Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Równowaga klas
PostCzyli zbieracz tak czy siak jest słabszą klasą od odkrywcy na nowych uniach jak i na tych starych ... Pomimo tego że bonus na pola na starych uni jest znikomy to nadrabia ekspami i zyskami z farm
-
Równowaga klas
PostCzy jako zbieracz gdy już kupię pioniery na rynku (po kosmicznych cenach) też mogę robić duże zyski na ekspach na sam patent z pz? Przyznam że sam wybrałem zbieracza i troszkę gram i nie widzę zbytnio zalet tej klasy tzn są ale nie takie jak sobie wyobrażałem... I rozumiem że jeśli na zbieraczu chcemy pełnej premii od pełzaczy to trzeba ich mieć na każdej planecie po kilkaset?? czyli super cel dla flociarzy....
-
Zmiana prędkości badań
19dawid45 - - DiD Quantum
PostMyślę że teraz i tak jest szybko w układzie lot trwa 4minuty... nie ma sensu tego zmieniać
-
Bany
PostJa tam jestem zwolennikiem ponownego upublicznienia pręgierza. Społeczność Ogame ma prawo widzieć kto i za co dostaje bany. Dziwne metal i kryształ kasuje Vegiego i dostaje chwilowego bana.... Moderator kruszynka:Temat niezgodny z Regulaminem Działu Did. Zamykam.
-
Zmiana prędkości badań
PostTemat dobry bo faktycznie czas badańjest nieadekwatny do eko i flot na tym uni. Tylko czy na bank się to opłaca GF skoro można skrócic za anty? To są parametry a parametry można zmieniać dowolnie wiec na bank jest taka mozliwosc
-
Cytat od Majs: „Cytat od 19dawid45: „Gratulacje gościu!!! Piękny strzał ponad 1k życzeń . Dużo tych PC już masz:D Graty także usunięcia Majsika Pokonanemu Szo!! ” sam się usunąłem było w planach od dawna nikt nie trafił mnie ani nie sprzedałem konta jak 80% ludzi na ogame ” Brakuje tutaj tak barwnych postaci jak Ty:) Cieszy mnie ze moi byli sojusznicy (a znajomi na zawsze)ciągle cisną
-
co zrobic by grala miala sens :) Gonz0 tutaj powiem Ci jak kasuja gre :)
PostSkaoswanie kont bez U powyżej 365 dni oraz ściagnięcie U i skasowanie po 60 dniach to nie jest dobry pomysł dużo ekowców śmiga na idlaków i jest to ich zysk. Co do skasowanych kont z zakupioną/ niezakupioną anty to jest to bzdura...anty to anty jedna nie jest lepsza od drugiej... A co do pracy GO/SGO... przecież oni nic nie mogą:)
-
@Marys też trafione. Ale głównie chodziło mi o to czy tym razem się wykażą (a SD to okazja do tego)czy nadal bedą zrzucać urlopy i latać po satkach w chwili gdy cała PACZKA jest na Urlopach:) @_Pawelos_ może i saty to i jakaś tam część floty ale sam przyznasz że latanie 2-3k gs na 10kk zysku to jest wstyd Poprzednie SD miało dziwny termin te ma termin myślę że idealny . Uni może i jest flotowe ale zauważcie że są 3 topowe sojusze flotowo a reszta to multi majsa na U.