Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 809.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Nonick: „@19dawid45 osobiście nie rozumiem czemu ciągle tu schizujecie - od 13 grudnia puszczam expy. Będzie 1000 sztuk, wszystko spisane skrupulatnie w Excelu - linia trendu (taka prawdziwa, nie taka jaką jakiś koleś tu w paincie sobie domalował) idzie stale prosto lub minimalnie w górę z zyskami. Nasze oko to dość ułomny organ. Ani razu tych danych nie podałem i nie podam, bo w sumie bawi mnie ta panika "puściłem 5 expów, 5 pustych, znerfiiiili" "a mój kumpel Pioter puścił wczoraj 20 …

• Tak samo jak z ekspami u Odkrywcy żadnej informacji że osłabili wyniki ekspów wobec tych początkowych przeciez ludzie wydali dodatkową anty żeby zmienić klase A co do Pani modeator to po całym Ogame krążą informacje o poczynaniach w grze więc to akurat mnie nie dziwi... Dziwi mnie tylko postępowanie GF coraz więcej ludzi jest anty antymateria:) miesiąc dwa i zyski spadną

• Cytat od @Piciu: „Cytat od Ruda: „Pozwolę sobie wtrącić, że temat nie jest o tym kto składał podanie do teamu, kto ile czeka na ticketa i za co dostał bana. Nie jest też o tym co Art je na kolacje. Rozumiem, że sprawa aktualizacji jest ciężka ale proszę o niezaśmiecanie tematu kwestiami które nic do niego nie wnoszą. Wszelkie następne takie komentarze polecą do kosza. ” A jak jesteś ze znajomymi na kolacji albo z kimś rozmawiasz to też to skrupulatnie wracasz do wątku? Bo nie bardzo rozumiem cze…

• Cytat od Apofis: „Cytat od GramBoLubie: „Wydaje Ci się , ze przyrost zaliczą tylko nieliczni - i tu się mylisz. Łudzisz się , że wszystkich wyłapią - nierealne. ” Jak będą chcieli to wyłapią każdeg ” Tylko widzisz może i się da ale trzeba chcieć... a im sie nawet odpowiedzieć nie chcę no ale mają czas na wstawienie promocji za anty:) plucie prosto w twarz

• I to jest problem to co Ty zbudowałeś ktos ma w ciągu godziny... Mnie też to boli ale do końca tak będę grał. Żeby nie było of topu ile dajecie mety za deu? Ciężko wam będzie teraz konkurować z rynkiem skoro ja ostatnio dla zabawy sprzedalem 10kk deu za 50kk mety przelicznik 1 do 5 kosmos...

• Cytat od _Pawelos_: „mhm jak bym miesiąc temu powiedział, ci że w ciągu dnia mogę odsprzedać ci 100 kkk albo 500 kkk deu uwierzyłbyś ?? Dziś jedynym ograniczeniem jest ładowność mt i dt no i oczywiście reków a co tam stać mnie na lot jak mamy tyle surki. Mając na uwadze nasze wcześniejsze dokonania, jakie by one nie były, to nie ukrywam, że wolałbym inaczej skończyć grę na Quantum, niż w taki jak to właśnie zafundowało mi GF. ” Mam nadzieję że nie umoczyłeś się w tym... ta gra się kończy ale wie…

• Piękne trafienie Pazik!! Ty i górnik? Na Quantum by to nie przeszło Oraj dalej i zmieniaj profesje Pokonanemu Szo

• Cytat od SimonS: „Cytat od 19dawid45: „Mnie i tak najbardziej śmieszy że lecą bany za rynek...dali możliwości a potem banują...biorą kasę za swoją pracę a jak wychodzi że dali ciała to nie biorą tego na siebie tylko karają tych co używali ich błędów... kosmos...w realnym życiu nie do pomyślenia ” No cóż, czytam ten temat regularnie z uwagą, może ktoś w końcu napisze instrukcję obsługi rynkowego błogosławieństwa, z chęcią skorzystam. Skoro Art napisał, że wszystkie działania na rynku są legalne t…

• Cytat od arts: „Na pewno wiecie co się dzieje na u.Leda. To jest żart. Ja pierdole. Bo już inaczej nie można powiedzieć. @Art widziałem raporty handlu 10kk metalu za 1kk kryształu. Ja rozumiem że tam jest nadmiar metalu ale to się nie mieści w żadnych przelicznikach. Czy leda jest dla graczy speclanej troski? Art czy tam tak można szukać jeleni czy jednak to nadal błąd? ” Pykam na Ledzie i powiem szczerze że jak na nowe uni ten rynek to kpina...wszystko ma ceny z kosmosu a zapytania to juz hipok…

• Mnie i tak najbardziej śmieszy że lecą bany za rynek...dali możliwości a potem banują...biorą kasę za swoją pracę a jak wychodzi że dali ciała to nie biorą tego na siebie tylko karają tych co używali ich błędów... kosmos...w realnym życiu nie do pomyślenia

• Cytat od _Pawelos_: „A tak się zapytam z ciekawości jaki obecnie macie przelicznik, bo jak sami widzieliście na skanach u mnie całkiem nie male zasoby deu mam i sie zastanawiam czy go nie odsprzedać ale oczekuję realnej ceny Odpowiedz tu, albo na quantum ” lepiej tu może sam się skusze jak rynek będzie przebity:)

• Cytat od Das140: „Jak zrobicie statystyki na 1000 ekspów to wtedy można coś o tym pogadać. Trzeba do tego dodać ile expów robicie w tym samym układzie. Podobno jak robi się za dużo, to gorsze wyniki. ” nie no z ukłądami to wiadomo od lat że tak jest. Jak z ekspami u reszty odkrywców? zauważyliście zmiany?

• Współnie ze znajomymi zauważyliśmy że ekspedycje u odkrywcy znacząco osłabły . Ich wyniki są słabsze niż wcześniej a częstotliwość udanych ekspedycji spadła conajmniej 50% Czy było kopane coś w tej klasie bez podania informacji?

• Uwaga Oszust

19dawid45 - - DiD Leda

wysłalismy zgłoszenia jak widać zareagowali szybko co mnie zdziwiło...też chciałem społecznie załatwić lotką ale widać nie zdążyłem pytanie tylko perm czy nie perm bo oszustw było wiele

• Cytat od ciap: „Cytat od Void: „A jesteś w stanie mi opisać na czym dokładnie polega ten bug? ” Korzystanie z bugów łamie Zasady Gry. ” Kolega nie pytał czy łamie zasady tylko na czym polegał bug

• Wesołych Ogame Maniaki:)

19dawid45 - - DiD Quantum

Cytat od Torquemada: „dziekuje i nawzajem. Mikolaj dzis przyszedl troche pozniej ale sie pojawil - Silent ban, Yoss i paru innych ” Akcja ryneczek?? Dziwny ten mikołaj

• Cytat od wampek: „A wystarczyło po prostu poczekać z aktualizacją, zamiast wpychać ją na siłę... też nie wina GF? ” nie można było czekać na święta ludzie wydają więcej kasy na anty mają więcej czasu itd... zyski zyski

• Uwaga Oszust

19dawid45 - - DiD Leda

Witam chciałbym ostrzec całe uni przed moim byłym sojusznikiem graczem Jacko-Placko Owy gracz był u nas w sojuszu po czym odszedł od nas po tym jak domagaliśmy się wypełnienia przez niego zobowiązań wobec innych graczy. Odszedł i założył sojusz ANTY wobec nas:) Lista : - brak jego prób przy wymianach z graczami z sojuszu -atakowanie graczy z sojuszu - kradzież surowca od graczy z innych sojuszy poprzez zawracanie swoich transportów gdy otrzymał on surowce od gracza Nie odpowiada na żadne wiadomo…

• Cytat od Apofis: „Cytat od Das140: „yle że sami mogli tą flotę w kilka miesięcy dorobić, bo każdy dostał boos ” no tak ale też spędzony czas poleciał o to mi chodzi jedynie. Ktoś się męczył tyle lat a ktoś nowy zrobi to w rok czy to sprawiedliwe też nie. A wcześniej ludzie też mieli multi przed rynkiem. ” Niby tak ale mimo wszystko flotę zdobywało się graniem.. a tu bez gry można w kilka dni wystawić konkretną flotę..

• Cytat od NowyLepszyYossarian: „Ja to bym w to wszedł. Pisałem wczesniej, w wiekszosci gier o wiele bardziej popularnych niz ogame na luzie mozna miec kilka kont. To tylko kwestia czasu kiedy taka zmiana bedzie na ogame. Juz teraz mozna sobie za bezcen kupowac sure z kont o nizszej wartosci na rynku a udowodnienie, że na innym koncie gra ta sama osoba jest teraz praktycznie niewykonalne. Tylko, że teraz nie wiem czy jak sprzedam sojusznikowi po minimalu flote to sojusznik za dwa tygodnie nie dost…