Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uni68
Post3 rekordy Ciapka obalone..Graty Lisek Dla mnie sensowniejszym rozwiazaniem jest zamkniecie tematu z zostawieniem go jako przyklejonym i stworzenie nowego zawierajacego te rekordy i od tych rekordow przebijac w gore na x5. Wspomnienia sa fajne:) Chyba że faktycznie przy rekordach mieć w nawiasie rekord z speed x1... sam nie wiem
-
Rekordy Uni68
PostProponuję by dnia 9.01.2018 zamknąć ten temat. Uważam że rekordy dodane po terminie będą nieuczciwe wobec tych rekordów z prędkości x1 x1 CZekam na propozyjcę /sugestie, opinie
-
Rekordy Uni68
PostAkt Bombowce dodane Metal nie bo falgor juz 5baniek dawno przytulil
-
Rekordy Uni68
Postaktualizacja Przez święta nie miałem czasu;p Wesołych moi rekordzisci!!
-
Ban pl1?
19dawid45 - - DiD Quantum
PostCytat od ^ZemstA^: „Cytat od 19dawid45: „Widać jak Whisky i Adaś siedzą niektórym na żołądkach... robić temat na forum o banie kogoś do czego te ogame doszło:( Za rok będziecie robić temat na forum że @bocieek poszedł na urlop haha Ich konta ich ban ich sprawa!!! ” może i by tak było jakby sprawa tyczyla się tylko ich ale tak nie jest. A że ludzie pytają a inni wiedzą to tej odpowiedzi udzielić mogą Cytat od 19dawid45: „1. info nie jest potwierdzone faktami 2. że inni pytają a inni (niby wiedza)…
-
Ban pl1?
Post1. info nie jest potwierdzone faktami 2. że inni pytają a inni (niby wiedza) nie stanowi powodu do rozmowy o tym 3. jesli juz mowic to niech mowia ludzie ktorych temat dotyczy 4. pytaja zazwyczaj Ci ktorzy zyja innymi nie karm trolla
-
Ban pl1?
PostWidać jak Whisky i Adaś siedzą niektórym na żołądkach... robić temat na forum o banie kogoś do czego te ogame doszło:( Za rok będziecie robić temat na forum że @bocieek poszedł na urlop haha Ich konta ich ban ich sprawa!!!
-
Cytat od Cztery: „Z tego co mi kiedyś pisał, ten człowiek zajmuje się naszym bezpieczenstwem o zgrozo jakim cudem my jeszcze żyjemy? ” Widać akurat to mu wychodzi,dziękuj że żyjesz haha:)
-
Rekordy Uni68
Post@szczwany lisek dzięki wielkie. Dagusia masz minusa/upomnienie/nagane Aktualizacja (fajny przyrost)