Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 11-12-2018 18:38:33 - FatalError [Tyrell] ~ 158.07% Dnia 11-12-2018 18:38:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 3.333 _________________________________________ Obrońca Jan III Sobieskii [VETO] ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Recykler 1 Sonda szpiegowska 30 Pancernik 1 Wyrzutnia rakiet 8.676 Lekkie działo laserowe 3.916 Mała powłoka ochronna 1 __________________…
-
FatalError [ANGELS] vs. Procurator Nova ~ 632.04% dostałem od Grafa to teraz muszę coś sam podziałać aby się dobudować coś przed s&d Dnia 08-12-2018 13:29:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca Procurator Nova ________________________________________________ Duży transporter 8.000 Lekki myśliwiec 3.060 Okręt wojenny 153 Niszczyciel 61 Pancernik 459 __…
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
Post?? to źle zrozumiałeś albo zinterpretowałeś to na swoją modłę Tukan dajesz czadu !!!!
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
Posta co mi ma umykac ?? Tp tylko gra a real ważniejszy. Hmmm tak umknęło mi że mam wiekszą flotę aniżeli to co poleciało na fs
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
PostEdit. Ktoś tutaj wspominał o graczu "Gruby" vel "KKS" itd. to chciałem powiedzieć że dostał bana. czekam na wpisy
-
graty Zapomniałem o tym kawałku floty telepnalem ją pod atak na innego gracza i tak stała. Ehh zdarza się najlepszym. Powodem mojej sklerozy była piernikowa zabawa z rodzinką powiem Wam, że pierniki wyszły wyśmienite Przepraszam sojusz. Odbudowa bedzie Graf graty jeszcze raz S&d rusza wiec będzie się działo ksddk;
-
co do progu to dobrze aby byl jak najnizszy :)) Wielu co sie wpisuje aby byl jak najwyzszy chyba nie wiedzą na czym polega s&d Po drugie 40% uczestników pójdzie na upa. Ciap jak to ma w zwyczaju wykreci Zero "0" RW. I takie to bedzie s&d. Patrząc na "wyczyny" graczy bioracych udział w poprzednich edycjach myślę, że ta bedzie taka sama. Więc po co sie ścierać na forum jak i tak każdy wie jak będzie :))
-
FatalError [ANGELS] vs. Baron ~ 267.04% Dnia 05-12-2018 18:30:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Niszczyciel 25.000 _________________________________________ Obrońca Baron ________________________________________________ Mały transporter 1.266 Duży transporter 3.054 Lekki myśliwiec 1.868 Ciężki myśliwiec 563 Recykler 1 Sonda szpiegowska 5.417 Satelita słoneczny 1.166 Wyrzutnia rakiet 45.354 Lekkie działo laserow…
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
PostSelene to napisz o sojuszu a nie wytykasz palcem konkretnego gracza od tyle
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
PostSelene ja nadal czekam i czekam
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
PostSelene udowodnij że hipokryzja Czekamy
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
Posthelooo Leonidas napisał chyba wszystko co można było napisać w tym temacie. Całą prawdę. Też uważam, że w tej grze nie ma zasad, a ten który bardziej cwany jest uważany za przewodnika stada. Każdy kto interesuje sie ogame i zagląda na forum wie o "przekretach" ARO. Celowo napisałem w cudzysłowie, gdyż ARO gra dalej a bana nie ma, czyli wszystko odbyło się zgodnie z zasadami gry. Tak samo jak odbudiwa Mili, YM i wielu innych. Bana nie ma czyli w rozumieniu zasad gry - wszystko odbylo sie zgodnie …
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
PostMy tu pitu pitu a YM w ciągu niespełna 2 godzin urósł o 45 mln punktów Pięknie i gratuluje. Notabene ciekawe jak to jest możliwe - 03.12.2018 20:27:12 up (130) [P N] Yes Man (-2.850.297) 175.950.278 - 03.12.2018 19:47:44 52 up (100) [P N] Yes Man (-2.850.297) 141.447.960 - 03.12.2018 19:44:38 61 up (91) [P N] Yes Man (-2.850.297) 138.736.210 MOŻNA ??? MOŻNA !!!!!
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
PostCzytam i czytam i czytam Fajnie macie hehehe Dlaczego Wy po prostu się nie zezłomujecie ??? Polujcie na siebie tak jak napisałem parę postów wyżej. Odchodzimy od tematu cały czas. A gracz Filu to co z nim, że tak cały czas ma żal do PN i do Komornic i do wszystkich ?? On jest dobry w tą grę i każdy mu tego zazdrości ?? czy o co chodzi ??
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
PostHelooo Zaś zrobiła się gównoburza Filu kontra reszta. Nie znam ani Fila ani reszty, ale naprawdę widzę, że macie sobie dużo do pogadania Mam dla Was rozwiązanie waszych problemów otóż: POKAŻCIE W GRZE JACY Z WAS KOZACY POLUJCIE NA SIEBIE I W KOŃCU ZEZŁOMUJCIE COŚ. Ty Filu kogoś z PN a PN zezłomujcie Fila i tyle w temacie. Jest takie powiedzenie: "Kozak w necie [ciach]w świecie" część z Was ma właśnie takie motto życiowe. Proszę Was aby się nie obrzucać inwektywami tylko pokażcie jacy z Was gracz…
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
Postjohn nie musisz mi tego tlumaczyc ja to wiem. Ja poruszam kwestie gry GO/SGO. Oni są takimi samymi graczami jak Ty i ja i tak samo pewnie łamią przepisy gry jak to ma miejsce przez innych graczy ( tego tyczy sie właśnie ta dysusja czyli multi kont). I to jest chore!!!! Bedac operatorem gry na jednym uni i grajac na innym gdzie jest operatorem jego kumpel... Opisałem to post wyżej. To jest problem i to rodzi patologie. Wpisy pod ST przez GO/SGO też są w mojej opini nie pitrzebne, gdyż rodzą podej…
-
tyle ładnych pushówek
Fatal_Error - - DiD U68
Postja mam inną teze w sprawie tych przyrostow etc. Sami GO i SGO grają ;), a co za tym idzie przymykają oko na niektóre sytuacje. I tak GO gra na uni x gdzie operatorem jest jego kolega z uni y. Z kolei gracz z uni X (GO) jest operatorem na uni Y..... Gdzie graczem jest operator rozumiecie :))))) na tym to polega. Dlatego czesto śmieszą mnie wpisy pod ST operatorów gry. W mojej opini powinni być bez stronni.