Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Życzenia i Refleksje
PostBan nadaje TEam Team to TY i Twoi koledzy koleżanki:) Więc bez przesady z tym banem jak kolega koleżanke może zbanować?:D Z resztą nie tylko na tym uni jest patologia że członkowie TEamu kręcą wałki na potęgę
-
Życzenia i Refleksje
Postpoprostu nie spodziewałem się że po zwiększeniu przelicznika zachowasz się jak się zachowasz:) Mniejsza z tym jestes pusher i tyle:) Z biegiem czasu więcej truów z szafy wyleci i nie tylko ode mnie. Wesołych i oby siadł Ci na święta pushek roku:) Ja sobie na u68 tylko klikam Ty Tym żyjesz:) Jak dla mnie można temat zamknąć . Potwierdziłem słowa ludzi z działu pushówek więcej mi nie trzeba:)
-
Życzenia i Refleksje
PostCytat od Elmo[Wieiworak]: „Nie wiem czy byl push czy nie ale powiem jedno nie lubie ciap po tym jak chciala zrakietowac Armeda na moim uni Armeda ktory mial rekord swiatowy LL a taki szkodnik nam przylazl i chcial cos robic dobrze ze na uni nikt jej nie pomagal i nie zrobila nic jednym slowem jak dla mnie ciap to byl taki szkodnik co chodzil na inne uni i szukal atencji ps a nie sorry byly konsekwencje ciap miala powiadomienie jak ktos pisal jej nick na forum i potem ludzie z naszego uni w posta…
-
Życzenia i Refleksje
PostCytat od Fenrir: „Cytat od Arnhem: „Oszuści byli, są i będą i tego nie da się zwalczyć. Jak ktoś lubi oszukiwać i myśleć, że jest tak zwanym "PRO graczem" to jego sprawa. ” Tak idiotyczne myślenie, że głowa mała. Jak ktoś lubi oszukiwać, to uderza w graczy grających uczciwie. I właśnie przez takie podejście mamy co mamy. Ciap, która do Teamu dostaje się na około, bo pierwotnie tutaj jej nikt nie chciał (a potem żenująco zaniżono standardy rekrutacji) i która wprost w rozmowach potrafi przyznać, …
-
Życzenia i Refleksje
PostCytat od ciap: „No dobrze przyznaję się! Przywiązałam dawida do krzesełka i przez 10 lat słał mi surowce! A jak nie słał to go pejczykiem! Przepraszam! Wesołych dla Wszystkich! ” Nie znamy się 10 lat gubisz sie w kontach wspomagających:) ale to normalnie w naszych rozmowach też sie gubiłaś w kontach) Cytat od Fenrir: „Cytat od Starrk: „@19dawid45 nikt nie jest w stanie zweryfikować twoich słów rzucanych na wiatr. Do tego istnieje coś takiego jak możliwość wydłużenia czasu handlu poprzez ticketa.…
-
Życzenia i Refleksje
Postoj faktycznie nie sprawidziłem daty rejestracji mój błąd:) Placiłaś/łeś ? ciekawe komu:) i jakie 3 wymiany?:D Z resztą ja tylko potwierdzam słowa graczy z tematu o pushówkach:) Oni mieli rację
-
Życzenia i Refleksje
PostCytat od Kaspi: „widze, że założyciel tematu specjalnie czekał żeby się z nami tym wszystkim podzielić akurat teraz? no chyba, że się sprzedał komuś innemu i dostał rozkaz założenia wątku...:D Daj no graczu drogi jakieś konkretne dowody na dostawy, a jak nie masz- to przestań się bardziej ośmieszać ” Widzę że nie czytasz dokładnie. Teraz się dzielę bo teraz postanowiłem odciąć się od tego o czym pisane było w temacie o pushówkach:) Rozkazy to sobie można wydawać w Wojsku mi nikt rozkazywać nie b…
-
Bywajcie :)
Postna każdego przyjdzie kiedyś czas. Życzę Ci wytrwałości w postanowieniu . Taka decyzja jest słuszna OG to pożeracz czasu a mamy go mało. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego bez tej gry
-
Życzenia i Refleksje
Postrozumiem że wysłanie surowca do konta wyżej notowanego i odzysk ich po tygodniu też jest całkiem legalne??? hmmm Cytat od Truck driver: „Cytat od 19dawid45: „ogólnie to wygląda tak że dana osoba skupuje za nic surowiec i przetapia go za anty...w tym wypadku też tak jest a wiadomo kto jest w Teamie i kto kupuje dużo anty jest nietykalny:) ” Chwileczke... Sam skupuje dex, po roznych przelicznikach chociaz 2,5/1,5/1 to najmniejszy przelicznik i wymieniam swoj, wydobyty deuter plus kupiony dex po ma…
-
Życzenia i Refleksje
Postogólnie to wygląda tak że dana osoba skupuje za nic surowiec i przetapia go za anty...w tym wypadku też tak jest a wiadomo kto jest w Teamie i kto kupuje dużo anty jest nietykalny:)
-
Życzenia i Refleksje
PostWitam w ten ciepły Grudniowy wieczór naszła mnie refleksja że czas na rozliczenia i zmiany. Od długiego czasu byłem jako jedno z kont którę "pushowało" naszą/naszego (tu nie ma pewności) top1 Ciap/Dagusię. Wielokrotnie sprzedawałem deuter/kryształ po minimalu lub nawet poniżej , kilkukrotnie pożyczałem surowcę ze zwrotem po + - tygodniu . Pisząc jednym z kont stwierdzam fakt iż takich kont na uni jest wiele w różnych sojuszach najwięcej w Avalonie. O surowce potrafiła pisać w środku nocy tak sam…
-
2 mega starcia 1 dnia pięknie Maryś Ładna ilośc Niszczarek jestem pod wrażeniem
-
Cytat od skar: „serio przez tyle stron sie klocicie z puszerami o to kto sie bardziej puszuje? ” Bo oni tu chcą wręczyć nagrodę puszera dekady tylko nie wiedzą komu się ona należy:D