Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Chelsea Londyn

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Nie dalej jak parę lub paręnaście tygodni temu mówił, że Inter jest świetną ekipą i widziałby się tam

• Manchester United

Cytat od Cezarcfc: „ A na Tottenham nie liczcie.” Ja to tam na futbolu się mało znam, ale 2:0 do połowy to dobry wynik. No, ale kto by tam trzymał za nich kciuki EDIT: W zasadzie zapomniałem dodać najważniejszego. Gareth Bale, obserwowałem go w innych meczach Tott'hamu. Wiedziałem, że młodziak jest dobry, ale z Chelsea jest po prostu rewelacyjny. No, ale widać, że kocha swój klub i kibiców. Nie marzę o ściągnięciu go na OT

• Manchester United

Fart? Na pewno trochę, ale warto zauważyć, że to United mialo 60-65% posiadania piłki przez całe spotkanie, umiejętnie się bronili (2 dobre okazje dla City przez cały mecz, obydwie zmarnowane bądź umiejętnie zablokowane), a United stworzyło co najmniej 3-4 sytuacje, które mogły się zakończyć bramką. To nadal nie jest gra jakiej od nich wymagam, ale kontrolowanie przebiegu spotkania (nawet bez 'dominacji absolutnej) biorę w ciemno, bo to daje wyniki. Giggs dziś cieniutko, zmarnował sam ze 2 okazj…

• Manchester United

Derby Manchesteru. 93 minuta, Scholes i wszystko jasne

• Chelsea Londyn

Oprócz tego drobnego detalu przy kołnierzyku wyglądaja identycznie. Ciekawe czy ta super technologia naprawdę ma jakieś przełożenie na grę, coś mi się w to nie chcę wierzyć, że to ma poprawić wytrzymałość czy coś tam innego. Bajki?

• Manchester United

Od Manchesteru wymaga się, by wygrywali wszystko co możliwe, możliwie jak najmniejszym nakładem sił i żeby jeszcze to wszystko wyglądało, bo przecież 'cyferki to nie wszystko'. 3 mistrzostwa pod rząd, w tym wygrana LM. Nie zapomnijmy, że od Barcy, Realu, Bayernu, Interu też wymaga się wygrywania ze wszystkimi, bo mają takie możliwości. Ferguson miałby odejść? Najgłupsza rzecz jaką w życiu słyszałem i największy błąd w historii MU gdyby to nastąpiło. Czasem podejmie złą decyzje, ale przecież konk…

• Manchester United

Park i Giggs schodzili często na lewą stronę w tamtym meczu z tego co się orientuje. Niestety nie powiem Ci jak wyglądała gra w 1999 roku, bo kibicuje 'ledwo' 4 lata, ale akurat to zbiegało się z moim zainteresowaniem piłką 'na poważnie' tj. 2006-2008 obejrzałem większość meczów MU w lidze, 2009 niestety brak umowy z Cyfrą i teraz powrót na stare śmieci. Fletcher dla mnie jest dobrym defensywnym pomocnikiem, umie budować akcje (niestety brakuje mu prostopadłych podań i nieco dokładności, ale ma …

• Manchester United

Teraz zgadzam się z wami perfekcyjnie w 100%. Berbatov w ustawieniu 4-5-1 nie jest zawodnikiem spełniającym wymagania. Jednak takie ustawienie stosowane jest od niedawna (od kiedy Rooney załapał światową formę). Jeśli ktoś da za niego 20 milionów funtów jestem za tym by go sprzedać, jednak jeśli Sir Alex ma zamiar wrócić do 4-4-2, które było rewelacyjne moim zdaniem i lepsze od 4-5-1 oraz 4-3-3 (to w United w ogóle się nie nadaje) warto go zatrzymać, bo w rozgrywaniu i rozdawaniu piłek w obrębie…

• Manchester United

Ja zostaje przy swoim. Berbatov jest świetnym zawodnikiem, ale musi grać w parze z Rooney'em. Grali razem na przeciw wielkim drużynom i zawsze ich współpraca wyglądała świetnie, Berbatov asystował przy większości bramek Roo jeśli grali razem. Sam też czasem wykorzystywał jego podanie. Daleko mu do drewniaka, ale światowym zawodnikiem też nie jest. Rozumiem, że w MU oczekuje się graczy pokroju Villi, ale to tak nie działa. Myślicie, że jesli MU kupiłoby Torresa to i Torres i Roo strzeliliby po 25…

• Manchester United

Może 2 nie były, ale sytuacja na Valencii pozostawiała wiele do życzenia. Od tyłu, wślizg długo po podaniu. Postaram się znaleźć to na YT, może będzie gdzieś.

• Manchester United

Cytat od So Seductive: „Ferguson daje ciała. Mówi później o jednym faulu Marka , który zasługiwał na 2 żółtą być może. Ale sędzie pewnie nie dał żółtej, bo w pierwszej połowie Evra ostrzej zaatakował Robbena od tyłu i faulu też nie było. Przychodzi mi tylko jedna myśl "Tonący (można powiedzieć - zatopiony) chwyta się brzytwy. Sam Manchesteru nie lubię ale to taka niechęć sportowa za finał z 1993 , Manchesterowi wyszły wtedy tylko 4 minuty w tym meczu no cóż piłka. Ale cieszę się jak mogę porozma…

• Manchester United

Tylko tak sobie przypomniałem, że Van Bommel powinien wylecieć z boiska bo miał 3 faule na ewidentną żółtą kartkę (angielscy komentatorzy 2 z nich kwalifikowali na czerwoną kartkę, ja bym aż taki ostry nie był). Brak konsekwencji jeśli chodzi o rozdawane kartki dla sędziego. Jednak sędziował dobrze mimo wszystko. PiotreQ przez to, że Rafael wyleciał ktoś kto miał stać z przodu musiał się wrócić do tyłu i chyba nie za bardzo wiedział kogo ma kryć. Dziwne, że akurat Robbena puścili wolno, wystarcz…

• Manchester United

Biorę te informacje z przymrużeniem oka, póki nie zobaczę Rooneya na murawie. Choć byłby bosko

• Manchester United

Mówisz o tym faulu w polu karnym na Anelce? Tak, to jest karny według mnie. Oglądałem powtórkę sytuacji z Berbatovem (dostał podanie niespodziewane, na 11 metrów przed bramką zastawił piłkę i został kopnięty od tyłu przez Lamparda, w moim odczuciu nie trafił w piłkę, tzn. kopnął w noge Berby a ten mimowolnie kopnął ją dalej) i tam widzę sytuacje która kwalifikuje się do karnego, co nie znaczy, że musiał być tam karny podyktowany. Wyznaję zasadę, że jeśli obrońcy proszą się o karnego, to trzeba w…

• Manchester United

Cytat od Cezarcfc: „Lampard czysto odebrał piłkę bo Berbatov odwracał się w tempie czołgu. I nie mów że było nie wiadomo ile karnych bo takich sytuacji jakie przytaczasz jest czasem w meczach kilkanaście i co za każdym razem karne?” Tak to sobie wmawiaj. Berbatov zastawiał piłkę i dostał kopa od tyłu. Fakt, że zwalił całą sytuacje, ale faul był a Lamps mógł tylko pomarzyć o odebraniu piłki w takiej sytuacji. Każdy normalny sędzia by to gwizdnął i nie mówię tutaj o polskiej piłce kopanej. Jeśli s…

• Manchester United

Bardziej biceps niz bark z tego co pamiętam, ale fakt karny z tego byłby marny nawet moim zdaniem. Jednak nie mogę się z tobą zgodzić, że Park nurkował. Był kontakt, Park próbował wyminąć obrońce i został zahaczony od tyłu. Mógł się utrzymać na nogach? Mógł, ale nie oszukujmy się, w większości faulów można się utrzymać na nogach. Taki jest już futbol, karny powinien być. Berbatov też został kopnięty od tyłu (choć sam też zwalił tą akcje), a jak ktoś mi powie, że Lamps dotknął piłki to go wyśmiej…

• Manchester United

Ruchu ręki nie było, lecz uzyskał korzyść (piłka spadła mu idealnie pod nogi na wyjazd). Dwojako można rozumieć tą sytuacje. Za takie samo zagranie w meczu Arsenalu z bodajże Hull podyktowano rzut karny. Na Parku to ewidentnie karny, założył sito obrońcy, a Ci we 2 doręczyli mu parę kopniaków oraz haków na nogi.

• Manchester United

Cytat od xenomorf: „Nie zganiajcie wszystkiego na sędziów bo 1:0 dla Chelsea było by najbardziej sprawiedliwe Drogba strzelił po spalonym, a Macheda po ręce.” Przeoczyłeś te 2 karne dla United (a przynajmniej 1, bo w 2 mam pewne wątpliwości)?

• Chelsea Londyn

Co do meczu, to nie będę komentował. Nie ma co usprawiedliwiać słabej gry United. Jednakże nikt nie wie jakby to się potoczyło gdyby nie 'sędziowanie' sędziego. 3 karne (2 dla United, 1 dla Chelsea) bramka ze spalonego, bramka strzelona ręką (chociaż przy sobie była :P). Kartki sypał jak z rękawa dla United. Sędzia wypaczył widowisko.

• Manchester United

15 minut zajęło mi znalezienie tego tekstu. DLATEGO NIE PISZEMY ManU Manchester United