Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AAA nie sądziłem że to napisze , ale gratki dla wszystkich. Piękne starcie na lamerskim pusherku. Trampciu za brak Pavcia
-
@Vulcan_ vel marny pusher aka słaby kłamczuszek Po pierwsze spalinowy motor to nie jest moje push konto. Ba nawet nigdy na nie lecialem. Po drugie wkleic ci rw nie lapiace sie w progu z farmienia? Ale jak to zrobie odszczekasz to na forum i kasujesz konto na cosmos pasuje? Po 3 spojrz na swoje przyrosty i to ze masz to konto w ukladzie marny pusherku. Po 4 spojrz jakie mam eko Po 5 popytaj ilu ludzi na uni sprzedaje mi deuter . wtedy zamknij buzie i przepraszaj. Ty przeniosles 1 planete ja 7 spo…
-
AVE PARTIZAN Veni - Autodestrukcja ( prod. Erpe ) Official Video - YouTube Dnia 28-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [Partizan] ________________________________________________ Mały transporter 100.174 Duży transporter 20.000 Lekki myśliwiec 403.224 Krążownik 20.013 Okręt wojenny 20.003 Bombowiec 15.591 Niszczyciel 20.052 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Procurator Fireball ________________________________________________…
-
Gratulacje starcia, co do nas to gdybyśmy chcieli , to byśmy zrobili więcej niż Ci się wydaje.
-
AVE PARTIZAN youtube.com/watch?v=LXsX92cEh1E Dnia 23-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [Partizan] ________________________________________________ Mały transporter 29.000 Krążownik 7.124 Okręt wojenny 5.900 Pancernik 1.027 _________________________________________ Obrońca imperatorJW [LPL] ________________________________________________ Mały transporter 11.755 Duży transporter 28.106 Lekki myśliwiec 232 Krążownik 400 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 174 …
-
Cytat od Bunny: „Za miech pewnie wystartuje nowy SaD tutaj. Z checia sie zapisze Fajnie, ze mimo kilku zasniec dalej cisniesz. Serdecznie pozdrawiam TOP1 uni Cosmo, ktory zakupil kilka topowych kont/flotek od graczy, ktorzy poszli na nowe uni ” Życia nie oszukam firma dom etc. więc na to że wyzlomuje pół universum jak za dawnych lat nie whcodzi w grę ,ale jakaś odskocznia jest więc jeszce troszke pogram napewno. Cytat od Vegetto: „Skoro SGO wyraża zgodę na jawny PUSH, to pisanie o tym na forum i…
-
Pozdrawiam Sojusz i całe uni Cosmos. AVE PARTIZAN Dnia 19-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Time2Party [Partizan] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 1.068 _________________________________________ Obrońca Bomber [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 23.079 Duży transporter 5.880 Lekki myśliwiec 2.675 Ciężki myśliwiec 488 Krążownik 861 Okręt wojenny 102 Statek kolonizacy…
-
Gratulacje kolejny bunkier i maly farcik moe wrzucaj rw raz an 3 dni zbiorczo bedzie latwiej hhe
-
Gratuluje sojuszniku kolejny bunkier poszedl a i ladne tankowanie