Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rano czy wieczór? Kiedy pierwszy raz spróbowałaś alkoholu ? A papierosów próbowałaś?

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

Zawsze trzeba mieć nadzieje? Lecisz samolotem i rozbijasz się razem z 20 osobami na bezludnej wyspie. Od czego zaczynasz? Co zabrałbyś na pustynie (5 rzeczy) ?

• Mati

No co, może już masz inne priorytety Ulubiony dzień tygodnia? Z własną kobietą nie chcesz gadać ?:)

• Jesteś czasem taka troszke zboczona ^^? Każdy ma kompleksy? Istnieją ludzie idealni?

• Mati

Myślisz o tym co będzie jutro? Jak widzisz się siebie za 20 lat? Będziesz "aktywnym dziadkiem" ?

• Cytat od marcik: „A jakieś specjalne życzenia dot. dostawcy? tak ...fartuszek ma miec zalozony Tylko fartuszek? ” XP czy Vista? Rumienisz się jak się wstydzisz?

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Obejrzę skróty jutro. 2 bramki Gibsona? Ciężko mi w to uwierzyć. Dobrze widzieć Tomka w bramce, a nie Fostera (zazwyczaj jeden bramkarz grał w lidze drugi w pucharach, a więc jest 2:0 dla Tomka). A więc młodziaki dały rade EDIT: Co do występu Gibsona. Tak jak mówiłem obejrzałem skróty. Pierwsza bramka fart, złapał obrońce na wykroku, ale przymierzył dobrze. Druga bramka świetna! Czemu ten młodziak raz gra siano a raz strzela takie bramki (to nie pierwsza jego taka bramka jaką widzę, ze 2 jeszcze…

• Cytat od marcik: „/me przyjął zamówienie. Do odbioru jutro rano. A nie czekaj, to przecież na wynos bede czekala bo to z dostawa do lozka jest przeciez A jakieś specjalne życzenia dot. dostawcy? Najgorszy dzień twojej pracy jako Supek? ale ja nie mam tam zlych dni ...kazdy jest fajny To nigdy nie miałaś problemów z userami? nie mialam takich problemow, zeby sie w jakis sposob stresowac zawsze sie mozna dogadac a jak nie mozna to sa inne sposoby Zrobiłaś tak kiedyś ?^^”

• Mati

To co Ty za zabawy piromańskie wymyśliłeś ^^? Masz rodzeństwo? Jesteś leniwy jeśli chodzi o obowiązki domowe?

• Mati

Ogoliłbyś się na "0" ? Najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś? Przebrałeś się kiedyś za kobietę?

• Cytat od marcik: „ Najpyszniejszą rzeczą jaką umiem zrobić to omlety z polewą czekoladową. ooo mniammm to ja poprosze /me przyjął zamówienie. Do odbioru jutro rano. A nie czekaj, to przecież na wynos ^^ Najgorszy dzień twojej pracy jako Supek? ale ja nie mam tam zlych dni ...kazdy jest fajny To nigdy nie miałaś problemów z userami? ”

• GRAŁAŚ W NFS? Połamałaś mnie na 2 części Boisz się burzy? A pająków?

• Liverpool F.C.

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Chodzi bardziej o te transfery które zrobił, a które były beznadziejne. Pieniądze zawsze można wydać, ale skoro wydaje się 20 milionów to oczekuje się dobrego zawodnika, za 5-10 milionów dobrego zmiennika.

• Mati

Uważasz się za szczęśliwego? jeśli nie, to czego Ci brakuje jeszcze? Kiedy człowiek może czuć się dojrzały?

• Cytat od marcik: „cos pysznego co proponujesz? Najpyszniejszą rzeczą jaką umiem zrobić to omlety z polewą czekoladową. ” Liczyłaś kiedyś ilu wykopałaś userów? Najgorszy dzień twojej pracy jako Supek?

• Cytat od marcik: „ /me zobowiązuje się do przyniesienia marcik śniadania jutro rano /me bardzo sie cieszy A co mam Ci przygotować? Jesteś punktualna? bardzo i nie lubie jak ktos sie spoznia Nie uważasz że modnie jest się spóźnić? ” Co robisz na tym krótkim zw ^^?

• Mati

Wykorzystywałbyś sam siebie ?^^ Oglądałeś Gran Derbi ?

• /me zobowiązuje się do przyniesienia marcik śniadania jutro rano Co liczy się najbardziej w twoim życiu? Jesteś punktualna?

• Co robisz jak jesteś smutna? Masz jakąś przytulanke? Wymarzone śniadanie?

• Komedie czy horrory? Przyjaciela można mieć tylko jednego czy wielu? Łatwo zdobyć twoje zaufanie?