Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Zoraya: „Jak rozumiesz "fajny samochód" ? Ooo.. to temat rzeka Ale przede wszystkim starsze samochody - głównie niemieckie (nowe też fajne ale nie powodują piknięcia w sercu - może z wyjątkiem audi, ale też nie każdego). A miłość niespełniona to stare amerykańskie krążowniki szos:) Moje marzenie to Cadillac DeVille z 74 roku:) Sama mam autko które w lipcu skończy 22 lata:) A Muscle car'y lubisz? Typu KLIK” Jak zdefiniujesz piękno? Warto wierzyć w cuda/marzenia?
-
Wybierasz się gdzieś na wakacje? Jesteś nowoczesny czy bardziej tradycyjny ? Tańczyłeś na szkolnych dyskotekach ?
-
Cytat od asiulka:): „Cytat od Yamato Damashi: „Co miał znaczyć ten tajemniczy ciąg liczb :D? który? :D Cenzura w kraju! Nadal lubisz zespół Feel? a proszę Cię... lubię ale śmiać się z niego :D A podpowiesz mi kto tak się zachwycał nimi na Sopocie :D? ” Anglia czy USA? Ameryka północna czy południowa?”
-
Mati
PostCzłowiek może wszystko? Wierzysz, że kiedyś "skolonizujemy" inne planety ? Będziesz wtedy gwiezdnym imperatorem ?
-
Mati
Post"Pamiętasz" swoje sny? Jaki ostatni sen swój pamiętasz? Więcej masz/miałeś koszmarów czy jakiś lajtowych snów?
-
Masz jakieś zwierzątko? Kim chciałeś być jak byłeś dzieckiem? Chciałbyś odwiedzić inną planetę?
-
A pfff nie mam żadnego warna na tym koncie i takowego mam nadzieje nie "zdobęde" Znalazłeś robotę w swoim fachu ? W realu jesteś wulgarny (nawet czasem) ?
-
Jak wspominasz gimnazjum? Liceum? To znaczy, że już skończyłeś studia ?
-
Widze, że wracasz do formy Jak studia? Ulubiony napój?
-
Mati
PostO, zapomniałem wczoraj Ci posta zostawić. Co robisz gdy: Ktoś rozmawia w kinie głośno? Ktoś dzwoni do Ciebie na lekcji ^^?