Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od DarthMario.: „Marys vs poncyliusz ” i jak wyliczyć z tego systemem Antares?
-
rekordy dodano. W końcu coś się tu dzieje
-
zakochałem się w tym opisie:D
-
Spalanie deuteru
19dawid45 - - DiD Quantum
PostTe eko x7 jest ciekawe. Z lotami ja was rozumiem macie oromne floty i by się nimi bawić potrzebujecie ogromnych ilości deuteru... jeśli GF nie zechce zrobić spalania 0,5 to może chociaż spalanie recków do poziomu np dt uda się wysępić?
-
Graty akcji Chemiku Szo!! Na bank odbudujesz..lubisz tą grę
-
było już to kiedyś przerabiane;p jednak jesteśmy jedną społecznością chciałbym aby każdy był zadowolony czego się nie da niestety więc pozostaje mi tylko być za tym co większość chcę. Jestem otwarty na wasze opinie w tym jak i w każdym innym temacie
-
Aktualizacja .Co do wyrównania rekordu zefira nanity 10lvl.... wbij 11 a dodam:D
-
gratuluje wytrwałości. Szacun:D
-
Aktualizacja' zefir co trzeba Tobie było zrobić byś tyle rakiet w jednego gościa wystrzelił?
-
Cytat od OLD: „Sam pl1 ma flote taką jak cały ten BRJ, siłacz bije cherlaka, gdzie tu honor gdzie chwała? Za jakiś czas ZS zostanie sam na tym uni. ” a czyja to wina że ma / mają takie floty?? Sami je zbudowali każdy mógł budować. Zawsze jest szansa że "Dawid powali Goliata" . Wojna to wojna znalazł się powód to od tego się to zaczyna. Liczę na więcej rw niż w naszej wojnie:D
-
Powodzenia obu stroną!! Rozrusza sie to uni!
-
Wojna trwa póki co tylko rakietowanie próby sciągania moonów czego miało nie być;p
-
@terry dobrze się orientujesz tylko jakie rw skoro maks siedzi na U tyrranor na U a na reszcie nie da się nic zrobić chyba że o takie rw Ci chodzi: ogotcha.universeview.be/en/rep…7f-5162-be02-5479662c16a7 jak dla mnie wojna do zamknięcia ..to bezsens
-
hahaha ja już sam nie wiem czy to piekorz czy to dziecko czy dwa w jednym. Zszedł poskanował i zarzucił urlop razem z kontem tyrranor
-
przecież zrzucił urlop i po godzinie dwóch (nie chcę w błąd wprowadzać) znowu U
-
Maksiu powiedz nam tutaj jak to jest : wypowiadasz wojnę uciekasz na urlop następnie jeden z Twoich ucieka z soja bo ma Cię dość a drugiego wyrzucasz bo napisał Ci prawdę o Tobie?:)
-
Cytat od ^Bad Whisky^: „ten co CHCE WOJNY siedzi własnie na URLOPIE taki z niego "wojownik" ” czyli norma jak na fornax tak i tutaj. Tak czy siak Maksiu życzę powodzenia... oby pieczenie bułek szło Ci lepiej niż wojowanie na Ogame
-
tak jak zawsze maks wypowiada sojusz dostaje po plecach a Maks na U se siedzi, bzdurą jest wojna bez ściągania moonów... @MrMajster ma rację