Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TS Wisła Kraków.

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Niedługo może jeszcze Kosowskiego ściągnął

• Legia Warszawa

Polski Real Madryt Następne ciekawe transfery będą, i to jest pewne, i to bardzo cieszy. Kwestia czy w tym okienku czy w następnym? Ciekawość mnie zżera jaki będzie tego rezultat

• Nie twierdze, że będziemy potęgą, ale wierzę, że Smuda stworzy kadrę która będzie wygrywać meczę z taką Rumunią, Kazachstanem, Irlandią i wieloma innymi ekipami w naszym zasięgu. Hiszpania? To było jasne, że będzie manto, pokazali styl gry jaki prezentowali na zeszłym Euro, a ja kto się skończyło wszyscy wiemy. + i - obgadamy po Euro 2012

• Hipokryci z was. Przed meczem każdy z was obstawiał wysoki wynik, że dostaniemy lanie od Hiszpanów. Spełniło się to co mówiliście, a nadal narzekacie. To było do przewidzenia. Nie mieliśmy najmniejszych szans, jak Sosnowski z Kliczką.

• Legia Warszawa

Z Krivcem było raczej wszystko klarowne i jasne.

• Dobra wiadomość. Nie będzie 0-0! Zła wiadomość. W 15 minucie przegrywamy 2-0. Akcja kosmiczna, nieziemska, bardzo piękna.

• Cytat od bERN: „Najlepsze jest to, że Iniesta w wywiadzie powiedział, że nie jest w stanie w chwili obecnej wymienić żadnego nazwiska reprezentacji Polski. A Marca podała w wyjściowej jedenastce, że Grosicki ma grać na prawej pomocy (nie dostał powołania), Błaszczykowski z tego co pamiętam na lewej obronie, a trenerem jest Pan Leo. :D” Albo różne gazety to różnie 'tłumaczyły', bo ja czytałem, że to Ilorente nie potrafi wymienić żadnego piłkarza polskiego, Grosicki będzie na prawej pomocy, Kuba n…

• Legia Warszawa

CV nie jest imponujące jakoś. Zresztą, nie interesuje mnie ich przeszłość. Zweryfikuje ich nowy sezon i boisko. Pod koniec sezonu obadamy, czy te 'Realowskie' zakupy jak to mój kolega określił zdają egzamin.

• Real Madryt

Ramos na moje oko grał rewelacyjnie. Bardzo groźny w ataku, w meczach które oglądałem nie popełniał jakiś katastrof w obronie. Czasem tylko tracił piłkę na połowie przeciwnika no i dośrodkowania są jego takie pół na pół. To nadal nie to samo co prezentował kiedyś, ale bardzo blisko. Jak na obrońców to jest absolutnie w ścisłej czołówce. Arbolea grał dobrze w obronie, ale mógłby się bardziej postarać ofensywnie. Z drugiej strony zawsze jeden z bocznych obrońców musi asekurować tyły tak, żeby w ra…

• Nic dobrego kadrze nie przyniesie?! W obronie musi być co najmniej jeden doświadczony piłkarz, a nawet 'stary'. Jakiś obrońca może rozegrać mnóstwo meczów w klubie jak Chiellini, ale nadal nie będzie emanował spokojem jak taki Puyol albo Ferdinand. Oni widzieli już wszystko co mogło się wydarzyć. Oczywiście nie porównuje Puyola do Żewłakowa, ale jednak przez te lata swojej karier wie co zrobić, żeby zmotywować kolegów albo pokazać blokowi defensywnemu gdzie powinni stać (jeśli ich pozycja jest z…

• Jodłowiec w obronie to marnowanie świetnego defensywnego pomocnika. Na Euro widziałbym to mniej więcej tak. Bramkarz: Najlepszy w danym momencie. Nie ma co ukrywać, że bramkarze tracą formę z sezonu na sezon. Nie interesuje mnie czy będzie grał czy nie, ma być niezawodny, bo takich mamy. Obrońcy: Wasilewski, Żewłakow (nie będzie jeszcze taki stary) Glik(albo Sadlok) i Piszczek Pomoc: Jodłowiec(DP), Murawski (ŚP), Obraniak(LP), Błaszczykowski (PP) Napastnicy: Lewandowski z Jeleniem. Wierzę w rozw…

• Co i tak będzie wielkim sukcesem.

• Hiszpania ledwo, ledwo pokonała Arabie Saudyjską 3:2. Nie są nieśmiertelni Choć prawda jest smutna, spodziewam się batów 3:0, może 3:1. Z Serbią na remis byłoby dobrze. Byle by strzelali gole!

• Manchester United

Mourinho nie jest taki straszny jakim go rysują. Czytałem wywiady z nim w bardziej 'publicystycznych' dziennikach, tj. poza sportowych czasopismach i to jest normalny facet z rodziną. Wybitny trener, ale jeśli nie miałbym gwarancji, że zostanie u nas co najmniej na parę lat (5 i więcej) to podziękuje. Najlepiej oczywiście byłoby znaleźć kogoś kto będzie chciał trenować United do końca życia, jak nasi najwięksi trenerzy. No i żeby Mourinho zaczął stawiać na młodzież...

• Legia Warszawa

Cytat od piciak: „Bliżej do drugiego Lewandowskiego ma Artur Sobiech;) A ja bym się cieszył jakby Legia kupiła jakiegoś polaka, nie samym zawodników z zagranicy” Ja mam gdzieś kogo kupią póki ktoś będzie podnosił poziom całej Ekstraklasy.

• Tytoń nawet nie miał okazji się wykazać. Jodłowiec bardziej nadaje się na defensywnego pomocnika niż na obrońce, w obronie jego talent do rozgrywania się marnuje. Mierzejewski bardzo dobry mecz, piłka do Jelenia klasa światowa. Lewandowski dno. Błaszczykowski poniżej swoich umiejętności, musi popracować nad ostatnim podaniem bądź strzałem. Sadlok nie nadaje się do pomocy. Piszczek świetny obrońca, Wasilewski wracaj szybko to będziemy mieli niezłe skrzydła obrony. Jeleń w zasadzie oprócz ostatnie…

• Obrońców nam brakuje i nie możemy oddawać innym państwom naszych zawodników. Tym bardziej na tej pozycji. Słyszałem o nim tylko z jakiegoś portalu propos tego, że został włączony do kadry WH. Zobaczymy czy się wybije, rezerwowych obrońców powoływać nie można, obrońca musi być ograny. Nadal czekam na debiut Augustyna w reprezentacji, włoski obrońca to jest to czego nam brakuje.

• Legia Warszawa

Dla dobra Legii i polskiego futbolu miejmy nadzieje, że to tylko czcze gadanie ludzi którzy nie doceniają defensywnych pomocników.

• Legia Warszawa

To Chiniyama ile jeszcze ma zamiar pauzować ?

• Legia Warszawa

2 napastników macie. Rezerwowy z młodzieżówki jakiś, na pewno kogoś macie. Jeśli się nie znajdzie to rezerwowy napastnik, młody żeby był tylko. Defensywnego pomocnika macie, Iwański jest całkiem dobry jeśli chodzi o rozgrywanie, na Ekstraklasie na pewno starczy. Skrzydłowi do wymiany chyba, że Rybus zacznie coś grać. 2 bocznych obrońców do wymiany. I bramkarz. Co najmniej 2 transfery jeszcze powinni przeprowadzić. Najlepiej jednego pomocnika i jednego obrońce. Jeśli cała ta nowa drużyna znacznie…