Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
juz wylales zale to wracaj do gry albo kasuj konto mnie osobiscie aktualizacja cieszy ilosc bledow pokazuje ze w gameforge zamiast programistow pracuja fryzjerzy xD beka fhooj
-
Dnia 16-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Okręt wojenny 3 Pancernik 605 Krążownik 11.980 Mały transporter 60.001 Sonda szpiegowska 1.370 _________________________________________ Obrońca Czasu ________________________________________________ Mały transporter 6.066 Duży transporter 21.338 Lekki myśliwiec 402 Ciężki myśliwiec 408 Krążownik 122 Okręt wojenny 55 Recykler 180 Sonda szpiegowska 328 Gwiazd…
-
pewnie takie lustro jak na fenrirze ktore skonczylo sie banem za logowanie jednego gracza na 2 konta
-
Mikołaj zabity Świąt nie będzie. Kilka dni obserwacji po tym jak stał od conajmniej 24 do 5 z hakiem ,niestety brak wymaganej ilosci paliwa przesył i lot brakło jakies 20minut a 150kk paliwa przepalone... plus sporo anty bo cofnałem astro 24 żeby dobudowac min brakujace recki czy tez pancki. Tyle paliwa niemoglo pójść na marne była opcja klikania z pzta , bądź też wiszenia nad moonem , bo gdy już zrobił fsa i tak go nie odbierał. tego wieczoru farmiąc to co zostawił myslałem , aby już zawisnąć a…
-
Gratuluje ubicia tego noba xD
-
Cytat od Kurt: „Dodam tylko, że nie zebrałem 1,5k recka mety, a farming się udał Obrońcy powodzenia w realu, bo jak mi pisał nie będzie odbudowy. A szkoda, bo na prawdę równy z niego gość i kulturalnie po atak pogratulował. To jest tylko gra i właśnie takie powinno być podejście, chociaż najbardziej to szkoda tego czasu poświęconego budowaniu floty. A co do mojej osoby, to nigdy przenigdy w żaden sposób się nie pushowałem, ani nic nie kombinowałem w grze. Odkąd przejąłem to konto od Heffiego każ…
-
oprocz mininionkow nie lubie z was nikogo ale to co wyczyniacie w starciu top1 ogame.pl wola o pomste do nieba hell mogles poczekac skoro wiedziales ze dziela zlom itp nie zrobiles tego regulamin pozwolil twoja sprawa w sumie honoru to ty nigdy nie miales wiec sie nie dziwie gratulacje dla atakujach gratulacje dla obroncow piekne starcie az milo zajrzec Ci ktorzy skonczyli gre powodzenia z dala od ogame
-
Z pozdrowieniami dla Dostawców Paliwa. P.S. Kupie każdą ilość deuteru. Dnia 03-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Okręt wojenny 19.386 Pancernik 51.596 _________________________________________ Obrońca Arthas King Lich [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 10.192 Duży transporter 5.932 Lekki myśliwiec 1.725 Ciężki myśliwiec 869 Krążownik 11.537 Okręt wojenny 3.157 St…
-
@Allchemik nikt im nie kazal leciec skoro wiedzieli jak to sie skonczy.wiec nie puacz skoro nie brales udzialu
-
Dnia 30-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Pancernik 18.599 _________________________________________ Obrońca Kamillero [ALKO] ________________________________________________ Mały transporter 335 Lekki myśliwiec 3.337 Krążownik 9.791 Okręt wojenny 497 Recykler 4.877 Bombowiec 2 Pancernik 186 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Time2Party [VEN] _____________________________…
-
Dnia 25-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Mały transporter 34.500 Okręt wojenny 19.482 _________________________________________ Obrońca Guego [Bandit] ________________________________________________ Duży transporter 17.242 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 200 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 154 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Time2Party [VEN] _____________________________…
-
Dnia 24-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Okręt wojenny 20.000 Pancernik 52.815 _________________________________________ Obrońca Chorazy Torpeda [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 11.230 Duży transporter 13.193 Lekki myśliwiec 4.676 Ciężki myśliwiec 3.006 Krążownik 21.915 Okręt wojenny 124 Recykler 6.746 Sonda szpiegowska 3.173 Satelita słonecz…
-
Dnia 21-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Mały transporter 22.400 Pancernik 52.969 _________________________________________ Obrońca Talib ________________________________________________ Duży transporter 22.683 Ciężki myśliwiec 1.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1 Sonda szpiegowska 370 Gwiazda Śmierci 11 Wyrzutnia rakiet 100 Lekkie działo laserowe 100 Mała powłoka ochronna 1 ____________________…
-
Gratuluje kupienia konta i skasowania go widac macie wielki kompleks partizanow ze nawet nie wyszliscie kontem z sojuszu tylko zezlomowaliscie je zeby byl ich tag po prawej ale to nic i tak wszyscy wyladujecie w naszych reckach predzej czy pozniej aa i ogarnijcie te swoje lamy bo po skanie pruja sie jak stare gacie haha pozdro dla majchera nie_usuwac_rafal.JPG
-
Cytat od Alcoholik51%: „Cytat od Time2Party: „no tak po zlomie ciagle sie vegetto pilnuje . Jak sie odbuduje z nawiazka a ty jestes na urlopie flota bezpieczna. i nagle cud urlop zdjety vegetto padl takie kity to mozesz wciskac na podworku gratuluje kolejnego pushu i czekamy na kolejne cudowne rw z urlopu oczyweiscie na tych samych ciagle kontach muahaha ” Nie wiem czy widziałem tu abyś wstawił coś więcej jak 3k%. to nie powinno nawet być progiem na tym uni. ” prosze bardzo z 1 strony starc 1.ht…
-
no tak po zlomie ciagle sie vegetto pilnuje . Jak sie odbuduje z nawiazka a ty jestes na urlopie flota bezpieczna. i nagle cud urlop zdjety vegetto padl takie kity to mozesz wciskac na podworku gratuluje kolejnego pushu i czekamy na kolejne cudowne rw z urlopu oczyweiscie na tych samych ciagle kontach muahaha