Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
PostCytat od PimP 1987: „Cytat od Darth_Sidius: „Po derbach miasto musi być czerwone, nie ma innej opcji :D” 2:1 dla Manchesteru City jestem dobrej mysli i tak ogolnie to slyszalem od kumpla mieszkajacego w Manchesterze, ze tam wiekszosc jest za City :)” Chyba jednak muszę się zgodzić. Manici nie popuści, puści najlepszy skład jaki ma do dyspozycji. A Obertan, Gibson czy bracia Da Silva nie mają szans z nimi (z całym szacunkiem, bo kiedyś mają dużą szansę być gwiazdami sporego kalibru). A jeśli mówi…
-
Matematyka czy Polski? Francuski czy Hiszpański? Masz konto na MMOgame ^^?
-
Manchester United
PostReading zremisowało z L'vpoolem. Blackburn wyeliminowało Chealse. Burnley ograło MU. Aresnal-Stoke 2:1To tylko parę z tegorocznych wpadek. Znajdzie się pewnie parę innych.
-
Cytat od marcik: „Jesteś pomysłowa? czasami az za bardzo Brzmi strasznie. Rozwiniesz tą myśl :D? A chciała byś zmienić coś we mnie? raczej nie... ew. moglbys byc grzeczniejszy no ale to niewykonalne Ale ja jestem grzeczny jesli to nie bylo zwiazane z choroba danej osoby to zdarzylo mi sie Ty niedobra Ty :P” Marzenia się spełniają ?
-
Manchester United
PostNie oglądałem, ale po wyniku to nie ma czego żałować. Przeczytałem tylko dość krótką relacje z meczu z której wynikało, że skuteczność zawiodła. Marny wynik, tylko tyle mogę powiedzieć. Mecz pewnie tak samo nudny jak to 1:0
-
O wrócił z zaświatów. Nudzi Ci się odpisywanie tutaj? Jesteś obowiązkowy? Jeśli podejmujesz się jakiegoś zadania dajesz z siebie wszystko żeby je wykonać?
-
Mati
PostWracam do domu o 4. Wstaje o 19 i jest śnieg. Wytłumaczysz mi to :D? Dużo pieniędzy wydajesz na ciuchy? A na rozrywki typu lodowisko, kino, teatr, klub ?
-
Manchester United
PostCytat od Red-Devil: „Uważam, że każdy piłkarz ma nazwisko, nazwisko które firmuje jego umiejętności.” He? Nie rozumiem meritum tej wypowiedzi. Czyli uogólniając twierdzisz, że skoro Ronaldo ma nazwisko to poradzi sobie w każdym meczu i jest gwarantem sukcesu? Twierdzisz, że jego osoba jest OBOWIĄZKOWA do zwyciężania? Statystyki mówią, że nie jest tak źle. 1 pozycja wyżej niż rok temu, 1 punkt mniej. Nie zgodzę się, z tym że MU zmieniło politykę transferową. To ceny stały się absurdalnie wysokie.…