Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
PostJest głównym zmiennikiem Adriano i Love'a. Pewnie nikt o nim nie słyszał, chyba, że ktoś grający w FM'y, ale póki nie zagra nie dowiemy się jak się prezentuje. Ja akurat należę do grupy kibiców którym bardziej zależy na ogólnym podniesieniu polskiej piłki niż dominacji poszczególnego zespołu. Może nareszcie Wisła i Legia dojdą do wniosku, że czasem warto zainwestować. Lech już coś robi w tym kierunku
-
Raczej dałby sobie radę, może nie od razu ale parę meczów na aklimatyzację i łupałby jak zawsze. Zresztą Irek wie kiedy wyjść na pozycje i nie musi sprintować przez 20 metrów, zryw ma przecież też bardzo dobry. Tego Brandao z Marsylii bije na głowę pod każdym względem, myślę, że jeśli uwierzy w niego trener to może naprawdę zaskoczyć wszystkich krytyków i strzelić bardzo wiele bramek.
-
Real Madryt
PostTorres w wywiadach mówił, że nie wyobraża sobie gry dla największego przeciwnika Atletico. Choć kto go tam wie. Piciak nie powiedziałem, że on jest tyle wart. Taka jest jego aktualna cena rynkowa biorąc pod uwagę wszystkie rzeczy składające się na nią, no i oczywiście ten wielki boom cenowy spowodowany zakupami City i Realu. To są dwie różne sprawy
-
Real Madryt
PostObrońcy mają to do siebie, że ich cena jest zaniżana. Za jednego z najlepszych stoperów na świecie (Chiellini) spekulują, że Juventus oddałby go za 20 milionów funtów. Tak samo Vidic, 25 milionów funtów? Pomyłka jakaś. Za Evre rzekomo 30 milionów euro, też nie wierzę że oddaliby go tak tanio. Maicon? Ten sam poziom co Evra, myślę, że 50 milionów euro to odpowiednia cena. Na dzisiejsze realia cenowe oczywiście...
-
Bramki Auxerre 42 - 29 Stracili bardzo mało (w zasadzie najmniej), ale strzelili mniej m.in od 10 Valenciennes czy 13 PSG. Z tego aż 14 bramek Jelenia. Auxerre bez Jelenia chyba wszystko remisowało albo przegrywało. Wnioski? Wysuń sam. Nie oszukujmy się oprócz Pedrettiego który dawał bardzo ciekawe piłki reszta to były 'wybijanki' do których Jeleń dochodził jakimś cudem. Ot cała filozofia.
-
Real Madryt
PostCytat od bERN: „Wszyscy na stronie Realu (polskiej) piszą o Maiconie. Są również o nim newsy więc coś musi być na rzeczy.” Plotka powtórzona milion razy nie staje się prawdą. Aczkolwiek w Realu przydałby się taki klasowy obrońca.
-
Real Madryt
PostA ja czuję, że walka o mistrzostwo w następnym sezonie będzie jeszcze bardziej ciekawa. Dał rade w Portugalii to i w Hiszpanii sobie poradzi. Zresztą taki trener wszędzie da rade, byle by Perez nie chciał ingerować w jego wizję, bo to nie skończy się dobrze. Jeśli będzie miał wolną rękę co do transferów i zarządzania to myślę, że nie ma innej opcji jak powtórzenie swojego wyczynu następny raz. (kolejna potrójna korona)
-
Inter Mediolan
PostCytat od So Seductive: „Demichelis mistrz od samobójów? Taki to jest Lucio jedynie. Micho w reprezentacji gra całkiem inaczej i dodatkowo jest pupilkiem Maradony więc poziom musi pokazać.” \ Może przesadziłem, ale on ma pecha do samobójów. W reprezentacji widziałem co najmniej 2 swojaki u niego, w Bayernie co najmniej parę ich było. To dużo jak na klasowego obrońce
-
Inter Mediolan
PostCytat od Firo: „m.in Walter Samuel (Inter Mediolan), Nicolas Burdisso (Roma), Gabriel Heinze (Marsylia), Martin Demichelis (Bayern), Fabricio Coloccini (Newcastle) Rzeczywiście opłakana 8-)” Z nich wszystkich tylko Samuel jest wartościowym zawodnikiem. Burdisso? To ten którego nie chciał Inter w którym rozegrał może parę spotkań? Hainze? Przemilczę to. Demichelis, mistrz od samobójów, czy przypadkiem nie on dał się wczoraj ograć Milito przy 2 bramce? Coloccini, obrońca 1-ligowca angielskiego (kt…
-
Inter Mediolan
PostNudni czy nie są najlepsi w Europie. Przynajmniej przez następne 24 miesiące. Powtórzę to co po meczu z Barceloną. Co im z tego, że atakowali skoro nie stworzyli na dobrą sprawę żadnej klarownej sytuacji, a Inter zmarnował jeszcze 2 bardzo dobre sytuacje? Nie są piękni, bo nie mają być. Mają wygrywać. Wypunktowali słabości najlepszych drużyn i zasłużenie wygrali wszystkie mecze. Zawiść nic nie pomoże. Czy Wy naprawdę 'znawcy' futbolu z Katalonii nie umiecie pogratulować nikomu? Oglądam mecze od …
-
TS Wisła Kraków.
PostCytat od Gentleman: „Zdziwił mnie strasznie fakt, że Onyszko nie przechodzi do Wisły, wybrał Dyskopolo ;P” Polonia to jego emerytura. Dostał tam 50 tysięcy miesięcznie więcej, a Ty się mu dziwisz? Sama marka to nie wszystko, a na nim to wrażenia nie robi i tak.
-
Real Madryt
PostCytat od ^Zaborca63^: „a tam , Santon z Interu po 3 sezonach w FM 10 wymiata :P” To jest prawy obrońca, Kolarov jest lewym obrońcą. Też go miałem zresztą w Udinese. Dobra, skończmy ten wątek
-
Manchester United
PostMyślę, że z tych wszystkich transferów przejdzie do nas Benzema i Milner. Ewentualnie jeśli cena nie będzie za wysoka to Rodwell. Z bramkarzem pewnie poczekają do następnego roku, może nawet Tomek dostanie szansę co nie byłoby głupim pomysłem.
-
Juventus Turyn F.C.
Post4 miejsce z Sampdorią Genua w tym sezonie osiągnął. W poprzednim też nieźle sobie radził.
-
Real Madryt
PostCytat od piciak: „Lewy obrońca z Lazio (zapomniałem nazwiska)” Jak boczny obrońca z Lazio to pewnie Kolarov. Gwiazda FM'ów
-
Real Madryt
PostPerez to chory człowiek za przeproszeniem. Niewątpliwie są spore plusy ich gry w tym sezonie, nic nie wygrali, ale to nie był taki policzek w twarz jak GD w poprzednim roku, ba mieli swoje sytuacje by to wygrać. Jeśli wykaże się odrobiną cierpliwości to mogą swój sukces powtórzyć. Mourinho przechodzi do Realu i to jest już prawie pewne, zapewne będzie powtórka z finału LM Porto, od razu po wygraniu podpiszę umowę z Realem. Finezyjnie nie będzie, ale na pewno ciekawie.
-
Real Madryt
PostAle transfery Realu przyniosły jakiś nawet całkiem duży efekt. Nie stracili już tylu punktów do Barcy względem poprzedniego sezonu, ponad to ich statystyki w tym sezonie są bardzo dobre. To walka 2 gigantów, wygrał jeden z nich minimalnie, a większość traktuje ich jak wielkich przegranych