Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Real Madryt
PostMi nie. Brukowcom. Nie dalej jak rok temu w wywiadzie (WYWIADZIE, podkreślę) mówił, że nie czuł się spełniony w Barcelonie, trener (wtedy Rijkaard zdaje się?) w prost mu powiedział, że nie ma szans gry w 1 składzie i że nie jest materiałem na piłkarza do wielkiego klubu. Nie wjeżdżaj na mnie, bo to że ich wybitna siatka trenerska przeoczyła taki 'szczegół' jakim jest jego talent mógł zmarnować mu całą karierę. Na szczęście Wenger czuwa
-
Liverpool F.C.
PostTo może któryś z polskich zespołów będzie miał szansę ich wyeliminować, hehe.
-
Real Madryt
PostCytat od Kozinho: „Sorry, ale Fabregas w Realu, to jakaś pomyłka. Nie trzeba tłumaczyć czemu” Traktowali go tam jak śmiecia, poszedł i chcą go spowrotem. Nieodwzajemniona miłość potrafi boleć.
-
Real Madryt
PostDużo osób deklarowało lojalność dla klubu by odejść przy jakiejś dobrej ofercie. Nie zdziwiłbym się, jeśli Lampard przeszedłby gdyby takowa oferta się pojawiła. Kwestia, czy Abramowicz zaakceptowałby ofertę.
-
Real Madryt
PostTam były jego słowa. W sensie to był wywiad. Prasa rządzi się swoimi prawami, to gdzie będzie w przyszłym sezonie okaże się pewnie w lipcu. Szczęśliwi piłkarze na wyspach też wyjeżdżają jeśli chcą się sprawdzić w innej lidze
-
Real Madryt
PostSilva w wywiadzie napisał, że jego ew. kierunkiem są tylko i wyłącznie wyspy. Przynajmniej tak wynikało z kontekstu.
-
TS Wisła Kraków.
PostCytat od Incinerate: „Powiedział kibic drużyny która w cały województwie nie ma przeciwnika (chodzi o klub):quasi: . ” W całej Polsce nie mają godnego przeciwnika skoro to oni atakowali i na wyjeździe z Legią i Wisłą, a u siebie to nie mówię Dziwie się, że mają problemy ze zdobyciem mistrzostwa.
-
Legia Warszawa
PostCytat od Black Grucha: „Cytat: „"Przegląd Sportowy" poinformował dziś, że Legia pozyska Bruno Mezengę z Flamengo Rio de Janeiro. My możemy wam to w stu procentach potwierdzić - wszystko jest już ustalone i 22-letni Brazylijczyk będzie w przyszłym sezonie grał na Łazienkowskiej. We Flamengo nie miał szans przebić się do składu, bo w ataku grają Adriano i Vagner Love.” ciekawe” Na wypożyczeniu w drugoligowcu tureckim strzelił 21 bramek w 2008 roku. Pytanie czy drugoligowiec turecki to jest wystarc…
-
Real Madryt
PostOptymistą jesteś jeśli myślisz, że Mourinho po zdobyciu kompletu w Realu nie wróci na wyspy. Sam się wypowiadał, że ma niezałatwioną sprawę na wyspach (LM)
-
Real Madryt
PostZ drugiej strony w Portugalii gra się podobnie jak w Hiszpanii, a tam też zdobył wszystko. Perezowi starczą wygrane, nie musi mieć fajerwerków. Kibice też mu to wybaczą.
-
Manchester United
PostCytat od Grant-: „Silva również potrafi dobrze dośrodkować, gdyby tego nie umiał nie byłby tyle wart ” Nie wypowiem się, bo nie widziałem, ale skłaniałbym się jednak, że ten element u niego kuleje ze względu na to, że w La Liga dośrodkowania stosuje się wyłącznie jeśli nie ma się pomysłu na akcje. Przynajmniej obydwoje się zgadzamy, że jest miejsce dla Silvy w United na podwieszonym napastniku.
-
Manchester United
PostTaki defensor jak Makelele to się już nigdy nie trafi. Chyba, że jakiś włoch, ale to też trzeba by wybierać w tej starej gwardii Cambiasso, Gatusso. Na tyle, na ile oglądam mecze United to Fletcher gra bardziej z przodu gdy nie gra Scholes, bo nikt nie rozegra piłki prócz nich dwóch. Gdy jest duet Fletch-Scholes to Fletcher pięknie czyści tyły. Carrick? Może faktycznie przegiąłem. No, ale zawsze jest powracający Hargreaves. Grywał na obronie, o jego zdolności destrukcyjne jestem spokojny. No, al…
-
Manchester United
PostZ wielką przyjemnością W Manchesterze nie brakuje typowych czyścicieli. Fletcher, Carrick, Hargreaves potrafią odebrać piłkę. (Scholesa nie uwzględniam on jest rewelacyjny w ofensywie i defensywie, ale niektórzy pewnie mu wróżą koniec kariery pod koniec następnego sezonu) Typowym ŚP Silva może nie jest, ale tak jak mówiłem wcześniej, z dużą swobodą taktyczną, wymiennością pozycji (z Nanim, Giggsem bądź Valencią, wszyscy potrafią się zachować w różnych sektorach boiska. Giggs grywał na środku, Va…
-
Się mocno rozpędziłeś z tym porównaniem Boguskiego do Messiego. No, może z twarzy i fryzury są trochę podobni. Boguski nie jest materiałem na zawodnika któremu można powierzyć ciężar strzelania bramek w reprezentacji. Nie widzę dla niego miejsca w konkurencji z Lewandowskim i Jeleniem. Może rozgrywa lepsze mecze, ale po ostatnim meczu z Legią jak nie trafił do pustej bramki stojąc na środku? Przesada. Oczywiście jest młody, może się ogra, ale nie w polskiej lidze. Jeśli wyjdzie może załapie coś …
-
Real Madryt
PostCytat od Kozinho: „Ale to on powinien mieć radość z gry. Tak samo jak Ronnie i jego rozdziabiona japa :D(chociaż troche też na tym zarobił)” Nie oszukujmy się. Nawet Andres i Messi domagali się wyższych kontraktów. Rooney także. Grasz dobrze, zarabiasz dobrze. Inna sprawa, że ich pensje są chore
-
Real Madryt
PostCytat od Grant-: „o do tego że Cristino strzeliłby więcej goli... hmm... nie ma co gdybać, nie strzelił :D” Punkt dla Ciebie. Nie strzelił