390 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 43 Sonda szpiegowska 1.350 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Wishmaster [SOFV] ______________…
-
Faktycznie, zle popatrzyłem. Za to i ty nie najlepiej bo było ponad 6kkk. Tak czy siak lepiej ze u nich niż u pushera Ps. „Grałem” tu może tydzień. O ile fsy można nazwać gra.
-
Nawet grubiej niż grubo dobrze ze złom u was w większości. Inaczej ten pusher by się znowu obłowił. SzO
-
Gratki akcji. Fajnie ze weszło sierot na Rhea się nam nie udało top na latajki, bo zysk mega. 5/5
-
Hahahahah. Najchętniej zostawił bym to w takiej postaci ale zaraz ktoś to usunie. Taka gra. Kradzieże złomu to jeden z jej elementów. Chcesz zbierać? Albo dawaj synchro, albo turbo rece. Dlatego ja nie latam w ogóle póki co. I nawet floty nie stawiam. Odkąd pojawiły się turbo recki. Najpierw podratsuje swoje. Później coś poskanuje.
-
heh, mieszane uczucia mam. "Znam" tomee z innych uni, pare zdań wymieniliśmy, nawet zaproponował mi pomoc, gdybym potrzebował, ogólnie mieliśmy pozytywne "stosunki" Ale wczoraj troche popyszczył na Teretha, a do niego też nic nie mam, mimo, że odszedłem z MNS, to akurat Jego osoba jest jak najbardziej OK. Tak więc bez oceny Aczkolwiek, obiektywnie mówiąc, dałeś Tomee dupska po całości. Wczoraj kozak, dzisiaj...... ? Zal.pl
-
Gratki. Lubie dobitki reckow przetapiaj
-
Odkąd weszła antymateria skill przestał się liczyć. Bo nawet jak ktoś coś skillem trafi, to ktoś inny za anty się wyzbiera i agresor ze zwycięzcy, staje się przegranym. To wiadomo nie od dziś. Ale jest tez druga strona medalu: po co w to gracie skoro takie rzeczy wam przeszkadzają? Czyżby to już był ten etap, ze „muszę grać?”. Mi tez się to nie podoba. Mimo ze sam kupuje antymaterię. Czasem wydaje 500zl. Miesięcznie. Czy to dużo czy nie, nikt nie ma praw tego oceniać. Moja kasa, mój styl gry. Mo…
-
#9 Wishmaster [MNS] vs. swistakowski [PRD] ~ 347.98% Dnia 25-09-2018 16:52:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wishmaster [MNS] ________________________________________________ Krążownik 3.423 _________________________________________ Obrońca swistakowski [PRD] ________________________________________________ Krążownik 130 Okręt wojenny 350 Recykler 47 Pancernik 200 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Wishmaster [MNS] ____________________________________…
-
#8 Wishmaster [MNS] vs. Eremita ~ 177.37% Dnia 24-09-2018 16:38:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wishmaster [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.185 Krążownik 1.890 _________________________________________ Obrońca Eremita ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 11 Ciężki myśliwiec 389 Krążownik 1 Okręt wojenny 3 Recykler 1 Bombowiec 1 Niszczyciel 45 Pancernik 109 Wyrzutnia raki…
-
Yoda I [KREDKI] vs. LUCKY LUK ~ 29.53% podpucha i konkret Yoda I [KREDKI] vs. LUCKY LUK ~ 925.76%
PostGratki kombinacyjnej akcji, przetapiaj!