Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Arsenal Londyn

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Eboue jest świetny moim zdaniem, ale on nie gra w środku jak Cesc. Jednak, po drobnych korektach ustawienia mogą wystawić skład, który jako tako powalczy. Tylko czy to wystarczy? I nie przesadzajcie, karny nie był tak ewidentny. Ewidentny to jest nieudany wślizg, tutaj było dużo manewru dla interpretacji sędziego (w takich sytuacjach zawsze jest krzyk i płacz). Moim zdaniem słusznie. Karny słuszny, kartka co najwyżej żółta.

• Arsenal Londyn

Wszystko pięknie, ładnie tylko jak to będzie wyglądać za tydzień bez Fabregasa, Van Persiego, Arshawina, Gallasa i tak dalej i dalej, czyli krótko mówiąc kluczowych zawodników? Wystawią resztę graczy, którzy nie są w stanie sprzeciwić się Barcelonie. Szkoda, że tak to ma się toczyć...

• Manchester United

Cytat od bacamody: „Iniesta na final LM tez mial nie wrocic a jakos wrocil:)” Nie widziałem jego zdjęć z gipsem, a Rooneya tak.

• Manchester United

Eh, przy 2 bramce to cała defensywa już patrzała w strone sędziego czy jest karny czy nie ma. Jak się zdążyli odwrócić Olic już przebiegł obok nich wszystkich. Mecz zagrali fatalnie. Dosłownie bronili wyniku całe spotkanie, fakt mieli inne sytuacje, ale nie potrafili ich wykorzystać. Szkoda, że bramka po wolnym padła w tak śmiesznych okolicznościach

• Manchester United

Na razie Bayern prezentuje się groźnie mimo niekorzystnego wyniku. Nie ma w ćwierćfinałach słabych zespołów, CSKA potrafiło zremisować 3:3 z MU na OT, a Bayern pokazał charakter już nie raz (m.in. wygraną z Juventusem) Nie zapomnij, że przed wielkimi meczami jest wielka motywacja i niejednokrotnie obecna forma zespołu skakała kilkukrotnie jak np. w pierwszym meczu MU z L'vpoolem.

• Manchester United

Cytat od Cezarcfc: „Źle nie macie Bayern w tej chwil do najmocniejszych na kontynencie nie należy i dla United żadnego zagrożenia nie stwarza. Żal to przyznać ale wygląda że w Manchesterz cała nadzieja na to że Barcelona nie obroni trofeum .” Nadal boli ubiegły półfinał, hehe nie dziwie się. Mocno to było naciągnę wszystko. Do przerwy Manchester prowadzi 1:0 od 2 minuty po bramce Rooney'a. Bayern napiera, ale klarownych sytuacji w zasadzie nie mieli. Szybkie tempo meczu, Manchester zmarnował co …

• Manchester United

Dziś poważniejszy test w LM dla Manchesteru. Bayern, uznana marka w Europie, ale ostatnio to nie ta drużyna co kiedyś. Jeśli nie doznają olśnienia, to powinno być dobrze. 2:1 w moich oczach oczywiście dla MU.

• Mati

Yamato Damashi - - Archiwum CT

Nie, nie wracam do Ct już. Nie mam czasu na pisanie zestawów pytań codziennie. Tak tylko zajrzałem tutaj, bo jesteś moim modem, hehe.

• Mati

Może mi odpuści, ze względu na bardzo mała (znikomą) aktywność tutaj od jakiegoś czasu. Odpuściłem sobie już te ciągłe posty, pytań braknie po jakimś czasie już, hehe. Podoba Ci się ta Electra?

• Mati

Jak śmiesz mi dawać upomnienie ?

• Chelsea Londyn

bacamody muszę się z nimi zgodzić. Od paru ładnych lat trzon Chelsea jest bez zmienny. To już nie czasy gdy kupowali najlepszych

• Chelsea Londyn

Real gra całkiem nieźle. Derby przegrali trochę pechem. W Lidze mistrzów nie udało się, ale zdarza się (parę razy pod rząd :fgrin:), ale w lidze są liderem przed rewelacyjną Barceloną. To jednak o czymś świadczy.

• Manchester United

Nareszcie jesteśmy realnym liderem, piękna sprawa. Czekamy na MU vs. Chelsea na OT.

• Chelsea Londyn

Chelsea traci punkty, bo ciągle w pierwszym składzie jest Lampard, Ballack i ostatnio Anelka, który gra fatalnie. Zgranie mają, potrafili grać pięknie na początku sezonu (raz na parę mecz, ale zawsze). No cóż, nie ukrywam, że ja się ciesze z takiego obrotu spraw. PS: Muszę powiedzieć, że słowo 'rewolucja' w futbolu nigdy nic dobrego nie przyniosła i żaden prawdziwy kibic zespołu nie powiedziałby, że należy sprzedać paru i kupić paru następnych i najlepiej pieniędzy nie szczędzić, bo są beznadzie…

• Manchester United

A ja Ribery'iego.Nie mniej Bayern nie pozbędzie się obu, myślę że Ribery trafi do Realu w lato i to będzie tyle. Choć Bayern mówi o wielkich nazwiskach w kontekście przeprowadzi do Monchium. Zobaczymy jak to będzie w lato.

• Manchester United

CSKA potrafiło zremisować 3:3 na OT z Manchesterem w dość niezłej dyspozycji. Oczywiście teraz grają o wiele lepiej, mają komfort lidera w lidze, gładko poradzili sobie z wielkim Milanem. Nie wybiegajmy wzorkiem do półfinału, mamy ćwierćfinał przed sobą panowie i drużynę pełną gwiazd różnego formatu.

• Chelsea Londyn

Samuel - mówcie co chcecie, ale on jest absolutnie genialnym obrońcą, prawie nie do przejścia. Oglądałem 1 połowę i Drogba parę razy jak go Samuel przytulił (lekko dosłownie dotknął) padał na ziemie jak piorunem rażony. Ah ten Drogba, przypomina mi się jak rok temu tak ładnie symulował, że go Hiddink ściągnął Spodziewałem się remisu, 1:0 tez wchodziło w grę. Chelsea nie mogła wygrać w takiej dyspozycji w jakiej aktualnie jest.

• Real Madryt

Bramki Higuaina jak to jego, ale ważne że są. No, ale strzał Ronaldo z wolnego, he aż się przypomina sezon 2007/2008

• Real Madryt

Cytat od dragonartur: „Nie wiem czemu poruszyles temat symulowania :)” Myślałem, że to masz na myśli mówiąc, że nie lubisz go za jego zachowanie na boisku.

• Real Madryt

Cytat od bacamody: „Yamato ale oni plakali znajac zycie w meczach reprezentacyjnych gdzie naprawde musieli byc o krok od zdobycia czegos!! a dla mnie jego placz tez jest przereklamowany bo placze co chwile!! rozumiem zyje pilka... ale np Puyol, lampard , vidic itd oni nie zyja??” Lampard, Terry, Rio płakali po odpadnięciu bodajże na Euro 2004 z Portugalią. Terry w finale LM z Manchesterm. Vermaleen płakał ostatnio jak zobaczył Ramseya (no i oczywiście Showcross i sam Ramsey) Nie przypominam sobi…