Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Piękny % na powitanie W a m słabo rozpoczyna przygodę na Q .Pokonanemu oczywiście SZo
-
Graty fajny % duży zysk.. Bosman nie łam się to tylko cyfry na Q odrobisz
-
w sumie racja to pozostaje tylko pytanie czy ja mam to ciągnąc czy proponujecie zastępstwo?
-
aktualizacja jak zauważy @Virtual_ManPL za co wielkie dzięki eko zwiększono do x7 stąd pytanie czy temat zamykamy i otwieramy temat speed x7 i ciągniemy go po fuzji także czy do fuzji ciągniemy ten bez zamykania. Kolejne pytanie jest takie czy nadal ja mam prowadzić temat czy nie jak WY to widzicie. Prosze o opinię jak i o pomoc. Jestem otwarty na propozycje:)
-
Cytat od RonqElectra: „Trudno się nie zgodzić, w każdym razie jak dla mnie typować marysie to śmiech na sali ale to moje zdanie bo grałem z Tobą i z nim i nie ma o czym gadać ale każdy ma swoje zdanie czasy się zmieniły więc może nie mam racji. Ja dalej jestem przekonany że lucky wymiata chociaż na u a potem Terry ” Maryś pokazał nie raz że ma talent do tej gry nadal tu gra jest nadal aktywny . Lucky i Terry to także kozaki lecz niestety nie grają aktywnie ogólnie żeby wytypować kozaków tego uni…
-
ja nominuje: Maryś wiadomo za osiągi itd ale także za to że jest człowiekiem i da się z nim porozmawiać Nominuje także pawelosa za jego wytrwałość i gre po wykreceniu mu wałka (pomimo tego że orami ciągle kolonie) Nominuję także i siebie za wytrwałość i chęci do gry po tylu kasacjach (ciach!) Moderator mntek:Wycięto fragment odnoszący się do wyciętych treści
-
1: Majs ilości RW i osiągnięc nie wymienie bo nie mam tyle klawiszy w klawie. Gracz Bardzo dobry a zarazem gracz z którym można pogadać ponieważ nie patrzy na słabszych z góry. 2: Frank Black to samo co u Pana powyżej. 3: Darkstar za wielkie chęci do gry za pomoc w grze sojusznikom za ilość swoich RW przy swojej flocie oraz za nie poddanie się po stracie floty. @Darkstar dzięki za nominacje PS literówkę zrobiłeś w nicku
-
Aktualizacja A stali bywalcy? Urlopy?
-
Fuzja
Post@ciap a bo Ty rzadko ze mną piszesz dziekuję za odpowiedzi wszystkim:)
-
Fuzja
Postmam nadzieję że tak będzie wielu graczy pewnie ma konta na kilku uni które mają być połączone ze sobą
-
Fuzja
PostWitam Nadchodzi długo oczekiwana fuzja Eri z Quantum (szczegolnie dla flociarzy) Pytanie mam jedno: co w sytuacji gdy gracz ma konto i na Q i a Eri? Nie ma opcji by jedno z kont trafilo na inne uni?