Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
PostOmlety czy naleśniki? Czekolada czy dżem? Truskawkowy czy malinowy?
-
Mati
PostCo Ci nie odpowiada w kobietach? Jedna cecha którą chciałbyś u siebie zmienić? Jesteś bałaganiarzem ?
-
Mati
PostTo widzę, że Ty taki krejzool chłopak jesteś Przeszkadzają Ci wulgaryzmy mówione przez kobietę ? Najśmieszniejszy user jakiego spotkałeś?
-
Cytat od asiulka:): „Vasco jest zły czy dobry ? niby dobry, ale zły, bo go jeszcze na zlocie nie złomowałam :P” Cytat od asiulka:): „ Vasco jest zły czy dobry ? niby dobry, ale zły, bo go jeszcze na zlocie nie złomowałam :P To teraz powiedz kogo już złomowałaś z wysoko postawionych Teamowiczów :fgrin:” Psy czy koty Masz podejście do dzieci?
-
Mati
PostRobiłeś kiedyś męski striptiz ? Dużo masz jeszcze takich historii co robiłeś po pijaku ? Ile postów chciałbyś mieć jak będziesz kończył z boardem?
-
Mati
PostUciekałeś kiedyś przed policją ? Jak zcharakteryzowałbyś miłość? Doświadczyłeś już tego?
-
Manchester United
PostPierwsze spostrzeżenie. Park i Nani w pierwszym składzie, mówię sobie że to będzie porażka, ale takowa się nie stała. Park zagrał przeciętne spotkanie, gdyby strzelił bramkę byłoby nieźle, niestety się 'spalił'. Nani za to zagrał jak na skrzydłowego przystało, jeśli z kiepskimi drużynami (15<) ma tak grać to cieszę się że go zostawili, naprawdę robił różnicę, tylko dośrodkowania mógłby poprawić bo za wyjątkiem tego na 3:0 to były słabe dość Rooney 4 bramki strzelić w Premier League to nie lada w…
-
Mati
PostCzego jest więcej na świecie: Miłości czy nienawiści? Mężczyzn czy kobiet? Pieniędzy czy głodu?
-
Mati
PostPotrafisz wskazać różnice pomiędzy sarkazmem a ironią? Zastanawiałeś się kiedyś jak to możliwe, że powstało coś takiego jak człowiek? Co było kluczowym czynnikiem rozwoju człowieka?
-
Mati
PostNie wiem czy pytałem, ale oglądałeś Avatara? Jakie wrażenia? Oglądałeś mecz Polska - Niemcy w ręczną? Najśmieszniejszy filmik na YT jaki widziałeś?
-
Cytat od marcik: „Ano. Ostatnio mi i paru kolegom pewna dziewczyna zrobiła bardzo długo wywód dlaczego cała rasa mężczyzn to świnie i nie powinniśmy istnieć. Smutne No juz nie przesadzaj ...ja przeciez tak nie napisalam Ty nie. Tak tylko wspomniałem bo na temat było w miarę :P” Obejrzałem Avatara. Warto obejrzeć, całkiem fajne. Wolisz spać jak jest ciepło czy zimno w pokoju?