Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
PostWitam. Czytając posty pod tym jakże interesującym tematem lewych kont sojuszu PN i Coma chyba niektorych poniosło. Z fajnego tematu zrobiła sie dyskusja między graczem Filu i graczami z PN. Mam prośbę zróbcie sobie nowy temat w did pt. " Filu kontra PN" i tam sobie pogadajcie albo na PW ok?? Mnie nie ibteresują wasze żale i kto komu wchodzi w d.... Temat jest ciekawy, gdyż obnaża całą prawde o tej grze. Czyli "chcesz być mocny? To musisz mieć pare kont". Teraz zastanawiam sie ile tych ST wykreco…
-
No i tak było hehe obrońca się świecił na jedny monie, a wszystko inne pogaszone. Przeczucie miałem, że może coś wróciło, ale czasy się nie zgadzały poleciałem na wydrę czego efekt powyżej. Ale jak to koś powiedział, "kto nie ryzykuje nie pije szampana", więc mi dziś pozostało piwko Graty obrońcy Może jeszcze coś przyfarmię mam nadzieję, że nie zlamię jak dziś
-
Helo nie chce mi się już numerować tego hehehe FatalError [ANGELS] vs. Alien Artifacts [AVALON] ~ 292.48% Dnia 25-11-2018 17:05:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Bombowiec 18.044 Niszczyciel 26.101 _________________________________________ Obrońca Alien Artifacts [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 440 Duży transporter 500 Ciężki myśliwiec 989 Recykler 150 Sonda szpiegowsk…
-
FatalError [ANGELS] vs. Sir Grzegorz ~ 192% Dnia 16-11-2018 19:23:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 2.222 _________________________________________ Obrońca Sir Grzegorz ________________________________________________ Duży transporter 4.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 2.222 ( -0 ) ________…
-
Brawo Johny nie daj się prowokować bo czytając inne posty wpisujących się pod tym st "graczy" widać, że wchodzą tylko na forum po to aby przykozaczyć, zaistnieć chociaż w internecie, podburzyć innych, naśmiewać się z innych. Takie o zwykłe polaczki nic po za tym. Johny nie przejmuj się nimi graj swoje i nadal psuj nerwy innym (np. tym że latasz po ich multi) Baw nadal się grą ku złości innych pozdrawiam i do usłyszenia
-
#6 FatalError [ANGELS] vs. Jan III Sobieskii [VETO] ~ 144% taki śmieć ale jest. Kolega o nicku króla psze mi na PW "zNAJDŹ SOBIE JAKĄŚ FLOTĘ A NIE BEDZIESZ LATAŁ PO SUROWCACH NOOBIE." więc mu odpisałem że ta gra polega właśnie na lataniu i zwijaniu floty i surowców od innych graczy. Chyba jeszcze go pomęczę Dnia 15-11-2018 19:26:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 2.222 _________________________________…
-
#5 FatalError [ANGELS] vs. Radmuz [VETO] ~ 793.66% Dnia 14-11-2018 05:52:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Bombowiec 11.000 Niszczyciel 24.000 _________________________________________ Obrońca Radmuz [VETO] ________________________________________________ Duży transporter 800 Recykler 800 Sonda szpiegowska 630 Satelita słoneczny 65.427 Wyrzutnia rakiet 100.908 Lekkie działo laserowe 4.213 Ciężkie działo laserow…
-
#4 FatalError [ANGELS] vs. Hivision [FUTURE] ~ 721.41% Dnia 13-11-2018 19:11:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Krążownik 40.000 Pancernik 1.111 _________________________________________ Obrońca Hivision [FUTURE] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Recykler 25 Sonda szpiegowska 32 Satelita słoneczny 2.175 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 39.000 Lekki…
-
Akcja fajna bo skoordynować tyle flot to tez nie lada wyczyn i modlić się aby obrońca się nie zalogował przed wlotem Jak widać nie ma flot, których nie można zezłomować. Ktoś tutaj napisał, że obrońca to tylko urlopowicz i 2 tygodnie gry bez UFS była dla niego zbyt wymagająca, myślę że coś w tym jest. Nie mniej jednak życzę odbudowy, a agresorom zapchania stoczni to nic i do przodu
-
#3 FatalError [ANGELS] vs ibrahim [ZARK-7] ~~635 % pozdrawiam sojusz Dnia 31-10-2018 21:15:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Krążownik 30.000 Niszczyciel 23.000 _________________________________________ Obrońca ibrahim [ZARK-7] ________________________________________________ Duży transporter 136 Lekki myśliwiec 505 Ciężki myśliwiec 464 Krążownik 435 Okręt wojenny 165 Bombowiec 135 Niszc…
-
#2 FatalError [ANGELS] vs beny1460 [PZWP] ~~~195 % Dnia 31-10-2018 19:49:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca beny1460 [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 2.014 Bombowiec 442 Satelita słoneczny 44 Wyrzutnia rakiet 8.304 Wyrzutnia plazmy 155 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ________________________…
-
ulala Piękne oranie bunkra. Ładnie to musiało wyglądać na fali Piaskowy dziekuje za link. Gratuluję i czekam na więcej Obrońcy szo
-
dziś na sojuszu o 6 rano pojawiła się iformacja cyt. "Yes Men w reckach", konsternacja i cisza. Myślę sobie czy to ten YM, patrze w statystyki -489 down. Powiem jedno nikt nie jest pewien kiedy nastapi jego koniec. Graty atakującym. YM z pomocą sojuszu może sie podniesie. Myślę że PN po straceniu takiej floty bedzie bardziej powściągliwe w swych wypowiedziach. (Jestem nowy tutaj. Lecz poczytalem forum ST)