Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niby załamanie na rynku spowodowane koronawirusem , tyle roboty że nie idzie przerobić. Trafiła się mała wolna chwila to i flota poszła w ruch częćiowo , resta farmiła sobie gdzie indziej . Obrońca pogratulował więc życzę SZo Pandion Haliaetus 09.03.2020 07:28:02gratki, za dużo uni, odpalam na tym koncie urlopa Dnia 09-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Krążownik 200.015 Okręt wojenny 200.063 Pancerni…
-
Cytat od sheaker: „Cytat od Time2Party: „Cytat od sheaker: „Cytat od Makrela: „Lot Generała z prawdziwego zdarzenia Desperackie loty ” Wypowiedz wojnę, miej ból dupy, że przeciwnik próbuje wygrać - bądź Minionkiem. ” ból dupy to masz tY lady malta ,osmieszasz sie nie tylko swoimi postami ,ale i swoimi atakami , jak i pytanie o klucz :E,ale czego spodziewac sie po nobie co postawil flote bo inni oddali mu zlom w ataku samobojcowCytat od Fy-dzi: „Boshe żenada najlepszy flotowiec uni lata mi po mt …
-
Cytat od sheaker: „Cytat od Makrela: „Lot Generała z prawdziwego zdarzenia Desperackie loty ” Wypowiedz wojnę, miej ból dupy, że przeciwnik próbuje wygrać - bądź Minionkiem. ” ból dupy to masz tY lady malta ,osmieszasz sie nie tylko swoimi postami ,ale i swoimi atakami , jak i pytaniem o klucz ,ale czego spodziewac sie po nobie co postawil flote bo inni oddali mu zlom w ataku samobojcow Cytat od Fy-dzi: „Boshe żenada najlepszy flotowiec uni lata mi po mt i sondach żeby zrobić procenty. Żółta zar…
-
wklejasz rw i nie potrafisz wstawic bilansu to po co to robisz jak straty iz yski maja sie nijak do rzeczywistoci
-
Gratulacje piekne starcie [ciach] rozsadnego przetopu i w nastepnym starciu mam nadzieje ze traficie podzekt lejdi:D Moderator Neferet:Flame
-
@pavciosz czym sie przemujesz? zebral zlom przetopi odbierzesz podwojnie