Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
rynek powiem wam że piekna sprawa. Patrząc co sie dzieje w statystykach i jak gracze skaczą w górę i w dół no coś pięknego!!!! Koleżka z pozycji 240 we flocie po "handlu" na ryneczku lidla w dwie godzinki ląduje we flocie na top 30 @Koloc wspominał o pięknym balansie gry Także jest zachowany zapodaj.net/3ff84ddc335e4.png.html zapodaj.net/afccf94b6f7a1.png.html zapodaj.net/e90b3fb495d3a.png.html
-
Gra po wprowadzeniu nowości jest moim zdaniem ciekawsza Każdy wybrał sobie klasę w której lepiej się czuję i przez to ma większą satysfakcję z gry. Jednemu więcej się produkuje inny więcej zdobywa na expach, a jeszcze inny ma szybszą flotę bojową. Czego Wy chcecie więcej ?? Fakt rynek może nie jest doskonały, ale jest i można coś kupić czy wymienić surkę. Może nie jest doskonałym tworem, ale mam nadzieje, że będzie ewaluował, aby być bardziej doskonały. Bo teraz fakt, że jak ktoś sprzedaje 100 G…
-
Elo Płaczki Gra jak Gra. Tylko mogli by błąd podglądu lotu floty zlikwidować. bo to "ładuje" trochę wkurzające :D, a cała reszta jest oki oferty sprzedaży czegokolwiek na 5 stron i nie widzę tam czegoś nadzwyczajnego co by podchodziło pod pusz... więc nie wiem dlaczego drzecie japę, że coś nie tak. Kupiłem parę pionierów i sobie lecę na expy Brakuje mi tego aby antigame nadążył za zmianami mam nadzieję, że wkrótce będzie oki
-
@nowynick 1. tak masz rację konsekwencje. 2. Cyt: "Tak jak @Leonidas napisał - przewinienie w ogóle nieistotne, nic nie zmieniło w rozgrywce. Tu masz argument - po co miałby to robić?", a no po to aby nikt go nie wyprzedził w walce o aktywistę. Przypomnę inną edycje s&d gdzie @KKS 24 przed zakończeniem zrobił 100RW, aby pokonać @FILU . Także drogą dedukcji @KKS bał się, iż ktoś mogłby zrobić to samo w tej edycji i zawinąć mu nagrodę. Także te magiczne 10 raportów mogło mieć wpływ na całą rozgryw…
-
@Wojownik Kajaczenko chyba nie czytasz tego co piszą administratorzy tzn. jakie były przyczyny niezaliczenia RW i konsekfencje, które poniósł @KKS Ja zrozumiałem i wiekszość odbiorców także. Jednak rozumiem także Ciebie i sojuszników @KKS, którzy bedą go bronili nawet za cenę bycia pajacem i pośmiewiskiem forum.