Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Vulcan_: „Cytat od Talib: „Każdy kiedyś ładuje po tamtej stronie ” to każdy z nas skończy jak ten talib.....?? chyba nieee.... niezły % wyskoczył pogratulować trzeba... Cytat od Time2Party: „RW Dedykuje @Imm cioto jak ta lama mogła Cię sfarmić Dzięki za info że stoi pomimo że odczytalem 2h pózniej to i tak sie udało ” Mini starcia tytanów ” spokojnie Vulcan jako antyterrorysta nie dopuszce do tgo co do tego mini st to lama to lama co zrobisz
-
Cytat od Nabuchodonozor: „Nie można się pod takim starciem nie wpisać. Procent jak i flotka zacne. Gratuluję pączusiu ubicia krzykacza, bo takie starcia dają najwięcej radości. Przetapiaj na kolejne zabawki i przerabiaj następnych na śrubki. Dziękuję za pozdrawienia i pozdrawiam z ogejmowej emerytury ” Cytat od Alcoholik51%: „Gratulacje złamania rekordu, patrząc na floty na uni pobicie go będzie bardzo trudne. Top na nowe zabawki, będziesz większy ” Dzięki trafilo się więc jest .
-
bunkier nie bunkier orac trzeba bardzo lane oba starcia drugie bardzo zyskowne wracaj na stałe do gry bo uni bez ciebie traci kolorytu
-
Cytat od Talib: „T2P powiem tak: Gra nie jest dla mnie czymś takim że się spuszczam nad nią i bardzo się nią nie przejmuje. To tylko cyferki i rozrywka. Raz się jest na górze, raz na dole. Gram uczciwie i po swojemu. Skoro nie mam pojęcia to dlaczego miałem taką flotę??? Eko to nie wszystko. ” a co to za sztuka klepac ciagle tylko statki w stocznie i cale paliwo trzymac na jednym monie przed zlomem o twoim skyllu swiadczyly twoje staty prosta riposta
-
Cytat od Talib: „Zgwałcony??? Odbuduje się za to i następnym razem postaram się abyś Ty był po drugiej stronie Każdy kiedyś ładuje po tamtej stronie ” dobry zart z twoim eko i pojeciem o grze to zanim ty sie odbudujesz to ja bede mial floty x 10 no ale pomarzyc dobra rzecz sprawdz tylko czy majtki suche
-
Cytat od Talib: „Gratuluję zlapania Odbudowa będzie - chyba??? ” dzieki przepraszam ze zostales zgwaucony na moim party ale tak bywa odbuduj sie szybko to wpadne znowu
-
zebym mial wiecej krisu na pz
-
Cytat od buleon: „Wnioskując po liczbie sond, odkrywca został trafiony Gratulacje, starcie po prostu potężne. Top we flotę ” generał
-
Cytat od Talib: „T2P jak skanuje zawsze flotę Kapitan Bomba trzyma bunkrach tak samo robi Mikołaj Patrząc na twoje raporty nagle wszystko jest bez obrony Przypadek??? Nie sądzę Latać po swoich kontach co jakiś czas to tragedia Wielka tragedia Wiem że zaraz napiszesz że prawie mnie miałeś tylko dexu zabrakło Szkoda że twoje multi konto nie mogło podesłać dex Admini nie reagują na to co teraz się dzieje Jak kogoś zezlomuje gracz takie obelgi pisze a GO nie reaguje nawet jak pisze zgłoszenia Gra po…
-
Właśnie zauwazyłem ze ogotha nie dodaje zbioru pzta rozpruwaczy wiec zysk wychodzi sporo większy. Pozdrawiam znajomych Dnia 17-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Bombowiec 19.863 Niszczyciel 19.973 Reaper 27.672 _________________________________________ Obrońca Arthas King Lich [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 11.796 Duży transporter 3.528 Lekki myśliwiec 1.959 …
-
Pozdrowienia dla znajomych. Dnia 17-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Pancernik 202.879 _________________________________________ Obrońca Kapitan Bomba [Z-F] ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Duży transporter 9.000 Lekki myśliwiec 75.000 Ciężki myśliwiec 15.000 Krążownik 12.000 Okręt wojenny 8.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 25.000 Sonda szpiegowska 10.000 G…
-
Pozdrowienia dla znajomych Dnia 16-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Kamillero [ALKO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.081 Krążownik 1.014 Okręt wojenny 247 Recykler 240 Pancernik 3.373 Reaper 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Time2Party [VEN] ___________________________…
-
Pozdrowienia dla znajomych. Dnia 15-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Krążownik 26.233 Mały transporter 38.000 _________________________________________ Obrońca Senator Voyager [E-K-O] ________________________________________________ Duży transporter 52.500 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Krążownik 26.233…
-
Cytat od remix77777: „Raiden tu sobie klepie eko na spokojnie, na x i flote brak czasu , człowiek się starzeję i musi pospać w nocy, a co do zlomu troche dt w piach tez mi powód do podniety wielkie osiągnięcie naprawde top 1 ogame pl. Koles sie zachowuje jak napalony 15 latek, ” tych dt tutaj poszlo juz sporo nie zpaominaj o 1 zlomie na x sraciles cala bojowa czyli pance reasumujac jestes nobem ktory jedynie co teraz moze to quqac
-
Cytat od remix77777: „W pierwszej chwili miałem napisać komentarz do tych twoich wypocin, ale nie warto, więc graty szczescia, graty st Marco. ” za to warto bylo cie wywalic z soja na xie potem warto bylo cie tam zezlomowac a eraz wwarto zlomowac cie tutaj tu tez bedziesz uciekal z planetami ze strachu ? hahaha @Raiden i dobrze po co wam taka lama w soju^^ zeby tam tez zbierala wciry xD