Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od marcik: „To sobie pogadaliśmy na gadu Duzo tego nie bylo :ffreak: Bo gadu to nie Irc :P” Często się farbujesz? Jesteś przesądna?

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

Zdradę można wybaczyć? Człowiek zrobi wszystko żeby przetrwać? Najważniejsza czynność jaką zrobiłbyś godzinę przed śmiercią? (dowolna)

• Manchester United

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Jeśli Chelsea przegra z Arsenalem, co może się stać biorąc pod uwagę poddenerwowany Arsenal strata wynosić będzie 1 punkt. Jeśli Chelsea wygra to strata i tak wynosić będzie tylko 4 punkty (tylko!) + rewanż na Old Trafford. W tym okresie rok temu sytuacja wyglądała jeszcze gorzej (moim zdaniem), bo L'pool grał jak natchniony, a Chelsea nie grzeszy regularnością (cały grudzień mieli do .... ) Mistrzostwo jest w zasięgu ręki panowie, albo może w zasięgu nogi

• Cytat od marcik: „Jak nauczyciel zadaje pytania, to nie dlatego, że nie wie tylko by sprawdzić zdanie ucznia. Ale nauczyciel daje ocene a Ty co mi dasz ? :fgrin: 6+ Rower? Spójrz na okno, ja na nogach ledwo chodzę w tym śniegu Tez mnie to boli wlasnie mam ten sam problem ...rowerem sie nie da :ffreak: Odśnieżaczem chyba też, bo żadnego nie widziałem ” To sobie pogadaliśmy na gadu

• Cytat: „różnica pomiędzy znajomym a przyjacielem? no nie wiesz jaka to roznica?” Jak nauczyciel zadaje pytania, to nie dlatego, że nie wie tylko by sprawdzić zdanie ucznia. Okulary są seksi ? Rower? Spójrz na okno, ja na nogach ledwo chodzę w tym śniegu

• Jakie jest twoje zdanie o mężczyznach jako płci przeciwnej? Jaki byłby świat bez Nas? Lubisz długo spać ? PS: Post numer 3500 na nowym koncie.

• Manchester United

Z bardzo niecodziennych powodów mogłem obejrzeć tylko pierwszą połowę. Na szczęście MU zagrało w otwarte karty co udokumentowali w miarę szybko. Nie zawsze w meczach takich drużyn pada tyle bramek i jest tyle okazji. Połowa minęła szybko, pierwsze dwie bramki na prawdę są dużą zasługą Naniego. Ładnie sobie radził na skrzydle, w mojej opinii tam nie było samobója tylko zła interwencja (bramka dla Naniego) no ale nic. Miło, że poradziliśmy sobie z takim rywalem na ich boisku. To daje niezły progno…

• Cytat od marcik: „Jest pare spraw, które dość zręcznie komplikują mi życie Jakiez to sprawy nie pozwalaja Ci wchodzic na Irca i komplikuja zycie? Nie takie o których bym pisał na forum. Może na dniach wejde na Irc. ” A jakiegoś bałwana ulepiłaś? różnica pomiędzy znajomym a przyjacielem?

• Oj tam od razu za wiele. Takie wychowawcze lanie od siostry Basen czy morze? Wspinałaś sie kiedyś?

• Mati

Inteligencja i mądrość to to samo? Wierzysz w to, że uśmiech wydłuża życie? A alkohol skraca ?:D

• Cytat od marcik: „Oo Damaszu gdzie byles tak długo? Myslalam, ze limit pytan dla mnie Ci sie wyczerpał Jest pare spraw, które dość zręcznie komplikują mi życie ” Śpisz w piżamie? Dużo śniegu jest?

• Manchester United

3:1 z City daje dobry prognostyk na przyszłość, ale to może jednak być za mało na nieźle spisujący się Arsenal. Miejmy nadzieje, że uda się wywieźć 3 punkty albo chociaż 1. Ważne jest dla mnie żeby dobrze się zaprezentowali.

• Cytat od asiulka:): „ Oczu? Ty.. nie pamiętam Powiem mu! kabel! Zbijesz mnie? ” Spałaś kiedyś pod namiotem? *Jak było?

• Jesteś punktualna? Nie lubisz jak ktoś nie jest? Masz jakieś kolokwium teraz czy coś?

• Mati

Jesteś nieśmiały? Ile najdłużej siedziałeś przed komputerem? W jaką grę grałeś najdłużej (ogólnie)

• Cytat od asiulka:): „Kim jest ten szczęśliwiec? szczęśliwiec... ojjj jeszcze nie wie co go czeka xD Zaskoczysz go ? Kolor włosów? blondyn niestety Blondyni są fajni Oczu? Ty.. nie pamiętam Powiem mu! ” To mówisz, że wszystko dobrze ?

• Shelby mi się nie podobają kompletnie. Nie wiem czemu. A co tam u Ciebie Zorajko tak ogólnie? Wszyscy zdrowi?

• Kim jest ten szczęśliwiec? Kolor włosów? Oczu? Nie jest wieśniakiem ?

• Mati

Dawać czy brać? Umiesz kłamać prosto w oczy ? Uważasz tą umiejętność za przydatną?

• Zawsze może być gorzej? Ile najdłużej leżałaś w szpitalu? Kiedy zarobiłaś pierwsze pieniądze (nie u rodziny) ?