Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Aktywny dzień miałeś Smyku.... ale ważne że udany. Fajne te lmy takie ladne amerykańskie i tak szybko w pancki dorastają... ponad 2 k życzeń robi wrażenie.. Pokonanemu Szo czas na rewanż
Gratuluję słusznej decyzji!!! Ta gra straciła sens ze względu na TEAM ich pozwolenia na oszustwa i same oszukiwanie jak przedmówcy pisali.Nie ma co patrzeć na zdanie Ciap itd to zwykłe marionetki jak im zagrasz tak zaśpiewają... Większość z nas nadal w to gra z przyzwyczajenia taka prawda. Nie znamy się osobiście nie jesteśmy nawet kolegami w grze...wiele razy mnie złomwałeś wiele razy i ja uciekałem Tobie... za każdym razem w pw kultura i fason 100% nigdy się nie wywyższałeś . Szkoda że odchodz…
Graty widzę 1 dnia podwójny demontaż floty . To w koncu mógł podnieść czy nie mógł albo mógł tylko nie wiedzial jak?:D Dobry dzień dla PACZKI. Szo dla pokonanego
Starcie kozak ... rewanż udany a i pocisk za odzywki poszedł 3 w 1 Szo Szkoda mi tylko tego ze na tym uni kazde grubsze ST od razu torpedowane jest przez wyciaganie brudow... Taki Majs to juz celebryta tego uni...wspominany w kazdym starciu tego Uni
Cytat od szpic: „To o ile dobrze znalazlem nie była decyzja naszego teamu. To w jakimś kraju nie do końca ponoć zgodne z przepisami było wiec usuneli wszędzie. Nie pytaj mnie gdzie i dlaczego. ” Co nie oznacza że nie jest im to na rękę... handel kwitnie:)
Cytat od Bunny: „Cytat od Gonzo: „Cytat od Bunny: „Ciesze sie, ze juz nie uczestnicze w tym syfie na Quantum ” tak publicznie? Daj znać ile Ci majsik za konto zaoferuje ” Nie sprzedaje sie jak inni ” ZAstanów się nad tym ja Ci kupie czteropaka za te konto i dorzucę czekolade z biedry Tak na serio to nie kończ gry ciśnij dalej
Cytat od Kilerr: „Cytat od DarthMario.: „A jakiś dowód na moje "pushe"? Bo ja jedynie widzę topowe starcia na świecie ” I to Ci pozwala patrzeć na innych z góry, nazywać ich farmami? Sam zobacz jak to wygląda z boku, w dodatku odpowiedź obrońcy który ma dopiero co założone konto na forum i 5 postów (trąca amatorką) akurat 2 bany na kontach po kilku dniach od starcia i obaj nie mają nic do dodania, rozumiem że to twój sojusznik? ale bądź obiektywny ” Może i patrzy z góry ale nie jako człowiek a j…
@Yossar ześ dowalił Cisnij dalej naprzekór im!! @Majs poprostu uważam że kto jak kto ale TY nie powinieneś się odzywać w tym temacie... powinieneś się cieszyć że u Ciebie nie zepsuło się na amen