Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kłóciłaś się z kimś kiedyś na forum? Jakie jest twoje zdanie nt. tasiemca "Na Wspólnej" A "M jak miłość" ?

• Cytat od marcik: „Czemu mojego posta Vasco by skasował a posta FInqu zostawi ^^? ktorego? tego wyzej? Bardziej myślę o tym, że gdybym napisał 2 pytania to by go wyciął. Zdarza się:P” Idziesz na jakąś imprezę WOŚP'u ? Co byś robiła z takim ufoludkiem ? U ciebie też ciągle tak zimno ?

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Cytat od PimP 1987: „Cytat od Darth_Sidius: „Po derbach miasto musi być czerwone, nie ma innej opcji :D” 2:1 dla Manchesteru City jestem dobrej mysli i tak ogolnie to slyszalem od kumpla mieszkajacego w Manchesterze, ze tam wiekszosc jest za City :)” Chyba jednak muszę się zgodzić. Manici nie popuści, puści najlepszy skład jaki ma do dyspozycji. A Obertan, Gibson czy bracia Da Silva nie mają szans z nimi (z całym szacunkiem, bo kiedyś mają dużą szansę być gwiazdami sporego kalibru). A jeśli mówi…

• Czemu mojego posta Vasco by skasował a posta FInqu zostawi ^^? Chciałabyś się wybrać na inną planete? Gdzieś we wszechświecie są inne cywilizacje? *chciałabyś je spotkać?

• Matematyka czy Polski? Francuski czy Hiszpański? Masz konto na MMOgame ^^?

• Jaką masz pamięć? Zapamiętujesz twarze:P? W czym prysznic jest lepszy od wanny?

• Cytat od marcik: „Czytasz gazety/pisma? tak Które :P? Co byś zrobiła gdybyś była ostatnia na ziemi? probowalabym jakos zyc i sobie radzic...ale lipa by byla jak nie powiem co :ffreak: A jak byś była ostatnia z Damaszkiem :fgrin:” Naleśniki czy gofry?

• Masażer? I niby jak to wygląda ^^? Czytasz gazety/pisma ? Co byś zrobiła gdybyś była ostatnia na ziemi?

• A cuda? W skali 1/100 jak bardzo jesteś wierząca? Lubisz deszcz? Co robisz jak Cie głowa boli?

• Manchester United

Reading zremisowało z L'vpoolem. Blackburn wyeliminowało Chealse. Burnley ograło MU. Aresnal-Stoke 2:1To tylko parę z tegorocznych wpadek. Znajdzie się pewnie parę innych.

• Cytat od marcik: „Jesteś pomysłowa? czasami az za bardzo Brzmi strasznie. Rozwiniesz tą myśl :D? A chciała byś zmienić coś we mnie? raczej nie... ew. moglbys byc grzeczniejszy no ale to niewykonalne Ale ja jestem grzeczny jesli to nie bylo zwiazane z choroba danej osoby to zdarzylo mi sie Ty niedobra Ty :P” Marzenia się spełniają ?

• Manchester United

Nie oglądałem, ale po wyniku to nie ma czego żałować. Przeczytałem tylko dość krótką relacje z meczu z której wynikało, że skuteczność zawiodła. Marny wynik, tylko tyle mogę powiedzieć. Mecz pewnie tak samo nudny jak to 1:0

• Ale zwała. 10 min nie wiedziałem czemu nie mogę postować, a tutaj się okazało że się nie zalogowałem O której wstajesz jak masz wolne? Często oglądasz filmy? Najlepszy film jaki widziałaś (bądź 5 najlepszych, czasem ciężko się zdecydować :P)

• Najtrudniejsza decyzja w swoim życiu? Z kim miałaś lepszy kontakt, mama czy tata? A jakie miałaś postanowienie rok temu ?

• Jesteś pomysłowa? A chciała byś zmienić coś we mnie? + Uzasadnij Cytat: „Zdarzyło Ci się śmiać z kogoś bo jest "inny" ? to zalezy jak inny Odbiegający od normy wyglądu na przykład”

• O wrócił z zaświatów. Nudzi Ci się odpisywanie tutaj? Jesteś obowiązkowy? Jeśli podejmujesz się jakiegoś zadania dajesz z siebie wszystko żeby je wykonać?

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

Wracam do domu o 4. Wstaje o 19 i jest śnieg. Wytłumaczysz mi to :D? Dużo pieniędzy wydajesz na ciuchy? A na rozrywki typu lodowisko, kino, teatr, klub ?

• The Cold One jest rasistą? Zdarzyło Ci się śmiać z kogoś bo jest "inny" ? To Ty nie słyszałaś, że bałagag sam się robi ?

• Cytat od asiulka:): „Ok. Bal też może być hihi No to co się tam stało ? był, a reszta niech zostanie tajemnicą To najpierw robisz chętke a potem odprawiasz z kwitkiem? :fgrin:” Jak tam sylwester? (Zmieść się w 150 słowach :P) Kac był?

• Manchester United

Cytat od Red-Devil: „Uważam, że każdy piłkarz ma nazwisko, nazwisko które firmuje jego umiejętności.” He? Nie rozumiem meritum tej wypowiedzi. Czyli uogólniając twierdzisz, że skoro Ronaldo ma nazwisko to poradzi sobie w każdym meczu i jest gwarantem sukcesu? Twierdzisz, że jego osoba jest OBOWIĄZKOWA do zwyciężania? Statystyki mówią, że nie jest tak źle. 1 pozycja wyżej niż rok temu, 1 punkt mniej. Nie zgodzę się, z tym że MU zmieniło politykę transferową. To ceny stały się absurdalnie wysokie.…