Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tak? A te sesje ze mną przy kaloryferku to nie świntuszenie ? Jak Ci minął rok 2009? Z czego jesteś zadowolona? Nad czym musisz popracować?

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

Jesteś perfekcjonistą? Jak Ci minął rok 2009? Używasz jakiegoś innego przydomku niż Mati?

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Czyli Ty uważasz, że grają nazwiska a nie piłkarze? United ma 1 punkt mniej niż w ubiegłym sezonie, bramki strzeliło 14 (!) różnych zawodników. Rooney gra tak jak powinien i nie musi bawić się w skrzydłowego. Fakt, że Ronaldo jest jednym z lepszych piłkarzy w historii, ale United nie załamało się po jego odejściu. Gra zespół a nie jeden zawodnik. Taktyka jest kluczem do wszystkiego. Przekonamy się jak koniec sezonu będzie wyglądał Zaborca: Tam nie było karnego. Czysta interwencja , tyle że od ty…

• Mati

Pizza czy frytki? Często chodzisz do kina? Bols czy Sobieski :D?

• Cytat od marcik: „A co tam robicie do późna tak ? a roznie ...glownie milo spedzamy czas Czuje tutaj świntuszenie w powietrzu :P ” Liceum czy gimnazjum? Byłabyś w stanie zmienić się dla bliskiej osoby?

• Mati

Co robisz na Sylwestra? Udało Ci się kiedyś nie spać przez 2 doby/więcej? Aktualnie ulubiona muzyka?

• Znów Niemcy? Co tam takiego fajnego? A co tam robicie do późna tak ? Miłego sylwestrowania. Zdaj raport jutro

• Cytat od asiulka:): „Ok. Bal też może być hihi No to co się tam stało ? Jak można nieświadomie czesać włosy? mam Ci to łopatologicznie wytłumaczyć? :D Czuje w kościach, że się nie da:P ” Śpioch jesteś :P?

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Kto oglądał ten wie. Świetny mecz. Kompletna dominacja United. Były momenty, że aż smutno było patrzeć na broniących sie graczy Wigan. Roo zgolił brodę i gra o klasę wyżej

• Hehehe i w co grasz? Tenis? Golf? O której zazwyczaj kładziesz się spać? Gdzie jesteś?!

• Cytat od marcik: „Grałaś kiedyś na jakiejś konsoli? tia...narazie gram codziennie Której? ” Czynność w domu której najbardziej nie lubisz? A którą lubisz?

• Mati

Do jakiego? YCD, Mam Talent :D? Jesteś złotą rączką? Przyznajesz się do błędów czy próbujesz je ukryć?

• Mati

Ty, a ja nie wiedziałem do puki nie sprawdziłem Uważasz się za inteligentnego? Wysłałeś kiedyś SMS do jakiegoś programu rozrywkowego czy coś?

• A co to za choróbsko Ci się przypałętało ?:( Oglądałaś "Zieloną Mile"? Jak Ci się podobała? Popłakałaś się kiedyś przed filmem?

• Cytat od marcik: „Kto tu zadaje pytania ? wszyscy? :xkiss: Tak, śpiewam, ale tylko czasem ” Grałaś kiedyś na jakiejś konsoli? Ile czasu dziennie spędzasz przed monitorem?

• Ok. Bal też może być Jak można nieświadomie czesać włosy? Ulubiona rzecz na kolacyjke?

• Mati

Często się śmiejesz? Śledzisz okienka transferowe? Wiesz co to jest Boxing Day?

• Cytat od marcik: „Śpiewasz w łazience :D? nie a Ty? Kto tu zadaje pytania ?” Pisałabyś w moim CT gdybym takowe miał? Lubisz się drażnić z kimś?

• Cytat od asiulka:): „Spokojnie przy stole było? tjaaa obyło się bez rzucania talerzami itepe ” A zdarzyło się tak kiedyś? Łatwo Cię zdenerwować? Najlepsze wspomnienie z gimnazjum? Najgorsze?

• Mati

Cytat od Mati: „ A co, chciałbyś się przekonać? ;}” Zostanę przy dziewczynkach Jesteś podrywaczem? Pub czy dyskoteka? Masz "dobry łeb" ?