Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Firo: „Lecz jeśli dostanie polski paszport, to bedzie miał pełne prawo do tego, aby zostać REPREZENTANTEM POLSKI” Znalazłeś idealne słowo. Ja jestem za, póki nie będzie ich za dużo w reprezentacji.

• Arsenal Londyn

Yamato Damashi - - Piłka Nożna

Cytat od dragonartur: „3 bramka do wybronienia ;)” Główka po wolnym z 5 metra jest do wybronienia? Może jakby się w ciemno rzucił, ale w miejscu w którym stał (które było poprawne, bo stał idealnie na środku bramki) wyciągnięcie tego strzału graniczyło z cudem, może Casillas wybroniłby takie coś, bo on nie raz już mnie zadziwiał, ale Fabiański to jednak nie ta półka. Wenger zawalił zmiany, zwycięskiego składu się nie zmienia, nawet przy 2:0. Nie z taką drużyną.

• Piłkarze pokroju Perquisa, Boenisha, Obraniaka oczywiście, że tak. No, ale ktoś kto jest ledwo 5 lat w Polsce, a żadnych innych związków z Polską nie ma nie jest i nie będzie Polakiem, gdyby był tutaj 10-15 lat to może i owszem, ale 5 lat to jest ledwo 1 kontrakt, a sam Arboleda nie rzuca się żeby podpisać nowy jeśli nie spełni się jego wymagań. W zasadzie używa reprezentacji jako karty przetargowej, jeszcze dojdzie do tego, że reprezentacja dorzuci się do jego nowego kontraktu z Lechem tylko po…

• Manchester United

Nie notuje więcej strat niż reszta naszych środkowych z tego co zauważyłem.

• Manchester United

Powrót Hargravesa miał zająć coś koło 3 tygodni, może miesiąc. Anderson ostatnio grywał coś, faktycznie w lidze raczej nie. Nie wiem dlaczego, osobiście bardzo mi sie podoba sposób w jaki porusza się z piłką, i najważniejsze stara się podawać prostopadle po ziemi, jeszcze nie zawsze wychodzi, ale czasem daje niezły skutek.

• Manchester United

Cytat od dragonartur: „Śledzie, grzybki marynowane i 0,7 Absolwenta robi swoje.... United na 6 meczów wyjazdowych zremisowało 5. Macie niewiarygodnie dużo farta. Strzelacie bramki pod koniec meczu lub nawte w doliczonym czasie ;)” Bo to pierwszy raz takie coś się dzieje? Rozumiem żeby to było pierwszy raz gdy taki sezon się trafia "fartowny", ale tak już jest co najmniej od 1999. Zresztą tych bramek nikt nam nie daje za darmo, sami je 'wykopują' do bramki, nie wiem po co ten komentarz. W tym sez…

• Manchester United

2:2 z Aston Villą, niby po dość niecodziennym 'comebacku', ale nadal gra nie zachwyca, a rozwiązań na nasze obecne kłopoty nie widać. Kolejne potknięcie Chelsea, którego my nie wykorzystaliśmy. Zawsze miałem jakieś spostrzeżenia dotyczące gry, ale w tym przypadku po prostu...wszystko jest nie tak jak powinno być za wyjątkiem obrony. Bez jakiegoś transferu wartościowego się nie obejdzie, chyba, że wrócą na ścieżkę zwycięstw od stycznia jak to często bywało w historii, ale pytanie brzmi czy to nie…

• Arsenal Londyn

Cytat od dragonartur: „Graliśmy piach ale Manchester Utd tez i oni potrafili wygrać. My niestety nie. Chelasea zagrała dla nas, bo przegrali. Jakby dziś 3 pkt zostało na Emirates, to strata byłaby tylko 2 pkt, a tak znów 5 pkt.” A'propos obydwu meczy, to Arsenal ani United nie grali źle, zabrakło konsekwencji pod bramką. No i w United bardzo okrojony skład, bo zabrakło w zasadzie całego podstawowego kwartetu w ataku (Rooney, Berbatov, Nani, Valencia).

• Zaborca już Cie gonie

• Manchester United

Najlepiej na wyspach zarabia Toure i jego tygodniówka wynosi 230 tys.

• Manchester United

Cytat od L3szczyk: „a ja uważam że grubo podnieśli mu płace, dlatego też zdecydował się pozostać na Old Traford :D” Popieram. Co do 'Men in black' tj. tych 'kibiców' którzy odwiedzili Rooney'a to nie pierwsza ich taka 'akcja', więc to jest prawdopodobne, ale człowiek który może sobie pozwolić na 20 ochroniarzy przed domem raczej nie musi się ich obawiać. Raczej pieniądze + przekonanie, że nigdzie nie dostanie więcej. No i bezgraniczna wiara United w niego.

• Legia Warszawa

W sumie nawet niezłe porównanie. Obydwie drużyny (Legia i Arsenal) mają aspiracje co roku na mistrzostwo i co roku jest rozczarowanie. Co prawda nie w takiej formie jak w Legii i Arsenal oczywiście osiągał sukcesy (Legia w sumie też, oczywiście mówimy o lidze). Pewnie komunikacja w Legii nie jest wspaniała, ale nie przesadzajmy, dogadują się jeśli trzeba. Po angielsku pewnie większość umie cokolwiek wydukać. Musze przyznać, że gdyby była opcja 'Lubie to' to kliknął bym pod postem Kar(l)ika Drago…

• Użyłem słowa 'aż 2 lata', bo wszyscy piszą, że 'aż po roku' nadal 'nic' nie wychodzi. Jestem daleki od optymizmu, ba nawet jestem świadomy tego, że wyjście z grupy to bardzo ciężkie zadanie, ale wykonalne jeśli będą grać tak jak z USA. Jak widzę, to wszyscy tutaj piszą, że 'jest źle i tyle'. Oglądam piłkę odkąd pamiętam, zawsze zwracałem uwagę na detale gry i widzę progres względem tego roku ze Smudą. Pomyślcie, że są jeszcze dwa lata, dużo meczów do rozegrania. Może wystrzeli jakiś młodzik, na …

• Cytat od Cezarcfc: „Polska reprezentacja jaka jest każdy widzi. Z tych remisów to się trzeba cieszyć zawsze mogli przegrać przy ich talencie to niedługo i z wyżej wymienionym plemieniem z buszu będzie problem.” W jakim Ty świecie żyjesz? Kamerun i WKS to najlepsze reprezentacje afrykańskie mające w swoich składach (szczególnie WKS) gwiazdy światowego formatu z Titusiem (Drogbą dla niewtajemniczonych :P) na czele. Nawet w Ekwadorze można znaleźć zawodników którzy lekko łapią się do składów w La L…

• Cytat od **PIMP**: „Cytat od Cosiek: „Serio to ciekaw jestem, bo USA na tą chwilę przeciwnik myślę na naszym poziomie. ” Przeciwnik o klase lepszy :)” O 2 klasy lepsi fizycznie, klasie lepsi technicznie, ze 3 klasy bardziej zgrani. O sukcesach nie wspomnę :).

• Legia Warszawa

I zmiana 18 piłkarzy ma dać oczekiwany rezultat od teraz?

• Real Madryt

To zależy. Momentami cała obrona Realu gra wyśmienicie, a czasem popełniają szkolne błędy. Jednak rękę Mourinho widać, pewnie to jego zasługa, że Marcelo trochę podciągnął się w defensywie. Podoba mi się jego wysoki pressing po stracie, parę groźnych sytuacji już z tego się wzięło dla Realu. Jednak nadal jego największą zaletą jest współpraca z Ronaldo. Tych dwoje się bardzo dobrze rozumie :).

• Legia Warszawa

Piłkarzy osobiście nie znam, owszem można byłoby ich spróbować (choć w zasadzie to jest kompletnie nowa 18 meczowa), ale ktoś musiałby im dać sezon czy dwa na rozegranie. Spore ryzyko, a nic nie jest pewne. Chciałbyś oglądać taką niezgraną Legie jeszcze przez 2 sezony? Trzeba zbudować fundament. Jednak te transfery przyniosły kogoś wartościowego (Vrdoljak), a ze starej Legii i młodej Legii ze 2-3 dobrze rokujących zawodników można znaleźć. Zresztą nie jestem fanem obcokrajowców, 11 Legii powinna…

• Real Madryt

Zbijcie mnie, ale to był taki Real jak zawsze tyle, że niesamowicie skuteczny jak nigdy. No i przy wyniku 3:0 już Deportivo było myślami przy następnych spotkaniach. No, ale wysoki wynik to wysoki wynik, można by rzecz "nareszcie".

• Cytat od ^Zaborca63^: „Cytat od bERN: „Co dziwne? Nie posikajcie się To jest zabawa.” aleś przyfarcił akurat zdobyłem najwięcej pkt w tej kolejce.. :P” Wszystko zostaje w rodzinie United