Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Wojownik Kajaczenko: „super flota, gratuluje kolejnego mini ST :D, kiedy jakies ST normalne? ” Kajaczku Nie mam jeszcze znajomości aby ktoś mi wystawił flotę więc póki co muszą Tobie wystarczyć miniST A jak tam samopoczucie Kajaczku ? Wszystko ok ?? odezwiesz się na PW z nr konta ?? Bo pit już mam i chcę rozliczyć Pozdrawiam Kajaczku
-
Graty chłopaki Jednego głupka i forumowego trolla mniej Przetapiajcie i ścigajcie się kto lepszy !!!! pozdrawiam EDIT: Valki dostał złoma i odrazu zmienił nick na Krystyna z gazowni
-
Cytat od Wojownik Kajaczenko: „jako lump w sercu, ciesze sie ze powstaje wojna z progiem 1%. totalna dewastacja przeciwnika. pozdrawiam ” Jest mój ulubieniec !!!! Cacy cacy Kajaczku uwielbiam Cię !!!!!!
-
oo tutaj Kajak też jest Kajak jesteś moim idolem Naprawdę uwielbiam Twoje posty. I te Twoje zdjęcie z dzieciństwa na Awatarze !! bomba Gdybyś był bliżej to nawet bym Cię przytulił. [ciach] Super Kajak wypisuj się tutaj cały czas.Naprawdę fajny jesteś. Z dedykacją dla Wojownika Kajaczenko (mojego Idola) i dla jego Gangu Kajaków [ciach] FatalError [ANGELS] vs. Sir Grzegorz [Explorer] ~ 252.09% Dnia 30-01-2019 13:19:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ____________…
-
Gęsina na wybiegu ale macie tych GS jej masakra Zazdroszczę Winszować i orajcie orajcie
-
Cytat od inker: „btw co pokazałes Ty wczoraj jak wydygałeś z lotem na 8k dtków pod falą lamko ? john troche jak marcin , wiele razy goscił na pzcie ale twardy jest i daje rade , otrzepie się jak kot i leci dalej , takze walcz walcz Dzony , bedzie co złomowac ” Chyba żartujesz Nie wydygałem na imprezie byłem i z tel grałem i nie chciało mi się pilnować tego lotu więc zawróciłem i piłem dalej
-
Cytat od inker: „Cytat od endriuu: „Brawo Na całe szczekanie johna w temacie jest piękna riposta na samej górze Szkoda, że nie po całości, ale moze kiedyś ? ” Ciezko upolować kogos kto lata tylko na stałe farmy i na dodatek dzieli flote na 10 ” Następny co chce zaistnieć w grze Inker pokaż coś w grze
-
elo ale Wy się spuszczacie masakra Co wam przeszkadza, że John wpisuje tutaj RW, które spełniają wymogi ustanowione przez Team ??? A nie przeszkadza Wam to jak wasze koleżanki i Wasi koledzy się puszują albo dostają ban za banem za multi ?? Drzyjcie Japy na forum w sprawie Multi puszów bo to psuje grę, a nie na Johna
-
ooooo jest i kontra Surowce przytulone odwet jest, pare "ciepłych słów" też czyli wszystko po staremu. Teraz czekam na wpisy miśków I karawana jedzie dalej
-
FatalError [ANGELS] vs. InterCom [Nomad] ~ 240.25% Dnia 14-01-2019 18:24:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca InterCom [Nomad] ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Lekkie działo laserowe 393 Ciężkie działo laserowe 986 Mała powłoka ochronna 1 ______________________________________…
-
Ulala Tyle flot i buuummm Widze miski atakują swoich ulubieńców Czekam na wiecej