Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Real Madryt
PostDuże słowo jak na kogoś kogo nie znasz, nigdy nie zamieniłeś z nim słowa. Ja widziałem jak płacze Rio Ferdinand, Terry, reprezentanci Argentyny po którymś meczu. Z nich nie szydzą, dziwne.
-
Real Madryt
PostBez krzty złośliwości. Nie wnikam w to co się dzieje w głowie Ronaldo, są ludzie wrażliwi, delikatni, a biorąc pod uwagę, że Ronaldo żyje futbolem (dosłownie i w przenośni) to jasne, że odpadnięcie w 1/8 finału powoduje u niego uczucia, które niezbyt dobrze się kojarzą. Dobrze to o nim świadczy, traktuje piłkę na serio. Tylko moje zdanie.
-
Arsenal Londyn
PostCytat od Cezarcfc: „Te dwa zeszłoroczne mecze to najlepszy taktycznie football. Barcelony nie dało się inaczej pokonać i chwała Hiddinkowi za to ze wymyślił taką strategie. A Chelsea odpadła wówczas wyłącznie przez sędziego. Ale i tak Barcelona wygrać nie dała rady tylko ta bramka na wyjeździe. ps . ja wole football taktyczny niż finezyjny i dlatego kibicuje Chelsea a nie trawie Barcelony” Chelsea wygrała z MU też wyłącznie dzięki sędziemu.
-
Arsenal Londyn
PostCytat od Cezarcfc: „Nieważny styl ważny wynik.” Skoro bawisz się w takie argumenty. Barca vs. Chelsea i potem Chelsea vs. Barca. Tyle w temacie, dziękuje
-
Arsenal Londyn
PostW pierwszym meczu MU z Chelsea (w lidze, nie o Tarcze) Chelsea, która była w dobrej formie grała niesamowite siano, a gola nie straciła po 2 ewidentnych błędach sędziego (spalony na początku meczu Rooney'a i zdaje się jakiś karny później miał być). No i ten 'faul' po którym padła bramka. Z grubsza mecz wyglądał jakby Chelsea grała na remis na własnym stadionie
-
Arsenal Londyn
PostCytat od Cezarcfc: „W lidze angielskiej wygra Chelsea . A co do ligi mistrzów to jak ja bym chciał żeby w finale były derby Londynu .” Każdy swego broni
-
Manchester United
PostNo to mam nadzieje, że postawiłeś na Manchester Manchester United 4:0 AC Milan Rooney, Rooney, Park, Fletcher Wszystko grało jak należy, niemalże bezbłędnie w obronie, w zasadzie żadnego groźnego strzału na bramkę (parę mocnych w środek i parę razy nie dochodzili do strzału w niezłych sytuacjach). Rooney biegał jakby odpoczywał 2 miesiące. Nani dość niemrawo, parę razy mógł zachować się lepiej, dałbym mu 6, bo zaliczył asystę. Valencia robił co chciał na drugim skrzydle, moim zdaniem świetnie za…
-
Real Madryt
PostHyh. To ile Pellegrini utrzyma posadę? Szybko strzelona bramka zwiastowała łatwe poradzenie sobie z Lyonem, a tutaj? No właśnie. Będzie piekło
-
Manchester United
PostWayne jest zdrowy na 100% jeśli wierzyć jego słowom i Fergusonowi. Inne kontuzje jakie wpływają poniekąd na MU to brak Carricka (kartka) i kontuzja Giggs'a. Wystąpi za to Vidic z Rio razem od 1 minuty. Ciekaw jestem za to czy Pato jest gotów. EDIT: Do usług
-
Arsenal Londyn
PostCytat od dragonartur: „Moze czas odnowic temacik:P Przed meczem w Lm nie wyglada to za dobrze poiewaz nie zagra fabregas;/ ale jestem spokojny o gra kanonierow:). Kontuzje to ich plaga niestety...... Jest jeszcze szansa na mistrzostwo trzeba czekac na przegrane lub reamisy Chelsea i ManU” Przede wszystkim Aresnal musi grać swoje, dopiero potem liczyć punkty za innymi.
-
Manchester United
PostMilan nie zagra tak szarpanej piłki jak Wolves, więc Nani i Park powinni mieć więcej swobody. Na dodatek Milan gra bez Pato, ale już z Boriello. Ich remis z AS Romą nie jest powalającym wynikiem (0:0), a grają przecież z ekipą o wiele silniejszą niż w/w drużyna. Myślicie, że Manchester może przegrać na własnym stadionie 2:0 ?
-
Manchester United
PostSchools najlepszy ze środkowych pomocników. Nani znów zgubił formę, denerwuje mnie jego gra w kratkę, raz gra wyśmienicie na poziomie światowym, a dziś po prostu statystował bądź psuł akcje. Berbatov popisywał się świetnymi podaniami i nie tylko. Valencia przyzwoicie. Szkoda, że Diouf nie wpisał się na listę strzelców, bo mógł Rooney może nie zagrać z Milanem
-
Zmiana barw jest dla mnie nawet niezłym pomysłem, od niepamiętnych czasów nasze stroje prezentowały się ubogo, często były podobne do obydwu kompletów drużyny przeciwnej. Jednak te stroje są dość kiepskie. Wzór nieciekawy, barwy na rękawach na odwrót, a nawet leżały kiepsko. Granatowy ładnie wyglądał, tylko ten Polski akcent psuł całość. Zmienić wzór, a barwy można nawet zostawić. No i polskość zaznaczyć inaczej.
-
Manchester United
PostNajlepszy na boisku był Berbatov, a zaraz za nim Valencia. Zresztą znów pokazali, że świetnie się rozumieją (chodzi mi o tą akcje z piętką Berby, bo czy jak ktoś się nie rozumie to pójdzie w ciemno aż pod linię końcową? Nie sądzę). Takiego zagrania piętka jak Berba to Xavi i Iniesta by się nie powstydzili Rooney kolejny gol głową, hehe. Valencia robił rzeź ze skrzydeł Aston Villi. Tak to powinno wyglądać w 2 poprzednich meczach z Aston Villą i mielibyśmy lidera, hyhy. Trzymamy kciuki za następny…
-
Legia Warszawa
PostŚrodowisko. Gdy z okna widzisz jak idą na mecz Legii nie powiesz im, że lubisz Lecha, bo to po prostu się nie kalkuluje. Poza tym, łatwiej kibicować klubowi który widzisz co tydzień, masz możliwość im kibicować niż klub który jest 500 km od Ciebie. Co nie zmienia faktu, że można 'sympatyzować'
-
Legia Warszawa
PostGrali w 10 to fakt, ale ich obrona była kompletna po wprowadzeniu Kiełbowicza więc powinni bronić się bez zarzutu, tymczasem dali Cracovii dojść do 3-4 sytuacji sam na sam, mniej lub bardziej pewnych. Bozia nad nimi wtedy czuwała, ale trzeba Ci przyznać racje na koniec sezonu wszytko się wyrównuje
-
Manchester United
PostTo chyba ta magiczna pora roku Manchesteru, w której zaczyna się diabelski finisz. Cezarcfc cieszymy się, bo mamy w planach rewanż na Old Trafford, który imo może okazać się najważniejszym meczem w sezonie. Manchesterowi z trudnych meczy został jedynie mecz na wyjeździe z City, reszta mniej lub bardziej na papierze jest dla UNITED. Będzie niezapomniany sezon, już kolejny