Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
PostCzyli możliwe jest,ze dyskwalifikujesz kogoś na samym starcie? Ulubione "coś" na kanapke? Jakiego koloru masz pościel.
-
Manchester United
PostNie wiem czy to co zrobił Evans to faul czy interwencja, bo de facto Drogba skakał w niego a nie w piłkę , a Evans skoczył tak że dał mu buta na klatę. Brzydko to wyglądało i tu trzeba się zgodzić. Piłka nożna nie jest sprawiedliwa po tym co widziałem dziś...
-
Mati
PostOceniasz ludzi po wyglądzie? Jak ważne jest pierwsze wrażenie? Da się je poprawić?
-
Mati
PostCiekawe jaką gwiazdkę bym miał ze wszystkimi postami ze starego konta. Wymarzona flota?
-
Mati
PostKurde. Każdy by zaprzeczył. Witaj w rodzinie! Wolałbyś mieć chłopca czy dziewczynkę?
-
Manchester United
PostTo SAF jest wyrozumiały? Spytajmy piłkarzy, sędziów, dziennikarzy. Raczej to chodzi o jego nos transferowy, możność dostrzeżenia TEGO czego szuka i oczekuje. Mało zawodników wychował, bądź pracował z nimi przez długie lata i rzadko go zawodzili? Potrafi opieprzyć jeśli trzeba, chwali żadko, ale to tylko motywuje do pracy. Jest autorytetem dla piłkarzy, a tego po 5 latach pracy nowego trenera się tak łatwo nie zdobędzie. Nie wiem czy to będzie to samo MU. Dobrze, że do tego nam daleko. SAF pewnie…
-
Real Madryt
PostPrzecież to buła. Bułą jest pewnie nawet to że do szamana poszła. CR9 "rzuca" Paris < Paris jest zła i psioczy w gazetach < Lekarze mówią, że Cr9 stopuje przez 4 tygodnie bo ma problemy z kostką (ciężki uraz dość) < "Genialny szaman rzucił klątwę na Cr9" oczywiście w gazecie < Dziś Czemu nie pochwalił się przed kontuzją CR9? I czemu ja o takich bzdurach piszę? Jezu
-
Mati
PostJesteś materialistą? Jak ważne są pieniądze? Dom czy mieszkanie (kiedyś) ?
-
Mati
PostCzemu marcik chcę Cie uwieźć Dasz się jej?
-
Real Madryt
PostHehehe sprawa wszech czasów. Paris Hilton "kupiła" klątwę dla CR9 i niby "działa". Najlepsze w tym wszystkim jest to, że od początku mówiono że będzie stopował ponad 4 tygodnie. Trochę się im to przedłuża, ale żeby na czary zrzucać? Brzmi komicznie dla mnie.
-
Manchester United
PostSAF nigdy nie powiedział ani słowa o swoim zastępcy. Mourinho sam wypalił z propozycją objęcia MU. Obawiam się że się nie doczeka. Czytałem parę artykułów które sugerowały bardziej skromnych trenerów, którzy nie szastają pieniędzmi i odnoszą sukcesy bez drużyny marzeń. Tak jak kiedyś SAF! Mówiło się w poprzednim sezonie o Moysie z Evertonu, ale w tym już nie spisuje się rewelacyjnie. Szczerze to ja nie widzę nikogo na jego miejsce. Co tam Ronaldy, Tevezy, Cantony, Beckhamy. Bez SAF'a będzie kata…
-
Mati
PostPo co Ci aż 700 gier na telefonie?! Jakąś ulubioną masz?