Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Najpiękniejsze miejsce w jakim byłeś? Co stamtąd pamiętasz? Kubuś: Bo tutaj same znajome twarze zawsze piszą. I nie trzeba się wysilać pisząc 3 pytania o tobie!
Cytat od marcik: „ Co byś zrobiła gdybyś była boginią? a co boginie moga robic? boginiować :P” To może Czesiownika porem potraktujemy za ściąganie kolorów ? Fajny ten kot Tommyiego nie? To ja jestem zbuntowany Tommy: Kurde, przysięgam, pierwszy raz widzę kota z takimi oczami!
Dopisałem do tego jeszcze 2 inne pytania. Znając życie pewnie wyskoczyła mi wiadomość że nie mogę postować 2 razy wciągu 30 sek. I zapomniałem poprzednich pytań. Hehe Dużo masz wolnego czasu? Oglądałeś kiedyś wschód słońca?
Cytat od marcik: „ Myślisz, że ten facet wyżej przeczytał cały temat mysle, ze nie chociaz ja sobie raz poczytalam poczatek i posmialam sie troszke i powspominalam stare czasy Zmieniłaś się od tamtego czasu? ” Myślisz, że Czesiownik ma na myśli Żory? Kiedy ostatnio byłaś w ZOO?
Evil z Fabregasem to inne jaja były. Przecież w Hiszpanii nie można wiązać się z umowami z graczami poniżej 17 roku życia. Fabregas do Arsenalu trafił w wieku 16 lat. Barca dostała tylko odszkodowanie za wyszkolenie gracza. Ronaldo był poniekąd sprawdzony podczas meczu z MU, na własnej skórze mogli poczuć czy ma talent czy nie. Stwierdzili, że ma Zaborca. Gwarancji nie ma żadnej, że sędzia gwizdnie wolny po tym jak go Silva ogra, a Terry odwdzięczy mu się łokciem na ciało albo jak kto woli walką…
Cytat od marcik: „ Jaką role na świecie odgrywają mężczyźni? Nie wiesz jaka role odgrywasz na swiecie ? ;P Według Ciebie :) ” Myślisz, że ten facet wyżej przeczytał cały temat
Cytat od marcik: „Skakanie na skakance czy gra w gumu? gumu to jakas odmiana gumy? :lol: Musiałaś! Musiałaś! ” Rozglądasz się w dwie strony jak przechodzisz przez ulicę? Jaką role na świecie odgrywają mężczyźni?
Ogólnie cały ogół roboty jaką wykonują Modzi razem z satysfakcją i zdenerwowaniem Kogo najbardziej lubisz z Teamu? Jaką role na świecie odgrywają kobiety?