Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 809.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• wylogowywanie z konta

19dawid45 - - Błędy w grze

Cytat od Art: „To tylko pokazuje losowość owego zdarzenia nic więcej. To za mało, aby znaleźć źródło problemu. ” @Art to nie losowość to błąd gry... jak mże wylogowywać nawet co 2 minuty?!! czasami jest ok a czasami co 2 minuty wylogowuje

• Cytat od Nenen: „Chyba już wszytko zostało powiedziane na temat "to co gf zrobiło z tą grą ..." ale takiego zaorania się nie spodziewałem. -odkrywca dostał kolejny cios, który odbił się echem nawet na zagraniczny forach, nakaut. przez 5 dni na 50 expów dziennie mam średnio (1 obego), surowca 50 kk. Strach teraz wysyłać flotę na expa bo nigdy się nie zwróci. - firefox popularna przeglądarka nadal ma problem paskiem prędkości floty, a wydawało by się że to priorytet do naprawy. - gość z sojuszu ma…

• Rynek - dyskusje

19dawid45 - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Wisior: „Całkowicie pomijamy jest fakt, że na uniwersach wciąż są miliardy pomnożonego surowca. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Znam przypadek mnożenia przez dwóch graczy, gdzie jeden dostał bana a drugi nie. Mimo że obydwoje zarobili miliardy. Team wciąż (!!!!!!!) nie ma narzędzi jak szukać lewych surowców. Gdyby miał to uniwersa by wyglądały inaczej. Tymczasem jedne z rzekomo urlopowanych SGO obrabia tickety na odwal się. Gracz zgłosił że kontrahentowi pomnozylo surowców to nakazał m…

• Cytat od Leonidas: „Bo licząc prowizję to wychodzi jajko. Wszystkiego dobrego @Art w dniu Twojego święta. ” echh oddajcie mi stare dobre ogame a nie ten bubel nastawiony na koszenie hajsu od frajerów.. za takich nas mają

• Cytat od LSD: „Sorry, na rynku wychodzi mi lepiej. ” fakt na rynku da się sprzedać po 5 do 1

• Błąd rynku

Mnie najbardziej bawi sytuacja taka że sam zgłosiłem otrzymanie dużej ilości surowca w handlu (zgłosiłem prośbę o sprawdzenie czy surowiec jest legalny)...a co mnie bawi? a to że ticket wisiał prawie tydzień i to że dostałem w końcu odpowiedź o konieczności zwrotu całości ... powtarzam Całości otrzymnego surowca w ciągu 72h . Zadnego uzasadnienia czy surowiec legalny czy nie... żadnej rekompensaty przecież w tym momencie tracę na handlu bo coś oddałem coś dostałem i teraz muszę to oddać.... Tak …

• Błąd rynku

Cytat od bocieek: „@Wisior to konto nieistotne obserwacyjne do testów właśnie - trzeba było widzieć wyścigi flociarzy po iglakach ” Wyścig po surę i BANAna?

• Błąd rynku

pewnie stara oferta Ci to zdjela bo niestety one nie znikly ... za pare dni bedzie juz normalnie

• Odkrywca co prawda ma zyski szczególnie na eko x7 . Prawdziwy opis powinien być Odkrywca 3x więcej z ekspedycji z uzyciem pioniera x prędkośc uni Tyle że te zyski są od jakiegoś czasu ograniczane... już dawno nie widziałem bny ktoś zakosil 30-50kk mety czy krychy jak bylo norma na poczatku

• wylogowywanie z konta

wywala niezależnie od tego co się robi czasami w 30 sek muszę 2 razy logować @Art fajnie że żyjesz bo w pewnych tematach się domagali Ciebie:)

• Ciekawe czy dojda do pochomikowanej sury na lewych kontach czy nie...

• Cytat od Koloc: „To ja bym musiał napisać 1000 zgłoszeń bo moja ilość użyć rynku zbliża się do tej ilości Powodzenia w pisaniu i rozpatrywaniu. Nie piszcie tu farmazonów bo gracze którzy nie ogarniają tematu się będą sugerować półprawdami i domniemaniami ” To wysyłaj ticket ... 1000 to do rana wyślesz?:) mamy wysyłać tickety to wysyłajmy... dbajmy o swoje bezpieczeństwo:)

• CZyli pozostaje w ramach bezpieczeństwa wysyłać ticket za każdy handel za każdy farming za każde starcie.... wtedy jesteśmy powiedzmy że bezpieczni:) Każde zdarzenie jeden tichet haha A ja mam pytanko może Ciap czy Ruda odpowiedzą w sumie powinny TO AKURAT WIEDZIEĆ Gdzie jest ART?

• Rynek - dyskusje

Cytat od dexPL: „Cytat od 19dawid45: „DA się da:) poprostu się nie korzysta haha Rynek=koniec gry jaką znamy... a team zamiast wydawać bany wprowadza eventy... kpina:) ” To nie Team wprowadza eventy - tylko GF. Tak dla porządku. ” Dzięki za poprawke...ale sam fakt nie ma czasu na naprawę nie ma czasu na zablokowanie rynku...nie ma czasu na banowanie ale jest czas na wprowadzanie ewentów i kasowanie postów:)

• backup ?

19dawid45 - - Zadawanie pytań

taki backup były krzywdą dla całego ogame i jego społeczności trzeba patrzeć na to że są ludzie którzy jednak uczciwie grają i czemu oni mają tracić?? Link??

• Rynek - dyskusje

Cytat od ale cios antynazista: „Cytat od wSCIEKŁY: „Cytat od Koloc: „Przykro mi Wściekły, że Cię wykorzystałem ale już będziesz wiedział oferty na rynku to jedynie max bo ktoś i tak to kupi za 80 % ceny ” Luzik, pomnożę sobie trochę surki tak z 1kkk i będę na plusie, skoro rynek mi zabiera, to rynek też mi odda ” rynek raz odbiera raz dodaJE trza robic tak by bylo no 0 ... da sie xd ” DA się da:) poprostu się nie korzysta haha Rynek=koniec gry jaką znamy... a team zamiast wydawać bany wprowadza …

• Cytat od Czarnobrody: „a ja zapytam inaczej: wystawiłem 20kk deuteru za 60kk metalu bo rynek wprowadził limity: Wymiana zakończona. 05.01.2020 09:37:15 Od: Rynek Handel został ukończony. Sprzedano: 20.000.000 Deuter Na planecie XXX otrzymano 47.500.000 Metal. Opłata rynkowa: 2.500.000 Metal chciałem zapytać gdzie podziało się 10kk metalu? ” nie wystawiłeś przypadkiem auto oferty z tolerancja?

• Cytat od KrzysDRJ: „Cytat od 19dawid45: „Cytat od KristoXYZ: „Cytat od ale cios antynazista: „ja prosze publicznie o rozliczenie mojego konta taki oto tiket wyslalem i niech ktos sie odwazy cos mnie banowac witam prosze o rozliczenie mojego konta z lewych sorowcow w grze ... jak wiecie apeluje od dawna o wylaczenie rynku ... widze ze nie dziala dalej ... jestesmy w kontakcie ,ps nie bede analizowal ile czego co i po ile nie mi oceniac ... zapraszam GO do studiowania i termionowe mieszczace sie w…

• Cytat od KristoXYZ: „Cytat od ale cios antynazista: „ja prosze publicznie o rozliczenie mojego konta taki oto tiket wyslalem i niech ktos sie odwazy cos mnie banowac witam prosze o rozliczenie mojego konta z lewych sorowcow w grze ... jak wiecie apeluje od dawna o wylaczenie rynku ... widze ze nie dziala dalej ... jestesmy w kontakcie ,ps nie bede analizowal ile czego co i po ile nie mi oceniac ... zapraszam GO do studiowania i termionowe mieszczace sie w czasie na odp tiketa ... kwota do odsylk…

• Uwaga Oszust

19dawid45 - - DiD Leda

Jacko-Placko to teraz MessEgo uważajcie na niego