Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
konto ddostales to fakt i udajac ze nikt tu nie gra kogo znasz zlozyles podanie do ven. ja nie musze grac zeby wiedziec co sie dzieje
-
gratulacje najpierw zebrales statusy wariata od partizanow a potem zlozyles podanie do ven jestes zalosny
-
Na prośbe T. wstawiam i odrazu gratuluje konto jak widać w dobrych rękach. Stało w układzie to grzech nie skorzystać. Pozdrawiam uni Cosmos! Dnia 24-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vallhala [VEN] ________________________________________________ Krążownik 477 Okręt wojenny 7.389 Pancernik 4.157 Lekki myśliwiec 4.947 Ciężki myśliwiec 6 Reaper 619 Mały transporter 8.324 _________________________________________ Obrońca imperatorJW [LPL] _____________________________…
-
Gratulacje Panowie piekny procent piekny zysk i mala zemsta rowniez. Smacznego przetopu a Mikusiowi szybkiej odbudowy.
-
Gratulacje T. ledwo wystartowałeś i już ST , a podobno miałeś górniczyć Cytat od Vulcan_: „Cytat od Imm: „ wklejone na prośbę Vallhala: Atak nie pilnowany na 2k mt i 2kk surki ” TOP 1 wstawia RW bez historii... i bez raportu API ze zbiórki... ejj to nie wypada... w ogóle to jakoś nie wygląda nawet... wypadałoby pokazać raport zbiórki z "trzeciego" konta... haha trzeba pogratulować żeby nie było SPAMu, więc gratki zbiórki ” do mnie też trafiło RW bez ustawienia zbiórki , ale spałem sobie smacznie…
-
Cytat od Alcoholik51%: „Cytat od Time2Party: „Panowie pokazcie mi choc jedno lewe rw,a jelsi juz o tym mowa to nie robcie z siebie bardziej krystalicznych niz jestescie przypomniec wam jak sie wam hades wypial ? ” Widzę do skierowane do mnie, sorry Vulcan za śmiecenie, ale T2P proszę przypomnij mi co tam było nie tak ?Uważaj jak chcesz ale ja na tym uni ani razu się nie pushowałem., jak już przytaczasz moją osobą i piszesz, że o konretnym rw to proszę o dowowdy!!! To co się działo w VEN a wcześn…
-
Panowie pokazcie mi choc jedno lewe rw,a jelsi juz o tym mowa to nie robcie z siebie bardziej krystalicznych niz jestescie przypomniec wam jak sie wam hades wypial ? Cytat od Talib: „Graty Vulcan Wielki "krzykacz pusher" znów w reckach w krótkim czasie Obrońcy powrotu do zdrowia I może spotkamy się znów gdzieś na oddalonej otchłani ” Talib miernoto najwiekszym szczekaczem byles ty spakowalem cie sam 2 razy i 3 raz rekami wariata obserwujac cie i mowiac mu kiedy ma na ciebie leciec i tak skonczyl…
-
Cytat od boniek2246: „Graty!!! Nic tak nie cieszy jak Rafik w Reckach Rafik czekamy tutaj na Ciebie ” ty napewno mozesz czekac ladujac w reckach rownie raz po raz. Gratki Vulcan coz fs polecial ja po prochach usnalem flota wrocila prawie 3 przed starciem ,wyspac moze i sie wyspalem ,ale czas powiedziec dosc . Niema sensu dalej grac i budzic sie po fsie gdzie juz foty niema Powodzenia wszystkim na cosmos
-
Gratulacje panowie ładne tankowanie i przyjemny zysk
-
Kilka dni obserwacji po pewnej informacji i nagle pojawily sie fsy u wirusa. Mam nadzieję że nic złego się nie stało. Niestety dzisiejszy wieczór jest dość tragiczny po północy moja lepsza połówka trafiła do szpitala, a kilka chwil temu po ukochaną jednego z graczy cosmos przyjechała karetka... Kasia i Agnieszka trzymajcie się i dużo zdrowia. Starcie oczywisćie z ddedykacją dla naszych dzielnych pań. Wygląda a to że ten miesiąc strasznie pechowy... P.S. Dzieki za wsparcie po wypadku ,niestety mu…
-
padlo jeszcze troche krazkow na innych planetach ale niechce mi sie wstawiac Dnia 23-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [VEN] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Vegetto [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Krążownik 906 Satelita słoneczny 790 Pathfinder 5.000 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 5.000 Działo Gaussa 50 Mała p…
-
Cytat od zOOz: „Gratulacje, to tylko czekać aż Wariata traficie z Vulcanem, bo już we dwóch to mu dacie radę Time2Party życzę zdrówka, szybkiej odbudowy i wyciągnięcia wniosków z pychy, bo jak widzisz dużo osób wręcz czekało na ten moment. Brakuje Dekiego, jak dla mnie absolutny top 1 tego uni, może przetasowałby czołówkę, bo póki co 2 czołowe floty razem nie do ruszenia ” glownie ci co skonczyli w moich reckach badz byli blisko. nawet nie wiesz ile osob na pw zyczylo odbudowy. gdybym zapil pałe…
-
Witam wczoraj jechalem z kolega odebrac swoje nowe moto,stety niestety mielismy maly wypadek, telefon zostal w kufrze na miejscu nas zabraly karetki,zanim dostalem go spowrotem juz bylo po zawodach jedna mala fala reckow poszla ,ale musialem jechac na blok na zabieg nogi. Wrocilem juz do domu ale troche poleze niestety. Refil Gratuluje starcia trafiles idealnie,procent kozacki zysk tez ,szkoda tylko kolegi motocykla niestety nie ma co zbierac bo my sie jakos pozbieramy .